تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 45 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 450

نام تاپيک: کیس و پاور استاندارد ... ( مهم نیست ولی خواندنش هم نمی تواند خالی از لطف باشد! )

داره خودمونی میشه Case & Power's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باسلام یک سوال فنی دارم

چرا بعضی ها می گویند پاورهای شرکت ترمالتیک با برق ایران مشکل داره این موضوع به چی بستگی داره

میخواستم این موضوع با سند و مدرک بگویید و ایا همه پاورهای این شرکت این مشکل با برق ایران داره ؟!

به نام خدا

دوست خوب من؛
    سلام،

اغلب پاورهای Tt دارای PFC در حالت Active می باشند. در این صورت هیچ مشکلی با برق ایران نخواهند داشت. تنها حالتی که می توان آنرا ضعف برای اینگونه پاورهای عالی در بازار جهانی دانست، نوسانات غیر قابل پیش بینی و غیر اصولی ولتاژ برق شهری در کشور عزیزمان می باشد. که در این حالت هم مشکل خاصی برای اینگونه پاورهای Auto Range پیش نمی آید و تنها با افت راندمان ممکن است مواجه شوند.
    ولی در حالات Non PFC و Passive PFC اینگونه پاورها، قضیه متفاوت است. چرا که میزان دفع هارمونیک ها برای اینگونه پاورها ، مطابق با استانداردهای معتبر جهانی EN61000-3-2 و EN61000-3-3 می باشند ولی متاسفانه در برق شهری ما ، خود به نوعی به مصرف کننده سنگین تبدیل شده و ایجاد حرارت خواهند نمود. در این صورت تمامی پارامترهای مثبت اینگونه پاورها ، تحت تاثیر این حرارت قرار خواهن گرفت.

با تقدیم احترام

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    كيس فراسو مدل 8811 ازش خوشم اومده (البته از قيافش) مي خواستم بدونم از لحاظ فني ارزش خريدن داره؟
    پاور داره؟ سيستم تهويه هواش چه جوريه؟ كلا چه جورياست؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
    سلام،

کیس 8811 فراسو، یک کیس کاملا استاندارد و مطابق با معیارهای جدید آن می باشد. فقط حتما دقت نموده و دو عدد فن 12 سانتی اختیاری آن را تهیه فرمایید و نصب نمایید. واقعا از انتخاب شما لذت بردم. فکر می کنم قیمت آن به همراه یک پاور 300 واتی فراسو ، در حدود 63000 تومان باشد.

انشاا.. مبارکتان باشد.

با تقدیم احترام

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جناب Case & Power حرف های شما کمی مشکل داره و من فکر می کنم یک سری مسائل وجود داره که شما قصد ندارید در موردشون توضیحی بدید!

دیروز رفتم برای خرید پاور اما دیدم تمامی فروشنده ها روی سیستمهایی که برای مشتری ها می بندند از همین پاور های معمولی می بندند و با ریلی پایینتر از توان مورد نیاز

مثال: dul core 3.0 + hard + dvd writer + 2x512 ram + mb ATX + 7600gs + modem با پاور 600 و ریل 220
    مثال: dul core 3.2 + hard + cd writer + dvd writer + tv card + 7300GT + modem + 2x512 ram + mb ATX با پاور 500 و ریل 230
    !!!
    من چند جا رفتم دوتاشون هم عمده فروشی بودن، همه جا همین بود
    اصلا هیچکدوم پاور بالاتر از ریل 230 نداشتن ( فقط یکیشون می گفت چند تا برای چند تا سرور آورده)

یک مغازه دار همواره سعیش در اینه، هر کاری که می کنه مشتری نارازی نباشه

شخصا فکر می کنم این پیک حتما به یک دردی می خوره که روی پاور گذاشتن!

واقعیت چیزی غیر از ایده های شماست

باید با کسانی که به شما اعتماد کرده اند صادق باشید

به نام خدا

دوست خوب من؛
    سلام،

چند سوال،
    * چند درصد فروشندگان سخت افزار ، اطلاعات کاملی از سخت افزار دارند؟
    * چرا سازندگان مطرح پاور در دنیا ، پاورهای بالاتر از 500 وات تولید می کنند. و در حال حاضر هم که همگی به سراغ پاورهای بالاتر از 1000 وات رفته اند؟ آیا واحد تحقیقاتی ایشان اشتباه عمل می کنند؟
    * ملاک انتخاب ما فروشندگان بازار سخت افزاری در ایران هستند ، یا اطلاعات مستند و معتبر جهانی؟
    * شما غیر از ایران ، در کدام سایت معتبر خارجی کلمه ای به عنوان Peak برای توان پاور پیدا می کنید؟
    * آیا اگر شرکتی مثل GREEN سعی بر ارائه اطلاعات صحیح لیبل پاور به مشتری خود دارد ، اشتباه کرده است؟
    * آیا خود شما دوست ندارید پاوری که خریداری می کنید ، دارای اطلاعات صحیح و حقیقی باشد. یا اینکه دوست دارید اعداد و ارقام غیر حقیقی را برروی آن ملاحظه فرمایید؟
    * چند درصد از دوستان خود را سراغ دارید که بواسطه استفاده از پاورهای نا متناسب با سخت افزار خود، سیستم ایشان با سرعت پایینی کار می کند؟ آیا فروشنده ایشان از کارآیی سیستم ایشان اطلاع پیدا کرده است؟ آیا این قضیه برای فروشندگان ایرانی اهمیت دارد یا اینکه صرفا روشن شدن سیستم ملاک اصلی انتخاب پاور می باشد؟

سوالهای اینگونه زیاد هستند. ولی دوست خوب من ؛ این حقیر هیچگاه سعی نکردم برروی خرید محصولی تاکید کنم. قصد حضور در این انجمن، فقط ارائه اطلاعات کلی در مورد پاور و کیس بود و سعی کردم اطلاعات ناچیز خود را با سایر دوستان تقسیم کنم.

به هر ترتیب از اینکه باعث ناراحتی شما شده ام و به نظر شما اطلاعات غیر حقیقی ای به دوستان در این گفتگو منتقل نموده ام، به بزرگی خود مرا ببخشید و شما این گفتگو را به جای این حقیر ادامه دهید و صداقت را برای ما تعریف نمایید.

با تقدیم احترام

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خدا

دوست خوب من؛
    سلام،

ابتدا از شما عذر می خواهم که از اصطلاح نامانوس برند استفاده نمودم. منظور نام سازنده یا مارک تجاری پاور شما بود. متاسفانه دیروز به دلیل شتاب در نوشتن ، به این موضوع توجه نکردم.

با تقدیم احترام
    سلام دوست عزيز ببخشيد دير جواب رو دادم آخه يه مدتي بود نبودم ... در ضمن تقصير شما نبود من معني برند رو نميدونستم
    من روي پاورم به جز power supply ديگه هيچ چيز نميبينم....
    لطفا كمك كنيد
    ممنون
    Last edited by mehr film; 16-06-2007 at 12:40.

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض خيلي ممنون

به نام خدا

دوست خوب من؛
    سلام،

کیس 8811 فراسو، یک کیس کاملا استاندارد و مطابق با معیارهای جدید آن می باشد. فقط حتما دقت نموده و دو عدد فن 12 سانتی اختیاری آن را تهیه فرمایید و نصب نمایید. واقعا از انتخاب شما لذت بردم. فکر می کنم قیمت آن به همراه یک پاور 300 واتی فراسو ، در حدود 63000 تومان باشد.

انشاا.. مبارکتان باشد.

با تقدیم احترام
    با سلام
    ممنون كه منو راهنمايي كردي
    به نظرت 300 وات كم نيست
    ميشه پاور شو عوض كرد؟ و يه پاور 500-600 واتي گرين گذاشت؟

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

[Case & Power;1199630]
    به نام خدا

دوست خوب من؛
    سلام،
    سلام

چند سوال،
    این سوال ها به دلیل نداشتن جوابه؟!

* چند درصد فروشندگان سخت افزار ، اطلاعات کاملی از سخت افزار دارند؟
    50% که از این تعداد فقط 10% از این اطلاعات استفاده می کنند

* چرا سازندگان مطرح پاور در دنیا ، پاورهای بالاتر از 500 وات تولید می کنند. و در حال حاضر هم که همگی به سراغ پاورهای بالاتر از 1000 وات رفته اند؟ آیا واحد تحقیقاتی ایشان اشتباه عمل می کنند؟
    پاور 1000 تولید می کنند ولی تولید یک جنس به معنی فروش بالای اون جنس نیست ( شاید 90% فروش سایپا پرایده، ولی تبلیغ برای زانتیا می کند ) جنسی که فروش نمی ره باید براش تبلیغ کرد نه جنسی که توی هوا می برند

