تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 34 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

جناب دکتر با توجه به اینکه ایشون دهنشون زخم بوده تو اون موقع امکان انتقال تا حدودی هست اما تنها اچ ای وی نیست هپاتیت آ. بی .سی . هم از این طریق منتقل میشن به نظر من بهتره ایشون ریسک نکن و یه تست بدن ضرر نداره که خدای نکرده اگه چیزی باشه خیلی زودتر میشه مهارش کرد
    نخير هيچ ربطي به زخم بودن نداره . حق با جناب دكتر Morsadr هست .

ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره

2. 3 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

نخير هيچ ربطي به زخم بودن نداره . حق با جناب دكتر Morsadr هست .

ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره
    اگه محیط مرطوب باشه چه طور؟باز هم چند دقیقه ای نابود میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان....
    من تازه عضو شدم یه سوال فنی داشتم
    حقیقتش دیروز با یه نفر نزدیکی داشتم بدون چیزی...
    میخواستم بدونم اگه خدایی نکرده من مبتلا شده باشم اولین علائمش چیه و اینکه میتونم جلوشو بگیرم
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بله عزیزم تو محیط خارج نمیتونه زنده بمونه اما وقتی داخل بذاق دهان یا لخته خون باشه عمرش حدود 7 یا 8 ساعت میشه
    شما ها حالا چه گیری دادین خوب بذارین بنده خدا یه تست بده خیالش راحت بشه ضرر کنه نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله عزیزم تو محیط خارج نمیتونه زنده بمونه اما وقتی داخل بذاق دهان یا لخته خون باشه عمرش حدود 7 یا 8 ساعت میشه
    منبعی هم داری واسه این حرفت؟ مخصوصاً در مورد بزاق!

7. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اینم منبع معتبر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون، ولی این لینکی که دادی یه سرچ در گوگل هست که کلاً منبع به حساب نمیاد که بخواد معتبر باشه! نتایجش هم همه مربوط به فوروم هاییه که اشخاصی مثل من و شما توش مینویسن، و کاملاً بر حسب شنیده هاشون یا چیزی که خودشون فکر میکنن مینویسن. در دنیای پزشکی این اصلاً قابل قبول نیست.

منبع معتبر یعنی سازمان هایی مثل NIH یا WHO یا دانشگاههای معتبر مثل هاوارد که سورس اخبار ایدز و پژوهشهای توی دنیا هستن!
    چیزی که قبلاً خوندم و منبعش NIH بوده، اینه که HIV در بزاق قادر حیات نیست. در مورد خون هم اگر در معرض هوا قرار بگیره ویروس از بین میره. مدت دقیقش رو یادم اما HIV بیشتر از چند دقیقه نمیتونه در خارج از بدن زنده بمونه. ولی مثلاً چون داخل سرنگ شرایط خوبی برای زندگی این ویروسه (چون هوایی وجود نداره) مدت بیشتری ویروس زنده میمونه.

برای نمونه متن زیر از CDC هست:

HIV has been found in saliva and tears in very low quantities from some AIDS patients. It is important to understand that finding a small amount of HIV in a body fluid does not necessarily mean that HIV can be transmitted by that body fluid. HIV has not been recovered from the sweat of HIV-infected persons. Contact with saliva, tears, or sweat has never been shown to result in transmission of HIV.
    و این هم از سایت دانشگاه سان فرانسیسکو کپی کردم که اونم از CDC نقل قول کرده:
    In order to obtain data on the survival of HIV, laboratory studies have required the use of artificially high concentrations of laboratory-grown virus. Although these unnatural concentrations of HIV can be kept alive under precisely controlled and limited laboratory conditions, CDC studies have showned that drying of even these high concentrations of HIV reduces the number of infectious viruses by 90 to 99 percent within several hours. Since the HIV concentrations used in laboratory studies are much higher than those actually found in blood or other specimens, drying of HIV- infected human blood or other body fluids reduces the theoretical risk of environmental transmission to that which has been observed--essentially zero.
    موفق باشید!

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

ممنون، ولی این لینکی که دادی یه سرچ در گوگل هست که کلاً منبع به حساب نمیاد که بخواد معتبر باشه! نتایجش هم همه مربوط به فوروم هاییه که اشخاصی مثل من و شما توش مینویسن، و کاملاً بر حسب شنیده هاشون یا چیزی که خودشون فکر میکنن مینویسن. در دنیای پزشکی این اصلاً قابل قبول نیست.

