ببخشید خارج شدن پست شما ربطی به امضا و نوشته های من نداره هر صفحه از تاپیک 10 تا پست رو نشون میده فرقی نداره که یک کلمه توی هر پست بنویسی یا 1000 تا کلمه همراه با عکس و امضا و...... !
با این حال چون ناراحتید برش میدارم .
ببخشید خارج شدن پست شما ربطی به امضا و نوشته های من نداره هر صفحه از تاپیک 10 تا پست رو نشون میده فرقی نداره که یک کلمه توی هر پست بنویسی یا 1000 تا کلمه همراه با عکس و امضا و...... !
با این حال چون ناراحتید برش میدارم .
نمیدونم این کارا رو برات بکنن چه قدر میگیرن...ولی خوب اگه پایه ای برو بده ردیفش کنن....خدا رو چه دیدی شاید دری به تخته ای خورد دوباره یه فرصت جدید داد
خوب تاپیک که داره از موضوعش منحرف میشه!
من دوباره میگم چجوری صدا بلند میشه تا شاید یک آپ درست و حسابی بکنیم
ابتدا یک فایل صوتی یا یک فایل تصویری را انتخاب کنید و فایل را اجرا کنید.
سپس با همان دکمه ای که دوربین زوم می شود ، میتوانید صدا رو کم و زیاد کنید و برای کم و زیاد کردن زنگ گوشی نیز باید از قسمت سیتینگ به قسمت رینگ تون بروید و صدای مورد نظر خود را از 1 تا 8 معین کنید.
با تشکر.
خوب مثل اینکه یه بحث آموزشی افتادیم....![]()
GDFSها محل مخفی متعلق به گوشی هست....جایی که تمام تنظیم ها و اطلاعات درجه بندی شده اونجا ذخیره میشوند مثل مشخصات فریمور ...کد قفل سیم کارت و از همه مهمتر رد گیری imei....سزیال چنج کردن هم از طریق همین GDFS ها انجام میشه به این صورت که imei جدید رو روی GDFS پچ میکنن (با setool+کابل سرویس یا باکس) بدین ترتیب سر گوشیو کلاه میذارن ...imei از روی GDFS خونده میشه که خوب مسلما وقتی IMEI تقلبی روش پچ میشه گوشی یه اصطلاح رجیستر میشه و تو شبکه شناخته میشه....GDFS به راحتی فلش نمیشه مثلا با PHONE XS ....باید با ابزار مخصوص این کار انجام بشه ....این پیغامی که میده به خاطر اینه که گوشی شما قبلا رجیستر چنج شده بوده یعنی GDFS پچ شده اما حالا که گوشی فلش شده سریال برگشته به IMEI کارخونه! ولی GDFS هنوز پچ شده باقی مونده (به راحتی فلش نمیشه...یعنی به همراه فریمور فلش نمیشه) به همین خاطر تناقض میده دیگه ..خیلی ساده است...امیدوارم مطلب و گرفته باشی و برا بقیه هم مفید واقع بشه...این پیغامه مشکلی ایجاد نمیکنه و کاری به چیزی نداره و اگه خیلی حساس شدی میتونی ببری بیرون با باکس اون پچ رو از رو GDFS پاک کنن یا GDFS رو فلش کنن....فقط یه پولی از جیبت میره......![]()
آقا حميد 2 تا مطلب
اول اينكه سايت se-nse ورژن فاينال و810 گذاشته سرچ كن پيداش مي كني. صدا واقعا عاليه هم تو كيفيت و هم تو بلندي. ميخوام نظر شما رو هم بدونم. اين هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اينكه درايور دوربين 8.54 روي 810 كار نميكنه هر سه نمونه فايلي كه توي فولدر زيپ شدهاش هست هم امتحان نكردم. دوربين راه ميفته ولي زوم نداره حتما بايد ماكرو روشن باشه. توي حالت سوپركم هم نميره با همون>*<<*<* .
Last edited by hossein31; 08-04-2007 at 21:39.
حسین جان این ورژن فینال بهتره ؟؟
اگه هست یه جا آپلود کن
چون حال و حوصله ی ثبت نام توی اس ای ان اس ای رو ندارم
عزیز من برنامه هنگ نمیکنه گوشی هک نمیشه ضمناً شارژ گوشی اول 100% بود بعد از 6 ساعت شد 78% همین بازم هک نشد که نشد
حالا یه گوشی W810i دیگه دارم رو این امتحان میکنم تا ببینم اینم هک میشه یا نه
گوشی من همین الانش هم بدون acousticو کپسول صدا گوشی N70 میخوره n70 که صدا نداره عزیزم
من تا جایی که یادم تو phone XS فقط یکسری پیغام و تکرار میکرد از کجا بفهمیم که گوشی داره هک میشه چه پیغامی میده
لطفاً بگید خواهشاً
دوست عزیز آقای hamid ممنون از جواب کاملتون
دوست عزیز آقای nakhordemast چرا عزیزم شاکی میشین تو هر تاپیکی شما تشریف ببرین معمولا میگن سعی کنین عکس بزرگ نچسبونین و از این حرفا .دوست عزیز خودتون قضاوت کنین اگه شما دو تا مطلب تو یه صفحه بنویسین نصف صفحه متعلق به شما میشه در حالی که نوشته ای در مورد تاپیک توش نیست .در هر حال ممنون از اینکه برداشتین اون قسمتو و امیدوارم ناراحت نباشی ازم .
شاد باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)