* ملاک انتخاب ما فروشندگان بازار سخت افزاری در ایران هستند ، یا اطلاعات مستند و معتبر جهانی؟
    چه اطلاعاتی!؟ ما نیاز به اطلاعات خودمون داریم نه جهانی. آیا سایت TOMSHARDWARE پاور درجه 4 چینی رو تست میکنه، یا یک مارک معروف رو. مگه کارت 7100 خرید و فروش نمی شه پس چرا چارتش توی سایت TOMSHARDWARE نیست پس احتمالا کارت 7100 خرابه

* شما غیر از ایران ، در کدام سایت معتبر خارجی کلمه ای به عنوان Peak برای توان پاور پیدا می کنید؟
    پیک رو جزو توان حساب نمی کنند ولی اون ها هم پیک دارند

* آیا اگر شرکتی مثل GREEN سعی بر ارائه اطلاعات صحیح لیبل پاور به مشتری خود دارد ، اشتباه کرده است؟
    * آیا خود شما دوست ندارید پاوری که خریداری می کنید ، دارای اطلاعات صحیح و حقیقی باشد. یا اینکه دوست دارید اعداد و ارقام غیر حقیقی را برروی آن ملاحظه فرمایید؟
    اون چینی درجه 4 هم اطلاعات صحیح روی لیبل می زن ( اگه غیر صحیح بود به جای ریل220 می نوشت ریل500)

* چند درصد از دوستان خود را سراغ دارید که بواسطه استفاده از پاورهای نا متناسب با سخت افزار خود، سیستم ایشان با سرعت پایینی کار می کند؟ آیا فروشنده ایشان از کارآیی سیستم ایشان اطلاع پیدا کرده است؟ آیا این قضیه برای فروشندگان ایرانی اهمیت دارد یا اینکه صرفا روشن شدن سیستم ملاک اصلی انتخاب پاور می باشد؟ ملاک فروشنده ها روشن شدنه ولی اگر مشکلی باشه سخت افزار ارور می ده، در مورد کارایی هم اون 2 تا سیستمی که مشخصاتشون رو گذاشتم
    سیستم اول رو خودم با 3DMark05 تست کردم و هیچ مشکلی نداشت
    سیستم دوم رو با هر نرم افزاری که می گید براتون تست می کنم
    مطمئنم که هیچ مشکلی ندارد

سوالهای اینگونه زیاد هستند. ولی دوست خوب من ؛ این حقیر هیچگاه سعی نکردم برروی خرید محصولی تاکید کنم. قصد حضور در این انجمن، فقط ارائه اطلاعات کلی در مورد پاور و کیس بود و سعی کردم اطلاعات ناچیز خود را با سایر دوستان تقسیم کنم.
    از اطلاعات شما استفاده کردم و ممنون. ولی نیاز به تمام اطلاعات شما دارم نه فقط قسمتی خاص

به هر ترتیب از اینکه باعث ناراحتی شما شده ام و به نظر شما اطلاعات غیر حقیقی ای به دوستان در این گفتگو منتقل نموده ام، به بزرگی خود مرا ببخشید و شما این گفتگو را به جای این حقیر ادامه دهید و صداقت را برای ما تعریف نمایید.
    اینجانب هیچ ادعایی نکردم و ندارم و فقط از شما اطلاعات بیشتر و کاملتری رو می خواهم، زیرا با اطلاعات فعلی که در اختیار بنده گذاشته اید قادر به انتخاب صحیح نیستیم

با تقدیم احترام
    با تشکر

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

قصد افزایش کارت گرافیک را داشتم
    یکی از اقوامم که در کار خرید و فروش هست توصیه ای به من کرد: تو قطعه رو اضافه کن اگر مشکلی داشتی، منبع تغذیه رو تغییر بده
    و چون منبع تغذیه بهتری گیرم نیومد اجباراً به حرفش توجه کردم
    خوشحالم که پولی را بابت منبع تغذیه ندادم

مشخصات سیستمم
    CPU DUL 2.8 4m cash 915
    RAM 2x512 667
    CD ROM
    DVD Writer
    Hard 80 , 320
    VGA 7600GS 256MB PCIE
    VGA X200 Onboard
    --- PCI
    MODEM PCI
    Fan 10cmx2
    Fan 8cm
    Fan Controler , Front LCD

این سیستم به خوبی با یک منبع تغذیه 15 هزار تومانی چینی دارد کار می کنه و نیازی به منبه تغذیه 85 تومانی Green ندارد
    Last edited by Mirage; 19-06-2007 at 09:32.

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض معرفی پاور 1200watt شركت THERMAL TAKE

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض جدیدترین مدل کیس شرکت xilence

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •