تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 641 اولاول ... 71314151617181920212767117517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه موشکل دارم !
    کمک کنید
    نمی دونم چیرا روز اولی مونیتور گوشی خاموش نمیشه ؟
    ولی وقتی قفلش میکنم خاموش میشه ؟
    مونده روشن !
    فکر کنم یه چیزیشو فعال کردم

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اقا من یه k800 دارم میخوام بدونم اگه بفروشم یهp990 بخرم پشیمون نمیشم؟
    در مقایسه با k jam چطوره؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه موشکل دارم !
    کمک کنید
    نمی دونم چیرا روز اولی مونیتور گوشی خاموش نمیشه ؟
    ولی وقتی قفلش میکنم خاموش میشه ؟
    مونده روشن !
    فکر کنم یه چیزیشو فعال کردم
    Menu>Tools>Control Panel>Device>Back Light
    گزینه power save enabled تیک خورده باشه و مقدارش هم روی 1 دقیقه تنظیم شده باشه.
    در ضمن بالای صفحه در قسمت handheld گزینه auto انتخاب شده باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که همیشه گفتم، برای خرید گوشی در رده بیزینس، باید نیازهاتون رو به درستی بشناسید تا از گوشیتون لذت ببرید و به صرف کلاس داشتن و بهترین گوشی بودن نرین P990 بخرید. در مقایسه با K800 تنها مورد دوربینه که البته جزو بهترین 2 مگاپیکسلی هاست ولی خوب K800 واقعا یه چیز دیگست.
    در مقایسه با مدلهای pocket pc میشه اینطور گفت که pocket pc ها در اصل pda هستند که قابلیت تلفن و مخابراتی دارن ولی P990 اول یک موبایل عالیه که قابلیتهای یک pda رو داره. این مطلب از شکل گوشی هم معلومه. باید ببینی نیازهات چیه. من به شخصه pocket pc رو نمیپسندم، چون یه موبایل پیشرفته و با امکانات رو به یک کامپیوتر فشرده و با امکانات کمتر نسبت به یک کامپیوتر ترجیح میدم.

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزیزم بویژه metapex عزیزم /
    متاسفانه نرم افزاری که بابت دریافت وارسال اس ام اس فارسی رو گوشیم نصب کرده بودم پاک شد وقتی مجدادا بترتیب از صفحات 1 پست 3 و 3 پست 26 دانلود کردم بر روی گوشی قابل نصب نبودن نمی دونم چرا ؟ در حالی که قبلا از نرم افزار صفحه 3 پست 26 استفاده کرده بودم ولی الان چرا نمی شه نصبش کرد نمی دونم !!! تمام صفحات و پست های کلوب رو هم جستجو کردم هرچی نرم افزار در این خصوص دوستان عزیز معرفی کرده بودن رو هم امتحان کردم هیچ کدوم قابل نصب واجرا نبودن !!! لطفا راهنمائیم کنین ؟ راستی یه سوال دیگه فقط تورو خدا سرم نخندینا!!! من آخرش نفهمیدم این فلش کردن یعنی چیه ؟ همون آپدیت کردنه یا نه ؟ اگه آره که هیچی قبلا با راهنمایی metapex عزیز آپدیت کردمو موفق هم بود ولی اکه نه لطف کنین واسم توضیح بدین و این که چه خاصیتی داره ؟ اگه نرم افزاری واسه پیغامگیر p990i هم سراغ دارین و پیدا شد واسم بزارین / ممنونم / منتظر پاسخ های قشنگ و کامل و جامعتون مثل همیشه هستم / یا حق

