نخير هيچ ربطي به زخم بودن نداره . حق با جناب دكتر Morsadr هست .
ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره
نخير هيچ ربطي به زخم بودن نداره . حق با جناب دكتر Morsadr هست .
ويروس H.I.V نميتونه توي خارج از محيط بدن موجود زنده بيش از چند دقيقه دووم بياره و امكان وجودش توي همچين جاهايي صفره
اگه محیط مرطوب باشه چه طور؟باز هم چند دقیقه ای نابود میشه؟
سلام خدمت دوستان....
من تازه عضو شدم یه سوال فنی داشتم
حقیقتش دیروز با یه نفر نزدیکی داشتم بدون چیزی...
میخواستم بدونم اگه خدایی نکرده من مبتلا شده باشم اولین علائمش چیه و اینکه میتونم جلوشو بگیرم
ممنون
بله عزیزم تو محیط خارج نمیتونه زنده بمونه اما وقتی داخل بذاق دهان یا لخته خون باشه عمرش حدود 7 یا 8 ساعت میشه
شما ها حالا چه گیری دادین خوب بذارین بنده خدا یه تست بده خیالش راحت بشه ضرر کنه نداره
منبعی هم داری واسه این حرفت؟ مخصوصاً در مورد بزاق!بله عزیزم تو محیط خارج نمیتونه زنده بمونه اما وقتی داخل بذاق دهان یا لخته خون باشه عمرش حدود 7 یا 8 ساعت میشه
اینم منبع معتبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون، ولی این لینکی که دادی یه سرچ در گوگل هست که کلاً منبع به حساب نمیاد که بخواد معتبر باشه! نتایجش هم همه مربوط به فوروم هاییه که اشخاصی مثل من و شما توش مینویسن، و کاملاً بر حسب شنیده هاشون یا چیزی که خودشون فکر میکنن مینویسن. در دنیای پزشکی این اصلاً قابل قبول نیست.
منبع معتبر یعنی سازمان هایی مثل NIH یا WHO یا دانشگاههای معتبر مثل هاوارد که سورس اخبار ایدز و پژوهشهای توی دنیا هستن!
چیزی که قبلاً خوندم و منبعش NIH بوده، اینه که HIV در بزاق قادر حیات نیست. در مورد خون هم اگر در معرض هوا قرار بگیره ویروس از بین میره. مدت دقیقش رو یادم اما HIV بیشتر از چند دقیقه نمیتونه در خارج از بدن زنده بمونه. ولی مثلاً چون داخل سرنگ شرایط خوبی برای زندگی این ویروسه (چون هوایی وجود نداره) مدت بیشتری ویروس زنده میمونه.
برای نمونه متن زیر از CDC هست:
و این هم از سایت دانشگاه سان فرانسیسکو کپی کردم که اونم از CDC نقل قول کرده:HIV has been found in saliva and tears in very low quantities from some AIDS patients. It is important to understand that finding a small amount of HIV in a body fluid does not necessarily mean that HIV can be transmitted by that body fluid. HIV has not been recovered from the sweat of HIV-infected persons. Contact with saliva, tears, or sweat has never been shown to result in transmission of HIV.
موفق باشید!In order to obtain data on the survival of HIV, laboratory studies have required the use of artificially high concentrations of laboratory-grown virus. Although these unnatural concentrations of HIV can be kept alive under precisely controlled and limited laboratory conditions, CDC studies have showned that drying of even these high concentrations of HIV reduces the number of infectious viruses by 90 to 99 percent within several hours. Since the HIV concentrations used in laboratory studies are much higher than those actually found in blood or other specimens, drying of HIV- infected human blood or other body fluids reduces the theoretical risk of environmental transmission to that which has been observed--essentially zero.
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
ممنون، ولی این لینکی که دادی یه سرچ در گوگل هست که کلاً منبع به حساب نمیاد که بخواد معتبر باشه! نتایجش هم همه مربوط به فوروم هاییه که اشخاصی مثل من و شما توش مینویسن، و کاملاً بر حسب شنیده هاشون یا چیزی که خودشون فکر میکنن مینویسن. در دنیای پزشکی این اصلاً قابل قبول نیست.
