باسلام
در ضمن منظور از اين كدها چيه؟ (يعني به چه كار ميايند؟)
باسلام
در ضمن منظور از اين كدها چيه؟ (يعني به چه كار ميايند؟)
golvareh جان سلامنوشته شده توسط golvareh
ضمن عرض خیر مقدم :
باید بگم در همه موارد اگر کاربر اینترنت هستید باید از یه فایر وال مطمئن علاوه بر یک انتی ویروس خوب نیز استفاده بفرمائید این دو مکمل هم هستند فایروال در خط مقدم مانعی است برای حملات متعدد به کامپیوتر شما وانتی ویروس هم سد دومی در مقابل حملات وازبین برنده بدوارهایی که به سیستم وارد شده اند بیشتر انتی ویروسها توان مقابله با هکرها و ککرها را ندارند در صورتی که فایر والها مخصوصا برای این کار ساخته شده اند
آخرین ورژن فایروال مکافی:
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.15
Blocks unwanted inbound and outbound Internet traffic
Reduces uncertainty about your PC’s activities
Safeguards your most valuable and irreplaceable information
Integrates seamlessly with McAfee® VirusScan® virus detection & removal
Updates automatically to protect against new threats
The Internet has revolutionized the way we communicate, shop, and bank, making it easier for users to reach out to any website or individual PC, at any time. But this freedom also comes at a price. Each unprotected connection, whether to or from the Internet, leaves your PC vulnerable to 'hacker' attacks
Proven security that helps prevent hacker attacks, McAfee Personal Firewall Plus safeguards your financial documents, personal information, photos, and online communications, by preventing unwanted Internet connections to or from your PC. Whether you are on a home network, broadband or dial-up connection, or simply enjoying a hotspot, McAfee Personal Firewall Plus helps ensure your personal files and information are not compromised.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]چقدر بحث و تبادل نظر کردیم
از همه متخصصین ممنون
حتما باید بیام اینجا بگم کریو برنامه خوبی نیست تا هزار نفر جواب بدن
سلام
vivasoft جان به جاي اين كه بگي كريو برنامه خوبي نيست و دليلي هم براش نياري بهتره يه خورده روي نقاط قوت و ضعف فايروال مورد علاقه ات يا هر فايروال ديگه اي صحبت كني.
--------------------------------------
يك نكته رو من بگم:
من چند روزه كه outpost رو نصب كرده ام. خدا شاهده كه قصدم فقط اين بود كه اگه واقعا اين فايروال بهتر از كريو هست ازش استفاده كنم. اما تا اينجاي كار 2 تا اشكال عمده ازش ديدم كه گفتم بد نيست اينجا بگم:
1 - من براي عملكرد ياهو مسنجر و اتصال آن به اينترنت اجازه دائم دادم و به outpost گفتم كه به ياهومسنجر گير نده... اما... از هر چند باري كه سيستم رو ريستارت مي كنم... حدود 40 درصد مواقع اجازه نمي ده كه ياهو مسنجر آنلاين بشه و حتي پيغامي هم نمي ده... و تنها حدود 60 درصد مواقع ياهو آنلاين مي شه. جالب اينجاست كه وقتي outpost رو به طور كل مي بندم همون لحظه مسنجر آنلاين مي شه. در مورد كريو حتي يك بار هم اين اتفاق برام پيش نيومده.
2 - براي نصب يك برنامه outpost پيغام مي ده كه اين برنامه مي خواد نصب بشه .... من به طور كل گفتم نمي خوام نصب بشه و بلاك كردم اما در كمال تعجب ديدم كه باز هم اون برنامه به كارش ادامه داد و outpost نتونست جلوي اون رو بگيره. در حالي كه با كريو كه همين كار رو مي كنم به طور كل اجازه نمي ده اون برنامه تكون بخوره و خيلي كامل و قاطع جلوش رو مي گيره.
البته دوستان عزيزي مثل cracki جان كه بيشتر با اين فايروال كار كرده اند اگه در اين زمينه كار هست كه من بايد بكنم و تنظيم خاصي بايد انجام بدهم كه نكرده ام توضيح بدهند ممنون مي شم.
دوستان من امروز keiro رو uninstall كردم و outpost رو نصب كردم و احساس ميكنم outpost خيلي حرفهاي تر هستش--اما در يكي از منو هاي بالا بنام tools گزينهاي داره
بنام tools -داخل آن گزينه test my pc online وجود داره--وقتي انتخاب ميكنيم ميره به link زير و ما اونجا ميتونيم تست كنيم كامپيوتر خودمون رو port هاي باز رو نشون ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيزي حدود 25 port براي من باز بود و از جمله port 80
zonealarm اين port رو ميبنده اما اين firewall نه ميخوام بدونم آيا تنظيمات خاصي داره يا نه اين همه port باز رو ما چيكار بايد بكنيم
وديگر اينكه با برنامه hidde ip با ip ژاپن وصل شدم اما اينبار گفت كامپيوتر شما درمورد trojan و اسبهاي تروا ايمني داره---خلا صه ما مونديم توش كدوم firewallllllllllllllllllll
دوست عزيز alireza_2000
نمدانم منظور شما از حرفه اي تر بودم چي است ؟ آيا شلوغ بودن منوها يا اصطلاحاتي كه از آنها اصلا سر در نياوريم نشانه حرفه اي تر بودن است؟
به نظر من يك فايروال مي تواند در عين قوي بودن در عين حال منوي خيلي ساده اي داشته باشد....و از اين لحاظ من zone alarm را انتخاب می کنم
مهدی جان سلام
برای من تو یاهو فقط بار اول پرسید و دیگه مشکلی پیش نیومد
تازه کوچکترین تغیرات برنامه رو گزارش میده و از من اجازه میگیره
در مورد برنامه ای که گفتی شاید یک قسمت از برنامه می خواسته
متصل بشه و بقیه قسمتهای برنامه تو اون لحظه مشکلی نداشتن
ممکن جلوی اون قسمت از برنامه رو بگیره ولی بقیه برنامه به کار خودش ادامه بده
مشكلي شبيه مشكل مهدي بست رو من هم داشتم كه بعضي مواقع بي خود و بيجهت با اينكه اپرا در ليست trusted هست بازم معلوم نيست چش ميشه اين اوت پوست و هيچ عكس العملي اين سيستم نشون نمي ده
و با غير فعال كردن اوت پوست اپرا به خوبي كار ميكنه !
دوست عزیز پورت 80 مربوط به وب سروره
وقتی شما برنامه ای رو باز میکنی یا تو سایت مختلفی میری یسری از پورتا باز و بعد بسته میشند
باز بودن یه پورت دلیل بر در خطر بودن شما نیست چون اوت پوست
رو پورتا نظارت کامل داره ولی اگر باز بودن این پورت نگرانت کرده
میتونی تو قسمت اوپن پورت برنامه کنترلش کنی
نکته دیگه برنامه hide ip سركاري خيلي بزرگیه و کار نمیکنه
میتونی بری تو سایت cmyip.com چک کنی فورا میگه از ایرانی
فقط فیلتر بدهی میتونه ای پی رو تو ایران تغییر بده که اینجا جای بحث این مطلب نیست
سودا جان تو این چند وقت من با همه مرورگرا کار کردم مشکلی بوجود نیومد میشه بیشتر توضیح بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)