تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 131 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

دوست خوبم اگه یک مقدار راجع به موضوع داستان و یا سبک کتاب توضیح بدید خیلی کمک بیشتری به بقیه می کنید که ایا کتاب مطابق میلشون هست یا خیر

ممنون از توجهتون

"مهمانی خداحافظی در نظر بسیاری از منتقدان آثار میلان کوندرا تیرهترین رمان اوست.داستان در فضایی کافکایی در محیط بسته و خفقان آور یک استراحتگاه اتفاق می افتد و همچون محاکمه کافکا با اتهامی نامعلوم آغاز می شود و پس از یک سلسله ماجرای عجیب و غریب طی پنج روز که پنج فصل داستان را تشکیل می دهد به یک احساس عمومی گناه می انجامد."
    اینها عین مطالب ذکر شده در پشت کتاب بود ضمن اینکه..اگر به فضای کتابهای کوندرا و سبک نوشتنش علاقه داشته باشید حتما از این کتاب هم لذت خواهید برد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آناکارنینا اثر تولستوی
    در مورد زندگی زنی است که برای آشتی دادن برادر و زن برادرش (که به دلیل ماجرای عشقی برادرش با معلم سرخانه بچه شان دچار مشکل شده اند) به نزد آنها مراجعه می کند ولی در این بین خود او عاشق مرد دیگری می شود . واقعا قشنگ نوشته شده و من شنیدم که جزو 10 رمان برتر دنیا شناخته شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همچنین "سالهای سپری شده مردم سالخورده" اثر محمود دولت آبادی که مثل بقیه رمانهای دولت آبادی داستان زندگی مردم طبقه پایین جامعه است.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

آناکارنینا اثر تولستوی
    در مورد زندگی زنی است که برای آشتی دادن برادر و زن برادرش (که به دلیل ماجرای عشقی برادرش با معلم سرخانه بچه شان دچار مشکل شده اند) به نزد آنها مراجعه می کند ولی در این بین خود او عاشق مرد دیگری می شود . واقعا قشنگ نوشته شده و من شنیدم که جزو 10 رمان برتر دنیا شناخته شده.
    البته که زیباست. آناکارنینا یکی از آثار مشهور کلاسیک دنیاست. چند سال پیش خوندمش و واقعا لذت بردم. لحظه خودکشی این زن واقعا عجیب و تاثیر گذار است.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آناکارنینا اثر تولستوی

من کلا رمانهای روسی را دوست ندارم
    اما جدا اناکارنینا توی کتابهای روسی که خوندم جز اونهایی بود که از بقیه بهتر بود
    نمی دونم جز 10 کتاب برتر بوده یا نه چون لیست های مختلفی وجود داره ولی مسلما جز اثار پرارزش ادبیات هست

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

من کلا رمانهای روسی را دوست ندارم
    خب چرا؟ اتفاقا فرهنگ روسها به ما نزدیکتره تا مثلا فرانسویها. من وقتی داستانهای کوتاه چخوف را میخوانم میتونم خیلی از حالاتشو در فرهنگ خودمون هم ببینم.

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کتابی که می خواهم درباره اش صحبت کنم "مسخ" اثر جاودان فرانتس کافکا است.

مسخ قصه هراس آوری درباره گرگور سامسا فروشنده دوره گردی که یک شبه به حشره غول آسایی تبدیل میشود . گرگور آدمی سختکوش و متکفل مخارج پدر و مادر و خواهرش بوده است.
    در این حال این حشره (گرگور) چون ذهن ، احساسات و خاطرات انسانی خود را حفظ کرده است رنج بیشتری می برد . در حالیکه طاقباز بر پشت سخت و لاک پشتی خود دراز کشیده و پاهای متعدد خود را با تشنج تکان میدهد ، زندگی پیشین و یکنواختش را به خاطر می آورد و به وضع خفت بار فعلی خود می اندیشد .پدر و مادرش از شنیدن صدای این حشره که مانند پسرشان حرف می زند به وحشت می افتند و با انزجار و هراس او را در اتاقش حبس میکنند و به ندرت سراغش می روند . خواهرش "گرتا" دل بر او می سوزاند . همه روزه برایش غذا می آورد ، کثافتهایش را تمیز میکند و صندلی قدیمی گرگور را کنار پنجره میبرد تا برادر مسخ شده اش از آن بالا برود و طبق عادتی که داشت به تماشای عابران بپردازد ، ولی نمی تواند قیافه و بوی گرگور را تحمل کند ، گرگور که به این نکته پی میبرد هنگام آمدن او به اتاقش زیر مبل میخزد . مادرش برای تامین مخارج خانواده خانه را به پانسیون تبدیل میکند و پدرش که بازنشسته بود با اکراه به سرکار خود باز میگردد . خواهرش هم شغلی میگیرد و از آن پس هنگامی که به خانه می آید چنان خسته است که غذا دادن به گرگور را فراموش میکند .........
    این داستان هراس آور که تلخی از سر و رویش می بارد یکی از بهترین هایی بوده که خوانده ام . هیچ وقت تصویر صحنه ای که گرگور قصه ما از پشت پنجره به بیرون مینگرد را فراموش نمیکنم . پنجره واسه من همیشه نماد تنهایی بوده ، مخصوصا اگه کسی از پشتش شاهد جهانی باشه . مسخ داستانی است در نقد مدرنیسم در جامعه ای که اخلاق در آن مرده است

