من باركد گوشيم 7311270001257 هستش مي خوام بدونم گوشي ساخت كجاست؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
من باركد گوشيم 7311270001257 هستش مي خوام بدونم گوشي ساخت كجاست؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
دوستان یه سوال داشتم
اگه به فرض یه مغازه دار برای تعویض درایور x تومن بگیره اگه بهش بگیم هم درایور صدا و هم دوربین رو عوض
کنه 2x پول میگیره یا همون قیمت میشه ؟
مطمئنا x مقدار ازت نمی گیره و بیشتر می گیره....حالا بعضی جاها یه چیزی بین x , 2x میگیرن بعضی جاها هم 2x
یه جایی یادم گفته بود اگه 37 بود چینیه...حالا خوب یادم نیست...اما فکر کنم گوشیت مال مالزی باشه
ضمن اینکه یه برنامه مخصوص این کار هست..که از روی imei می تونه بگه مال کجاست...منتها چون حجمش کمی بالا بود خودم که دانلود نکردم
شاد باشی![]()
تو گوشیشون؟؟؟نام ببر چه گوشی همچین امکانی داره....شاید ppc بوده و ویندوز موبایل داشته...![]()
آره سوال منم همینه که هزینه نصب فریم ور جدید + درایور صدا و... + فضای اس ام اس + ریختن منو فلش چقدر میشه ؟؟
ما که چنجی هستیم و طبق آموزشهایی که در مورد آلفا6 بو انجام دادیم و به یه مشکلاتی خورد که هیشکی جوابی براش نداشت یا حد اق حوصله جواب دادن نداشت و ...
بدیم بیرون راحت تره![]()
مصطفي خان ممنون
ولي يه سوال وجود داره اونم اينكه تو يكي از تاپيكها گفته شد كه دو رقم اول كد كشور سازنده هستش و بر اساس همون تاپيك 73 مربوط به كشور سوئد ميشه ولي همانطور كه گفتي و رو باطري گوشي هم زده مال مالزي و سر در نميارم. شايد اون دوستمون اشتباه كرده![]()
![]()
![]()
سلام
باركد73 براي مالزي هست 100% اطمينان دارم كه مالزي هست گوشي خودم هم اول باركدش 73 هست
آره درست میگی . هرچی بود گوشیم 2 ساعت دستش بود .
کارت عالی بود . اینجوری که گوشی 3250 همش کپسولی ( به قول تو بازر ) هست که . بقیش چی ؟سلام بچه هاای قربون دستت..جالب بودن....550 رو دیده بودم اما 900اش واسم خیلی جالب بود 3250 هم جالب بود....
راستی عکس 850 رو هم اگه داشتی بگذار...
شاد باشی
خاهش میکنم
وظیفست
راستش دنبال بازر دبلیو 850 بودم که اینا رو گیر آوردم
ولی مال خود 850 رو گیر نیاوردم (حالا بازم یه سرچی میکنم و اگه پیدا کردم میذارم)
این 3250 هم که اون تهش یه 3 4 تا دکمه هست و دوربین و اسپیکر![]()
گوشی 6630 بود یه mp3 داشت 5 دقیقه با حجم 1500 کیلو بایت گفتش که زیپ شده هستش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)