منبع معتبر یعنی سازمان هایی مثل NIH یا WHO یا دانشگاههای معتبر مثل هاوارد که سورس اخبار ایدز و پژوهشهای توی دنیا هستن!
    چیزی که قبلاً خوندم و منبعش NIH بوده، اینه که HIV در بزاق قادر حیات نیست. در مورد خون هم اگر در معرض هوا قرار بگیره ویروس از بین میره. مدت دقیقش رو یادم اما HIV بیشتر از چند دقیقه نمیتونه در خارج از بدن زنده بمونه. ولی مثلاً چون داخل سرنگ شرایط خوبی برای زندگی این ویروسه (چون هوایی وجود نداره) مدت بیشتری ویروس زنده میمونه.

برای نمونه متن زیر از CDC هست:

HIV has been found in saliva and tears in very low quantities from some AIDS patients. It is important to understand that finding a small amount of HIV in a body fluid does not necessarily mean that HIV can be transmitted by that body fluid. HIV has not been recovered from the sweat of HIV-infected persons. Contact with saliva, tears, or sweat has never been shown to result in transmission of HIV.
    و این هم از سایت دانشگاه سان فرانسیسکو کپی کردم که اونم از CDC نقل قول کرده:
    In order to obtain data on the survival of HIV, laboratory studies have required the use of artificially high concentrations of laboratory-grown virus. Although these unnatural concentrations of HIV can be kept alive under precisely controlled and limited laboratory conditions, CDC studies have showned that drying of even these high concentrations of HIV reduces the number of infectious viruses by 90 to 99 percent within several hours. Since the HIV concentrations used in laboratory studies are much higher than those actually found in blood or other specimens, drying of HIV- infected human blood or other body fluids reduces the theoretical risk of environmental transmission to that which has been observed--essentially zero.
    موفق باشید!

10. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خدا کنه اینجوری باشه که شما میگین ولی منابع زیادی هستن که میگن ویروس اچ ای وی تو بزاق دهان وجود داره و قابل انتقال هم هست
    اینم یه منیع معتبر که ویروس اچ ای وی تو بزاق دهان وجود داره به زبان اصلی :

en.wikipedia.org/wiki/AIDS

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اتفاقاً ویکی پدیا آماری داده که میگع احتمال انتقال ایدز از طریق Oral یک به 10000 هزاره، یه قسمت دیگه هم گفته خیلی خیلی کم در ادرار و اشک و بزاق میتونه باشه اما تا الان هیچ موردی مشاهده نشده که با این سه مورد انتقال پیدا کنه و ....
    میشه اون قسمتی که نوشته انتقال پیدا میکنه رو اینجا کپی کنید؟

13. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اتفاقاً ویکی پدیا آماری داده که میگع احتمال انتقال ایدز از طریق Oral یک به 10000 هزاره، یه قسمت دیگه هم گفته خیلی خیلی کم در ادرار و اشک و بزاق میتونه باشه اما تا الان هیچ موردی مشاهده نشده که با این سه مورد انتقال پیدا کنه و ....
    میشه اون قسمتی که نوشته انتقال پیدا میکنه رو اینجا کپی کنید؟
    عزیزم من اون قسمت رو با مترجم گوگل ترجمه کردم العان دقیق یادم نیست اما این لینک رو داشته باشین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیزم العان کیت های پیشرفته ای ساخته شده که میتونه ایدز رو از طریق تست بزاق دهان نشون بده در ضمن هنوز هیچ منبع معتبری تایید نکرده که ایدز از طریق بزاق دهان انتقال پیدا نمیکنه در ضمن اینو بدونین این ویروس هر لحظه در حال تغیر هست پس بهتره از بوسیدن لب هم بترسیم چون امکان انتقالش هست یا حداقل هنوز ثابت نشده که نیست
    تو این لینک اومده که حتی رابطه با کاندوم هم 4 درصد امکان انتقال داره بعد شما میگین رابطه دهانی خطر نداره؟؟؟؟؟؟؟
    من تا العان 3 بار تست و مشاوره اچ ای وی داشتم خدا رو شکر هر سه بار منفی بود دکتر مشاور میگفت یه زمانی تو ایران انتقال از طریق سرنگ مشترک بود العان انتقال از طریق رابطه جنسی هست
    جالب این بود یه بار وقتی اونجا رفتم یه خانوم بود اچ ای وی مثبت داشت باهاش صحبت کردم میگفت 5 ساله فهمیده ایدز داره اما نگاهش میکردی از منم سالم تر و سرحال تر بود اشتباه خیلی ها اینه که به ظاهر طرف نگاه میکنن در صورتی که ایدز تا 10 سال هیچ علایم بالینی خاصی نداره
    Last edited by مهرسا1; 02-06-2011 at 12:53.

15. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •