دوست عزيز بهتره خودت دست به كار بشي و گوشي رو فلش كني حالا اگه گوشيتv3x هست گوشي رو خاموش كن و دكمه هاي #* رو نگاه دار و ورژن بوت لودر رو بگو تا لينك مربوط به اون رو واسط بزاريم
دوست عزيز بهتره خودت دست به كار بشي و گوشي رو فلش كني حالا اگه گوشيتv3x هست گوشي رو خاموش كن و دكمه هاي #* رو نگاه دار و ورژن بوت لودر رو بگو تا لينك مربوط به اون رو واسط بزاريم
سلام مهندس.
این راهی که گفتی رو من امتحان کردم ولی در حالت open flip ال سی دی کوچیک (external LCD) روشن نمیمونه.
من الان دنبال اینم که چطوری در حالت باز بودن در گوشی این صفحه نمایش رو روشن نگه دارم.
در ضمن از زحمات شما کمال تشکر رو دارم.![]()
سلام به اساتید محترم موتورولا.
من حدود 3 ماه هست که دنبال راهی برای روشن نگه داشتن external LCD در زمانی که درب گوشی باز هست open flip می گردم.
من تمام سایتهای خارجی رو زیر و رو کردم ولی در این مورد فقط حرف می زدن ولی عمل نمی کردند.
گوشی من motorola V3x هستش.
اگر راهشو پیدا کنیم خیلی خفن میشه.
![]()
![]()
سلام دوست عزیز
مورد بالا تست شده بر روی v3i است برای همین روی گوشی شما جواب نداده
من گوشی v3x دارم حالا بعد از 6 ماه هنگ میکنه به این صورت که ریست میشه اما بالا نمیاد و این حالت ریست شدن تا آ خر تکرار میشه ضمنا تا حالا 3 بار فلش زدم که ورژن جدید هم نصب شده
سلام. خودتون فلش زدین؟؟ با چه مانستر پکی؟؟
باتری رو چک کنید ببینید مشکل از باطری نیست..
دوست عزيز تا به حال راهي براي اين موضوع پيدا نشده . مورد گفته شده هم همون طور كه ميلاد جون اشاره كردن روي وي تري آي جواب ميده. بايد منتظر بمونيد!
Last edited by naser maldini; 07-12-2007 at 10:31.
از 6 ماه قبل یک گوشی v3x خریدم . تا حالا چند بار هنگ کرده وقتی هنگ میکنه مدام ریسیت میشه اما بالا نمیاد تا حالا چند بار فلش زدم ولی فایده نئاشته
باطری را با یک گوشی دیگه عوض کردم ولی فایدهای نداشت .
فلش را مغازه زده از مانستر پک اون خبر ندارم فقط بعد فلش منوها به قول مغازه دار جدیده و فرق میکنه
خودت دست به کار شو.. باید فلشش کنی.اونم خودت تا مطمئن شی ایراد از مانستر پک نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)