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزیزم بویژه metapex عزیزم /
    متاسفانه نرم افزاری که بابت دریافت وارسال اس ام اس فارسی رو گوشیم نصب کرده بودم پاک شد وقتی مجدادا بترتیب از صفحات 1 پست 3 و 3 پست 26 دانلود کردم بر روی گوشی قابل نصب نبودن نمی دونم چرا ؟ در حالی که قبلا از نرم افزار صفحه 3 پست 26 استفاده کرده بودم ولی الان چرا نمی شه نصبش کرد نمی دونم !!! تمام صفحات و پست های کلوب رو هم جستجو کردم هرچی نرم افزار در این خصوص دوستان عزیز معرفی کرده بودن رو هم امتحان کردم هیچ کدوم قابل نصب واجرا نبودن !!! لطفا راهنمائیم کنین ؟ راستی یه سوال دیگه فقط تورو خدا سرم نخندینا!!! من آخرش نفهمیدم این فلش کردن یعنی چیه ؟ همون آپدیت کردنه یا نه ؟ اگه آره که هیچی قبلا با راهنمایی metapex عزیز آپدیت کردمو موفق هم بود ولی اکه نه لطف کنین واسم توضیح بدین و این که چه خاصیتی داره ؟ اگه نرم افزاری واسه پیغامگیر p990i هم سراغ دارین و پیدا شد واسم بزارین / ممنونم / منتظر پاسخ های قشنگ و کامل و جامعتون مثل همیشه هستم / یا حق
    سلام،
    در مورد برنامه Crystal Arabic، یا باید مستر ریست کنی، اگه نشد باید با آپدیت سرویس سیستم عامل رو از نو نصب کن و بعد برنامه رو نصب کنی... من فقط راهشو گفتم، انتخاب و تصمیم گیری با خودته.
    من از یه فروشنده پرسیدم گفت فلش یعنی کل گوشی (سیستم عامل) رو پاک میکنن و از نو روش سیستم عامل رو نصب میکنن. این همون کاریه که آپدیت سرویس انجام میده، فقط مطمئن تر و قانونیه! مثل اینکه ویندوز اکس پی home داشته باشی و بخوای به pro آپگرید کنی. البته مواقعی هم گوشی مشکل داره و بالا نمیاد و یا هر مشکل دیگه ای میشه با آپدیت سرویس حلش کرد.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام / ممنونم از توضیحاتت جالبه که بدونی من دیشب بعد از گذاشتن این پیغام یه 6 ساعتی وقت گذاشتم وآپدیت کردم و جالبتر اینکه قبلشم مستر ریست کرده بودم و متاسفانه در هر دو مورد مشکل حل نصب اون نرم افزارها حل نشد /آخه تو خود سایت هم دیگه اونا نیستن یعنی من رفتم تو سایت سونی اریکسون که قبلا یه بار همون نرم افزاری که توصفحه 3 پست 26 واسم گذاشته بویو دانلود و نصب کرده بودم ولی الان دیگه تو سایتشم نبیستش -!!!!!!!!!!!!!1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من امروز گوشیمو (P990i) به روز کردم و مشخصاتش به R9EC001 و R5A01 و R4B03 تبذیل شد
    اما اون فرقهایی که می گفتن روش انجام نشد یعنی گزینه ای به نام tranziation اضافه نشد و یا هنگام روشن کردن خطی نیومد مثل ویندوز یا ..
    ضمنا خیلی هم کم طول نکشید و بازی ها رو هم نریخت (فکر کنم حتی سیستم عامل قبلی رو نگه داشت و از نو نریخت) چون من قبلش مستر ریست کردم خیلی بد شد که بازی گلف رو از دست دادم
    می خواستم بدونم برا شما هم همین جوری شده؟؟
    یعنی هیچ تغییر خاصی رخ نداده؟
    من در هنگام به روز کردن انگلیس رو انتخاب کردم به این علت که نبوده ؟؟ نه؟

الان متوجه شدم که اصلا به روز نشده و باید دوباره این کارو بکنم
    Last edited by srfarzaneh; 14-05-2007 at 16:55.

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض سوال

Menu>Tools>Control Panel>Device>Back Light
    گزینه power save enabled تیک خورده باشه و مقدارش هم روی 1 دقیقه تنظیم شده باشه.
    در ضمن بالای صفحه در قسمت handheld گزینه auto انتخاب شده باشه.

سلام
    من از شما تشکر میکنم.
    یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.من گوشی رو که گرفتم رو مموریش (64mb) یه چند تا نرم افزار هست.یعنی فابریک کارخانه اینا توش بودن.نرم افزار ها نسب نشدن.
    می خواستم بدونم واسه شما هم همین جوری بوده ؟
    5 روز هست خریدمش

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه با سیمبین نیست !!! شک نکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •