سلام
دوستان در موبايل s7350
وقتي شماره اي رو add مي كني در ليست reject
چه طوري ميشه از اون ليست شماره رو خارج كرد من هر چي سعي كردم بتونم پيداش كنم نتونستم
ممنون
سلام
دوستان در موبايل s7350
وقتي شماره اي رو add مي كني در ليست reject
چه طوري ميشه از اون ليست شماره رو خارج كرد من هر چي سعي كردم بتونم پيداش كنم نتونستم
ممنون
کمک کمک کمک
من گوشیم i8910 هست خاموشش کردم بعد که اومدم روشنش کنم یه پیغامی بالای صفحه نوشت و خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه . چیکار کنم . جواب بدید که دارم میمیرم .لطفا جواب بدید
جوابش رو پيدا كردم
this took some finding: Goto settings/ Application Settings/ Call/ All Calls/ Auto reject On/ Reject List
سلام
من گوشی سامسونگ مدل s5233 دارم.تازه چند روزه خریدم.الارمش کار نمیکنه.یک بار تنظیمش کردم کار کرد اما برای بار دوم که ساعت رو تنظیم میکنم الارم نمیده!!به نظرتون چی کار کنم؟؟
ممنون.
سلام
فرق تاچ خازني با مقاومتي چيه؟
كار با كدومشون راحت تره؟
با سلام ، من يك گوش x700 دارم كه ميخواستم با رفتن به منوي مخفي صداي خروجي از گوشي رو زياد كنم . ولي چون خوب بلد نودم . الان از گوشي صدا خارج نميشه و بجاي باند تر شدن صدا ، كلا صدا قطع شد . حالا ميخواستم بدون راه حلي براي برگرداندن تنظيمات به حالت قبل وجود داره ؟ يكبار ريست كردم نشد.يا اينكه كد هاي افزايش صدا را برام بذارين. ( صداي من خوب ميره و لي صدا اون طرف رو من نميشنوم.) باتشكر
بچه ها هر کی تونسته بازیهای کوربی رو انلاک کنه به ما هم خبر بده
من answering گوشیم (b5702) مشکل پیدا کرده . وقتی یک پیغام می زاره وسط ضبط کردن eror میده و قطع می شه ؟ من باید چی کار کنم ؟
سلام دوست عزیز.
بدید نمایندگی براتون گوشیتونو فلش کنه.![]()
سلام دوستان
من گوشی S5560 دارم
برنامه های جاوا اگه حجمش زیاد باشه رو نصب نمی کنه و ارور میده. یعنی اصلا نمی شه دیکشنری نصب کرد. فقط برنامه های با حجم کم رو نصب می کنه
البته توی بقیه گوشی های لمسی سامسونگم دیدم ان مشکل رو دارن
می خواستم بدونم نمی شه هیچ جوری برنامه های جاوای حجم بالا رو نصب کرد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)