منبع معتبر یعنی سازمان هایی مثل NIH یا WHO یا دانشگاههای معتبر مثل هاوارد که سورس اخبار ایدز و پژوهشهای توی دنیا هستن!
چیزی که قبلاً خوندم و منبعش NIH بوده، اینه که HIV در بزاق قادر حیات نیست. در مورد خون هم اگر در معرض هوا قرار بگیره ویروس از بین میره. مدت دقیقش رو یادم اما HIV بیشتر از چند دقیقه نمیتونه در خارج از بدن زنده بمونه. ولی مثلاً چون داخل سرنگ شرایط خوبی برای زندگی این ویروسه (چون هوایی وجود نداره) مدت بیشتری ویروس زنده میمونه.
برای نمونه متن زیر از CDC هست:
و این هم از سایت دانشگاه سان فرانسیسکو کپی کردم که اونم از CDC نقل قول کرده:HIV has been found in saliva and tears in very low quantities from some AIDS patients. It is important to understand that finding a small amount of HIV in a body fluid does not necessarily mean that HIV can be transmitted by that body fluid. HIV has not been recovered from the sweat of HIV-infected persons. Contact with saliva, tears, or sweat has never been shown to result in transmission of HIV.
موفق باشید!In order to obtain data on the survival of HIV, laboratory studies have required the use of artificially high concentrations of laboratory-grown virus. Although these unnatural concentrations of HIV can be kept alive under precisely controlled and limited laboratory conditions, CDC studies have showned that drying of even these high concentrations of HIV reduces the number of infectious viruses by 90 to 99 percent within several hours. Since the HIV concentrations used in laboratory studies are much higher than those actually found in blood or other specimens, drying of HIV- infected human blood or other body fluids reduces the theoretical risk of environmental transmission to that which has been observed--essentially zero.
![]()
خدا کنه اینجوری باشه که شما میگین ولی منابع زیادی هستن که میگن ویروس اچ ای وی تو بزاق دهان وجود داره و قابل انتقال هم هست
اینم یه منیع معتبر که ویروس اچ ای وی تو بزاق دهان وجود داره به زبان اصلی :
en.wikipedia.org/wiki/AIDS
اتفاقاً ویکی پدیا آماری داده که میگع احتمال انتقال ایدز از طریق Oral یک به 10000 هزاره، یه قسمت دیگه هم گفته خیلی خیلی کم در ادرار و اشک و بزاق میتونه باشه اما تا الان هیچ موردی مشاهده نشده که با این سه مورد انتقال پیدا کنه و ....
میشه اون قسمتی که نوشته انتقال پیدا میکنه رو اینجا کپی کنید؟
عزیزم من اون قسمت رو با مترجم گوگل ترجمه کردم العان دقیق یادم نیست اما این لینک رو داشته باشین:
عزیزم العان کیت های پیشرفته ای ساخته شده که میتونه ایدز رو از طریق تست بزاق دهان نشون بده در ضمن هنوز هیچ منبع معتبری تایید نکرده که ایدز از طریق بزاق دهان انتقال پیدا نمیکنه در ضمن اینو بدونین این ویروس هر لحظه در حال تغیر هست پس بهتره از بوسیدن لب هم بترسیم چون امکان انتقالش هست یا حداقل هنوز ثابت نشده که نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این لینک اومده که حتی رابطه با کاندوم هم 4 درصد امکان انتقال داره بعد شما میگین رابطه دهانی خطر نداره؟؟؟؟؟؟؟
من تا العان 3 بار تست و مشاوره اچ ای وی داشتم خدا رو شکر هر سه بار منفی بود دکتر مشاور میگفت یه زمانی تو ایران انتقال از طریق سرنگ مشترک بود العان انتقال از طریق رابطه جنسی هست
جالب این بود یه بار وقتی اونجا رفتم یه خانوم بود اچ ای وی مثبت داشت باهاش صحبت کردم میگفت 5 ساله فهمیده ایدز داره اما نگاهش میکردی از منم سالم تر و سرحال تر بود اشتباه خیلی ها اینه که به ظاهر طرف نگاه میکنن در صورتی که ایدز تا 10 سال هیچ علایم بالینی خاصی نداره
Last edited by مهرسا1; 02-06-2011 at 12:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)