عجب بازيه...
من كه رفتم تو حس و حال 6 سال پيش كه Tiberian Sun بازي ميكردم.
عجب بازيه...
من كه رفتم تو حس و حال 6 سال پيش كه Tiberian Sun بازي ميكردم.
بهترين بازی که تا بحال تو عمرم بازی کردم.از اون بازی مسخره Supreme Commander که فقط رو تبليغات معروف شد خيلی خيلی بهتره. خودم با هر 3 گروهش اولين کسی بودم که تو مشهد تمام کردم.سيو کاملشم هست در خدمت عموم مردم.
عزيز من تو تاپيک سيو و ترينر درخواست دادم و يه ترينری که پول ، انرژی و سرعت ساخت رو ميداد بهم دادن.خوب هم کار ميکرد.برای Kane Edition البته. اما خيلی بدبختی کشيدم.فکر کنم حدود 12 تا ترينر برام گزاشتن که همش خراب بود اما این آخری شاهکار بود.
Total Anihilation مال 1997 بازی کردی؟همون سازنده Supreme Commander درستش کرده.من که 12 ساله همه استراتژی های مشهور رو بازی کردم.Supreme Commander هم در نوع خودش خوبه و C&C Tiberium Wars عالیه ولی از نوع C&C دیگه .همه بازی های استراتژیک که نباید شبیه هم باشن مخصوصا RTS ها.Supreme Commander مخ آدمو تعطیل می کرد 80% استراتژیک خالص....
ژنرال 3 فضایی هستش؟عکساش که اینجوریه
شما کرک بازیو باید نصب کنید.اگر در DVD/CD های بازی موجود نیست از این سایت دانلود کنید.اولی با حجم 7.48 مگابایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من همش جنگاش روی زمینه ادامه داستان مشهور Command and Conquer که در آینده رخ می ده.
سقوط شهابسنگ هایی در روی زمین و بوجود آمدن حیات Tirberium و جنگ پایان ناپذیر GDI که سعی در دفاع از نقاط دستنخورده زمین دارند و NOD که پی این هستند که به مردم بقبلونند که از این حیات جدید باید استفاده کرد و از آن برای مقاصد شوم و پلید خود استفاده می کنند.دیگه از این نسخه یه نژاد فضایی اضافه شد به اسم Scrin که در شماره های بعدی 2باره باز خواهند گشت.البته مهلوم نیست Kain دقیقا چکار خواهد کرد با Scrin Tower.......
ممنون از کمکتون eagle eye
وظیفس دوست من اگر بازهم به مشکل بر خوردی در خدمتم.
من وقتی بازی میکنم(مرحله ای) چرا دمو نداره
نکنه به خاطر این که تو3سی دی جا بشه دموش رو هذف کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)