تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 244

نام تاپيک: Internet Download Accelerator

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون كركي . بابت هشدارت . چون من هنوز از كرك قبلي استفاده مي كردم . اين رو نصب نكرده بودم و الام مي خواستم بكنم . تا ببينم اين چه چيزي داره كه سودا معرفيش كرده . ممنون

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام
    كركي جان
    اينا رو از كجا ميگي عزيز ؟
    من تمام اين فايل رو زيرو رو كردم حتي يه تابع كه بدست بياره كه آيا به اينترنت وصل هستيم يا نه هم نداشت چه برسه به اينكه از اينترنت تروجان خيلي خطرناك هم دانلود كنه اونم به صورت مخفي و ...
    اميدوارم اينايي كه گفتي از خيالت نباشه ( كه باتوجه به شناختي كه ازت دارم نيست ) وگرنه بايد بگم كه خيال خيلي بازيگوشي داري
    اين فايلي كه گذاشتم رو تست ميكني ببيني آنتي ويروسه اينو تروجان ميگيره يا نه

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

سلام سودا جان.

فکر کنم شما عکسی رو که در پست قبلی قرار داده بودم رو ندیدید و یا بهش دقت نکردید که چه فایلی اسکن شده و چه
    نتیجه ای داده... وگرنه این حرفو که من اینا رو از کجا میگم رو نمیزدید.

من خودم به این عقیده دارم که وقتی شخصی در مورد یک کار و یا عمل تخصصی آگاهی نداره بهتره که نظری نده. در
    صحبت های قبلی من هم هم فکر نکنم حرفی از نظر شخصی خودم در مورد این فایل وجود داشته باشه.

دوست عزیز اگر هیچ کسی ندونه حتما شما میدونید که شرکت های سازنده آنتی ویروسها تشکیل شده از تعداد زیادی
    متخصص و برنامه نویسانی که به تنهایی عمل نمیکنند و بعد از تلاشهای بسیار فراوان تونستند بعضی از آنتی ویروسها
    رو که ما امروزه داریم ازشون استفاده میکنیم به سطح امروز برسونند. البته حتما این نکته رو هم در نظر دارم که نرم افزار
    آنتی ویروس فقط میتونه در حد یک نرم افزار باشه و در اینجا نمیشه اونو با عقل و هوش انسان مقایسه کرد. بنابراین یک
    نرم افزار ممکنه اشتباه بکنه. اما وقتی که تعداد این نرم افزار ها زیاد بشه و همه شون یک حرف رو بزنند اونوقت دیگه
    نمیشه گفت همه اشتباه میکنند و فقط من درست میگم.

حالا سودا جان این فایل رو من سکن کردم یعنی همون فایل قبلی رو و توسط 5 آنتی ویروس آلوده شناخته شده که
    عکسش رو هم میتونید در پایین مشاهد کنید. یعنی شما میگید که هر 5 آنتی ویروس اشتباه میکنند و شما درست
    میگید؟

در ضمن من منظور شما رو از بازیگوشی متوجه نشدم ... بهتر بگم انتظار زدن این حرف رو از شما نداشتم. مگه
    من در اینجا با شما و یا هر کس دیگه ای شوخی دارم که هوس بازیگوشی به سرم بزنه؟
    بهر حال نشنیده میگیرم مهم نیست.

فایل دومی رو هم که قرار دادید اون رو هم اسکن کردم و نتیجه ش رو میتونید در عکس پایین مشاهده کنید.

موفق باشید.

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

كركي جان توي اين ليست آنتي ويروسها كه نورتون نيست ولي من خودم تستش كردم و نورتون هم ميشناختش.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Mani جان سلام.

آنتی ویروس نورتون هم در لیست آنتی ویروسهای بالا وجود داره اما با اسم نورتون نیست بلکه با اسم Symantec شناخته میشه.
    اما احتمال اینکه نورتون و یا آنتی ویروسهای دیگه ای که نتونستند در لیست بالا تشخیص بدند فشرده بودن فایل است. چون من این
    فایل رو در هنگام اسکن از حالت فشرده خارج نکردم.

در ضمن وقتی شما نورتون رو بر روی سیستمتون بصورت نصب شده دارید تشخیص بهتری رو میتونه داشته باشه. دقیقا مانند
    همین فایل.

بهر حال ممنون از توجه شما به این موضوع.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سودا جان چرا جوابي نمي دي؟

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

ديگه قرار نشد كسي به كاراي با ارزشي كه سودا برا اين فروم انجام داده خدشه وارد كنه
    من هم با آنتي ويروس چك كردم ولي پيغامي نداد اين جريانات چيزي هست كه پيش مياد پس لطفا اينقدر روش مانور ندين

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دارم مثلا از اون دفاع مي كنم . مي گم چرا نمياد و دفاع كنه .

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان لطفا موضوع رو بزرگش نكنيد.سودا جان اينقدر فهميده و با جنبه هست كه بد برداشت نكنه.كافيه فقط لحن خوندنمونو تغيير بديم تا متوجه بشيم كه كسي قصد توهين نداشته.
    كركي جان البته من فكر ميكنم اين symantec آنتي ويروس نورتون شامل نشه و فقط همون symantec باشه.البته ميدونم كه براي شما ممكنه اين موضوع در ذهنتون به وجود بياد كه هردو كه از يك شركته ديتابيسشون هم يكيه ولي بايد بگم كه منم همين فكرو قبلا ميكردم ولي با تستهايي كه روي هر دو كردم متوجه شدم كه بسيار با هم متفاوت هستند و تشخيص هر دو به يك شكل نيست و نورتون بسيار بهتر عمل ميكنه .البته درسته طبق فرمايش شما نصب شده بهتر خودشو نشون ميده.در مورد فشرده بودنشم بايد بگم كه تشخيص در حالت فشرده بود.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

مگه اینجا ماله IDA نیست؟؟؟ خوب به هر حال این شماره سریال که میذارم ماله آخرین ورژن یعنی 5.0.5.1010 هست روی ماله خودم که کار میکنه:
    email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    name: West Byte
    Serial: ipoGRdjG6qrPnNYq

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •