تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 65 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 645

نام تاپيک: Parsix

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

البته با firefox هیچ فرقی نداره& حتی من اکستنشن هاش رو هم بهش اضافه کردم و کار کرد. به جای تاندربرد هم یه چیز به اسم iceDove هستش که دقیقا با تاندربیرد یکیه.
    البته هسته ی هردوشون یکیه! من برای بستن مرورگرم تایپ میکنم
    killall firefox-bin

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

فکر کنم همون firefoxه فقط اسمش عوض شده (خیلی سخت می گیری) دلیلشو قبلا یه جا خونده بودم ولی یادم نیست
    چون مرورگر محبوبم نیست اطلاعات زیادی در موردش ندارم (فقط opera- حیف که open source نیست)

منظورتون اینه که اضافه کردن مخازن non-free کار درستیه یا نه؟
    به خودتون بستگی داره
    بهتره که نباشه
    ببنید مثلا می تونید بدون برنامه هایی مثلا rar یا flash player کار کنید؟

اگه زیاد با نت سر و کار داشته باشین ، به خوبی متوجه هستین که فایر فاکس ( توی همون ویندوز هم ) با صفحات فارسی گهگاه مشکل پیدا می کنه و در این جور مواقع ، ناچار هستید از IE استفاده کنید .

حالا توی دبیان ، کاملاً مشهوده که باگ هاش حتی از نسخه ی توی ویندوز هم بیشتره . مثلاً برای من موقع ذخیره کردن لینک ها ( دانلود ) ادا و اطوار درمیاره و اگه از گزینه ی Save Link As استفاده کنم ، به جای اصل فایل ، داکومنت PHP اون رو برام میاره .

ناچارم دنبال یه مرورگر باثبات تر بگردم . کسی پیشنهادی نداره ؟؟

در باره ی برنامه های Non-free ، من فکر می کنم که استفاده از بعضی هاشون ( مثل همون RAR یا Flash Player ) اجتناب ناپذیر باشه اما به هر حال باید این دایره رو تا حد امکان تنگ کرد .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

خوب ، اهم مشکلات جدید با پارسیکس رامون به شرح زیر به استحضار سروران و اساتید گرامی می رسد :

1. سرعت اینترنت تا حدود 30 درصد کم شده ( درست بر خلاف تجربه ی اینترنت در اوپن سوزه که 20% از ویندوز سریع تر بود ) !

2. مرورگر من بعد از یک دقیقه توقف روی یک صفحه دیگه نمی تونه صفحه رو ریفرش کنه و اگه بخوام مثلاً برای جواب دادن به پست ها در این سایت بیشتر از یک دقیقه معطل بشم ، با پیام unable to connect مواجه میشم ( چرا ؟ )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. یه گرفتاری جدید امروز پیدا شد !!
    موضوع از این قراره که میخوام اطلاعات یه فایل اکسل رو توی برنامه ای مثل اکسس به عنوان دیتا بیس بریزم و به عنوان بانک استفاده کنم ( مثلاً یه فرم روش بذارم یا اگه بشه با چیزی مثل VB یه ورودی براش بنویسم )

خوب اولا اوپن آفیس چیزی شبیه اکسس نداره ( یا این که داره ؟؟ ) و دوماً اون فرم رو چه جوری باید ایجاد کنم ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین .

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

خوب ، اهم مشکلات جدید با پارسیکس رامون به شرح زیر به استحضار سروران و اساتید گرامی می رسد :

1. سرعت اینترنت تا حدود 30 درصد کم شده ( درست بر خلاف تجربه ی اینترنت در اوپن سوزه که 20% از ویندوز سریع تر بود ) !

2. مرورگر من بعد از یک دقیقه توقف روی یک صفحه دیگه نمی تونه صفحه رو ریفرش کنه و اگه بخوام مثلاً برای جواب دادن به پست ها در این سایت بیشتر از یک دقیقه معطل بشم ، با پیام unable to connect مواجه میشم ( چرا ؟ )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. یه گرفتاری جدید امروز پیدا شد !!
    موضوع از این قراره که میخوام اطلاعات یه فایل اکسل رو توی برنامه ای مثل اکسس به عنوان دیتا بیس بریزم و به عنوان بانک استفاده کنم ( مثلاً یه فرم روش بذارم یا اگه بشه با چیزی مثل VB یه ورودی براش بنویسم )

خوب اولا اوپن آفیس چیزی شبیه اکسس نداره ( یا این که داره ؟؟ ) و دوماً اون فرم رو چه جوری باید ایجاد کنم ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین .
    1- فکر نمی کنم به سیستم مربوط بشه. احتمالا به خاطر قطع کابل های خاورمیانه هست که باعث کاهش سرعت شده! سرعت اینترنت منم اومده پایین !

۲- من همچین مشکلی تاحالا نداشتم

۳- معادل Microsoft Access توی لینوکس OpenOffice.org Base هست که به طور پیش فرض نصب نیست ! ولی میتونید با synaptic نصبش کنید.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

1- فکر نمی کنم به سیستم مربوط بشه. احتمالا به خاطر قطع کابل های خاورمیانه هست که باعث کاهش سرعت شده! سرعت اینترنت منم اومده پایین !

۲- من همچین مشکلی تاحالا نداشتم

۳- معادل Microsoft Access توی لینوکس OpenOffice.org Base هست که به طور پیش فرض نصب نیست ! ولی میتونید با synaptic نصبش کنید.

سلام حسین آقا

ممنون از شما .... اما :

1. گمان نمی کنم مربوط به قطع کابلها باشه چون در همین حال ، سرعت اینترنت در ویندوز خوبه ! ( البته یه کاهش نسبی رو من هم احساس می کنم اما توی پارسیکس کاهش سرعت غیر عادیه )

2. پدر من رو درآورده !! اونقدر مزاحم کار میشه که باید بیام توی ویندوز .

3. بعد از نصب اون قسمت ، چه جوری یه فرم برای تبادل اطلاعات با بانک بنویسم ( منظورم اینه که به جای VB با چی باید این کار رو انجام داد ) ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

آقا من یه مشکل دارم با این پارسیکس! اگه شما هم دارین که یه باگه و باید گزارش بدیم!
    ساعت من توی پارسیکس با کل سیستم عامل هام فرق می‌کنه! توی اوبونتو هم تهران رو به عنوان مرجع ساعت انخاب کردم و توی پارسیکس هم تهران.
    ولی ظاهرا پارسیکس این تهران رو نادیده می‌گیره!
    یه سوال!
    آقا این فونت ها اعصاب من رو خورد کردن! من معادل فونت ها عمومی یا فونت (و صحیح تر این که بگم فانت!) هایی که تو اوبونتو دارم رو برای پارسیکس هم می‌خوام. چی نصب کنم؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه مشکل دارم با این پارسیکس! اگه شما هم دارین که یه باگه و باید گزارش بدیم!
    ساعت من توی پارسیکس با کل سیستم عامل هام فرق می‌کنه! توی اوبونتو هم تهران رو به عنوان مرجع ساعت انخاب کردم و توی پارسیکس هم تهران.
    ولی ظاهرا پارسیکس این تهران رو نادیده می‌گیره!
    یه سوال!
    آقا این فونت ها اعصاب من رو خورد کردن! من معادل فونت ها عمومی یا فونت (و صحیح تر این که بگم فانت!) هایی که تو اوبونتو دارم رو برای پارسیکس هم می‌خوام. چی نصب کنم؟
    ساعتتو دوباره تنظیم کن
    اول سعی کن بری توی بایوس سیستمت اونجا ببینی ساعت درسته یا نه (اول اونجا رو درست کنی)
    من که مشکلی ندارم
    etc/timezone/ هم باید Asia/Tehran باشه یه چک بکن

در مورد فونت
    یه دایرکتوری به نام fonts. توی HOME$ بساز و فونتها رو اونجا کپی کن و بعد دستور fc-cache -fv رو اجرا کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

البته مجبورکی از windows فانت کش رفتم و توی ناتیلوس زدم fonts:// و اونجا کپیش کردم
    حالا یه سوال دیگه! چطور این trash و computer رو از روی دسکتاپ حذف کنم؟!

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

البته مجبورکی از windows فانت کش رفتم و توی ناتیلوس زدم fonts:// و اونجا کپیش کردم
    حالا یه سوال دیگه! چطور این trash و computer رو از روی دسکتاپ حذف کنم؟!
    برنامه Configuration Editor را اجرا کن :

System Tools ==> Configuration Editor

به این قسمت برو:

apps ==> Nautilus ==> desktop

تیک کنار trash_icon_visible و computer_icon_visible رو بردار.

volumes_visible هم برای پارتیشن ها هست !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

برنامه Configuration Editor را اجرا کن :

System Tools ==> Configuration Editor

به این قسمت برو:

apps ==> Nautilus ==> desktop

تیک کنار trash_icon_visible و computer_icon_visible رو بردار.

volumes visible هم برای پارتیشن ها هست !
    بله! تو irc و کانال technotux مطرح کردم خیلی سریع بهم جواب دادن! خیلی ممنون!
    فقط یه سوال در همین رابطه!
    چطور تو ترمینال این رو تغییر بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •