خب آره منهم این کار رو کردم
الان خیلی از مرحله کمپ فریدومها جلوتری ؟!
میگم بیا و آی دیت رو عوض کن و بزار ستاکر مستر
![]()
خب آره منهم این کار رو کردم
الان خیلی از مرحله کمپ فریدومها جلوتری ؟!
میگم بیا و آی دیت رو عوض کن و بزار ستاکر مستر
![]()
سلام
به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که در کمپ مونولایت قفل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
که البته از اونجایی که دلم نمیاد زود تمامش کنم بقیش رو گزاشت مواسه هفته دیگه
من هنوز تو وسایلم یه چیزی شبیه هد ست دارم و یه چیزی که شبیه ضبط صوت یا آی پود میمونه ... هنوز نفهمیدم که چه بلایی باید سرشون بیارم .... اون دکودره رو پس چرا من نپیداییدمش ؟!
بازی کردن من با تو زمین تا زیر زمین فرق داره ! خیلی جالبه !
چی چی رو خوبه ؟؟؟ من از ضدضربم کم نمیشه ولی از خونم که کم میشه . اینطوری سخت تر بازی کردن زود میمیریم .خب خوش بحالته دیگه ، مشکلی نیستش پس ، مال شما چون کرک شده هستش شاید اینجوری شده که ازش کم نشه ، بازی من ارژیناله و ازش کم میشه
من الان روی زمین هستم توی زیر زیمن نیستم همونجا که وارد یه خونه ای میشی که 2 تا در داره درهاش اتوماتیک برات باز میشه تفنگت مخفیف میشه میری پیشه یه پروفسره که پیر هم هست و یه بغلش یه موش داره روی یه دستگاه حرکت میکنه . یه جا گیر کردم ولی که وارد یه قسمتی میشم یه علامت قطره ی سبز رنگ که توی سه تا قطره ی کوچیک دیگه هست ظاهر میشه و خونم هی از میره . درضمن من از این جلیقه هایی که کل بدن رو میگیره دارم ولی بازم میمیرم . توی pda هم که نگاه میکنم باید جایی برم که توی اون منطقه ی خون کم کن . چی کارررررررر کنم . نکنه ماله همون کرک بازی که از ضد صربه کم نمیشه ؟؟؟سلام
اونایی که یواش راه میرن زامبی هستن.... راجب ماموریت بیاد بگم تو این بازی دو نوع ماموریت هست یکی ماموریت هایه اصلی که باید از barkeeper ودانشمندا بگیری که این ماموریت ها شما رو به پایان بازی میرسونهیکی هم ماموریت هایه جانبی که برایه بدست اوردن پول و تجهیزاته و تاثیری در پایان بردن بازی نداره مثل کشتن سگ ها و اسناپر و .... که معمولا وقتی باکسی حرف میزنی میتونی با استفاده از گزینه i need jod از این ماموریت ها بگیری ..... البته هر منطقه ای وارد میشی یسری ماموریت ها هست که مجبور نیستی اونا رو انجام بدی برایه اینکه روند اصلی بازی رو انجام بدی باید بری تویه همون شهری که اولش سگ هارو میکشی و یه جایی راهت نمیدن و بار رو پیدا کنی( یه تابلو هست که روش نوشته gap و به اونجا اشاره میکنه) و از مردی که که پشت باره ماموریت بگیری .................................................. ............................. در ضمن این بازی مرحله نداره و اون لودینگ هایی که میبینی برایه وارد شدن به منطقه جدیده و دلیل نمیشه که دیگه به منطقه قبلی بر نگردی و خیلی وقتا مجبوری به منطقه هایه قبلی برگردی
تو کشتی منو
اون پروفسوره یکیو میفرسته که باهات میره توی یه تونل مانندی ، آخر اون تونله یه مشت زامبی حمله میکنن ، بزار اون مرتیکه هه رو بکشن ، بعدش جیباشو بگرد ، پروفسوره بهت میگه که برگردی پیشش و یه مأموریت جدید بهت میده .![]()
خوب چرا میگی کشتی منو ؟؟؟ من زیاد این جا کار دارم تازه خیلی هم سوال دارم . چرا من نمیتونم وارد اونجا بشم با اینکه از اون لباس ها دارم ؟؟؟؟ اون لوله که گفتی هم رفتم توی هیچی نبود فقط آخرش 4 دونه از این ادم خورا بود که خیلی راحت کشتمش یه یارو هم بغل اون پروفسور بود ولی باهام نیومد !!!! موند همونجا . یعنی باید باهش صحبت میکردم تا بیاد یا خودش اتوماتیک میادش ؟؟؟
maxxx جان یعنی اصلا نمیتونی زودتر آپش کنی تا پنجشنبه کامپیوترم تعطیله تا بعد امتحانا!!!
ببینم چی میشه امروز نرفتم فردا صبح زود پا میشم که برم شاید همون وقت برات آپ کردم
وقتی که با پروفسوره صحبت کردی یاروهه میادش و تقریبا" نزدیک در وایمیسه ، باید باهاش صحبت کنی و اون یواش یواش دنبالت میادش ، آخر لولهه که رسیدین بسلامتی میکشنش و از شرش راحت میشی ، یادت نره که جیباشو خالی کنی ... بقیه ش هم که خودت میفهمی .
![]()
Last edited by Inkareeeeeeeeee; 14-05-2007 at 00:28.
بیکار که بودی یه بیوگرافی کامل از خودت بزار تا ببینیم این STALKER MASTER کیه که زندگیش با بقیه ایرونیهای ساکن ایران فرق داره !!! اینقدر که بازی میکنی شب خواب نمیبینی که داری زامبی میکشی ؟! ... من که بعضی شبها خوابشو میبینم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)