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خب چرا؟ اتفاقا فرهنگ روسها به ما نزدیکتره تا مثلا فرانسویها. من وقتی داستانهای کوتاه چخوف را میخوانم میتونم خیلی از حالاتشو در فرهنگ خودمون هم ببینم.

چون اسامی روسی خیلی اذیتم می کنه اصلا یادم می ره اساشون را یا اون قدر اسم پیچیده است که با شخصیتش ارتباط برقرار نمی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

چون اسامی روسی خیلی اذیتم می کنه اصلا یادم می ره اساشون را یا اون قدر اسم پیچیده است که با شخصیتش ارتباط برقرار نمی کنم
    اتفاقا اینو حدس زدم ولی مطمئن نبودم. خب آدم به خاطر چنتا اسامی سخت که نباید خودشو از اینهمه آثار با ارزش محروم کنه. من هم در ابتدا از این اسامی و پیش فرضی که از فرهنگ روسداشتم از اثارشان خوشم نمیومد چون اصلا نخونده بودمشون. ولی بعدا فهمیدم که اتفاقا خلاف آنچه فکر میکردم هست. من شخصا به "چخوف"
    خیلی علاقمندم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

کتابی که می خواهم درباره اش صحبت کنم "مسخ" اثر جاودان فرانتس کافکا است.

مسخ قصه هراس آوری درباره گرگور سامسا فروشنده دوره گردی که یک شبه به حشره غول آسایی تبدیل میشود . گرگور آدمی سختکوش و متکفل مخارج پدر و مادر و خواهرش بوده است.
    در این حال این حشره (گرگور) چون ذهن ، احساسات و خاطرات انسانی خود را حفظ کرده است رنج بیشتری می برد . در حالیکه طاقباز بر پشت سخت و لاک پشتی خود دراز کشیده و پاهای متعدد خود را با تشنج تکان میدهد ، زندگی پیشین و یکنواختش را به خاطر می آورد و به وضع خفت بار فعلی خود می اندیشد .پدر و مادرش از شنیدن صدای این حشره که مانند پسرشان حرف می زند به وحشت می افتند و با انزجار و هراس او را در اتاقش حبس میکنند و به ندرت سراغش می روند . خواهرش "گرتا" دل بر او می سوزاند . همه روزه برایش غذا می آورد ، کثافتهایش را تمیز میکند و صندلی قدیمی گرگور را کنار پنجره میبرد تا برادر مسخ شده اش از آن بالا برود و طبق عادتی که داشت به تماشای عابران بپردازد ، ولی نمی تواند قیافه و بوی گرگور را تحمل کند ، گرگور که به این نکته پی میبرد هنگام آمدن او به اتاقش زیر مبل میخزد . مادرش برای تامین مخارج خانواده خانه را به پانسیون تبدیل میکند و پدرش که بازنشسته بود با اکراه به سرکار خود باز میگردد . خواهرش هم شغلی میگیرد و از آن پس هنگامی که به خانه می آید چنان خسته است که غذا دادن به گرگور را فراموش میکند .........
    این داستان هراس آور که تلخی از سر و رویش می بارد یکی از بهترین هایی بوده که خوانده ام . هیچ وقت تصویر صحنه ای که گرگور قصه ما از پشت پنجره به بیرون مینگرد را فراموش نمیکنم . پنجره واسه من همیشه نماد تنهایی بوده ، مخصوصا اگه کسی از پشتش شاهد جهانی باشه . مسخ داستانی است در نقد مدرنیسم در جامعه ای که اخلاق در آن مرده است
    من فکر میکنم "مسخ" بیش از دیگر آثار کافکا نمادین باشد. میگن اولین باری که کافکا اونو برای چنتا از دوستاش خوند همه ول شدن روی مبلو شروع به خنددیدن کردند!! ولی کافکا گوشتزد کرد که رمانش واقعا جدیست!
    یکی از دوستان میگفت که سیبی که در بدن گرگور میماند نمادی از سیبیست که آدمو فریب داد و ...
    من خوشم نیومد که اینطوری هر چیزی را به چیز دیگری ربط بدم. اما خوب رد هم نمیکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •