البته با firefox هیچ فرقی نداره& حتی من اکستنشن هاش رو هم بهش اضافه کردم و کار کرد. به جای تاندربرد هم یه چیز به اسم iceDove هستش که دقیقا با تاندربیرد یکیه.
البته هسته ی هردوشون یکیه! من برای بستن مرورگرم تایپ میکنم
killall firefox-bin
البته با firefox هیچ فرقی نداره& حتی من اکستنشن هاش رو هم بهش اضافه کردم و کار کرد. به جای تاندربرد هم یه چیز به اسم iceDove هستش که دقیقا با تاندربیرد یکیه.
البته هسته ی هردوشون یکیه! من برای بستن مرورگرم تایپ میکنم
killall firefox-bin
اگه زیاد با نت سر و کار داشته باشین ، به خوبی متوجه هستین که فایر فاکس ( توی همون ویندوز هم ) با صفحات فارسی گهگاه مشکل پیدا می کنه و در این جور مواقع ، ناچار هستید از IE استفاده کنید .
حالا توی دبیان ، کاملاً مشهوده که باگ هاش حتی از نسخه ی توی ویندوز هم بیشتره . مثلاً برای من موقع ذخیره کردن لینک ها ( دانلود ) ادا و اطوار درمیاره و اگه از گزینه ی Save Link As استفاده کنم ، به جای اصل فایل ، داکومنت PHP اون رو برام میاره .
ناچارم دنبال یه مرورگر باثبات تر بگردم . کسی پیشنهادی نداره ؟؟
در باره ی برنامه های Non-free ، من فکر می کنم که استفاده از بعضی هاشون ( مثل همون RAR یا Flash Player ) اجتناب ناپذیر باشه اما به هر حال باید این دایره رو تا حد امکان تنگ کرد .
خوب ، اهم مشکلات جدید با پارسیکس رامون به شرح زیر به استحضار سروران و اساتید گرامی می رسد :
1. سرعت اینترنت تا حدود 30 درصد کم شده ( درست بر خلاف تجربه ی اینترنت در اوپن سوزه که 20% از ویندوز سریع تر بود ) !
2. مرورگر من بعد از یک دقیقه توقف روی یک صفحه دیگه نمی تونه صفحه رو ریفرش کنه و اگه بخوام مثلاً برای جواب دادن به پست ها در این سایت بیشتر از یک دقیقه معطل بشم ، با پیام unable to connect مواجه میشم ( چرا ؟ )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. یه گرفتاری جدید امروز پیدا شد !!
موضوع از این قراره که میخوام اطلاعات یه فایل اکسل رو توی برنامه ای مثل اکسس به عنوان دیتا بیس بریزم و به عنوان بانک استفاده کنم ( مثلاً یه فرم روش بذارم یا اگه بشه با چیزی مثل VB یه ورودی براش بنویسم )
خوب اولا اوپن آفیس چیزی شبیه اکسس نداره ( یا این که داره ؟؟ ) و دوماً اون فرم رو چه جوری باید ایجاد کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین .
1- فکر نمی کنم به سیستم مربوط بشه. احتمالا به خاطر قطع کابل های خاورمیانه هست که باعث کاهش سرعت شده! سرعت اینترنت منم اومده پایین !
۲- من همچین مشکلی تاحالا نداشتم
۳- معادل Microsoft Access توی لینوکس OpenOffice.org Base هست که به طور پیش فرض نصب نیست ! ولی میتونید با synaptic نصبش کنید.
سلام حسین آقا
ممنون از شما .... اما :
1. گمان نمی کنم مربوط به قطع کابلها باشه چون در همین حال ، سرعت اینترنت در ویندوز خوبه ! ( البته یه کاهش نسبی رو من هم احساس می کنم اما توی پارسیکس کاهش سرعت غیر عادیه )
2. پدر من رو درآورده !! اونقدر مزاحم کار میشه که باید بیام توی ویندوز .
3. بعد از نصب اون قسمت ، چه جوری یه فرم برای تبادل اطلاعات با بانک بنویسم ( منظورم اینه که به جای VB با چی باید این کار رو انجام داد ) ؟
آقا من یه مشکل دارم با این پارسیکس! اگه شما هم دارین که یه باگه و باید گزارش بدیم!
ساعت من توی پارسیکس با کل سیستم عامل هام فرق میکنه! توی اوبونتو هم تهران رو به عنوان مرجع ساعت انخاب کردم و توی پارسیکس هم تهران.
ولی ظاهرا پارسیکس این تهران رو نادیده میگیره!
یه سوال!
آقا این فونت ها اعصاب من رو خورد کردن! من معادل فونت ها عمومی یا فونت (و صحیح تر این که بگم فانت!) هایی که تو اوبونتو دارم رو برای پارسیکس هم میخوام. چی نصب کنم؟
ساعتتو دوباره تنظیم کن
اول سعی کن بری توی بایوس سیستمت اونجا ببینی ساعت درسته یا نه (اول اونجا رو درست کنی)
من که مشکلی ندارم
etc/timezone/ هم باید Asia/Tehran باشه یه چک بکن
در مورد فونت
یه دایرکتوری به نام fonts. توی HOME$ بساز و فونتها رو اونجا کپی کن و بعد دستور fc-cache -fv رو اجرا کن
البته مجبورکی از windows فانت کش رفتم و توی ناتیلوس زدم fonts:// و اونجا کپیش کردم
حالا یه سوال دیگه! چطور این trash و computer رو از روی دسکتاپ حذف کنم؟!
برنامه Configuration Editor را اجرا کن :
System Tools ==> Configuration Editor
به این قسمت برو:
apps ==> Nautilus ==> desktop
تیک کنار trash_icon_visible و computer_icon_visible رو بردار.
volumes_visible هم برای پارتیشن ها هست !
بله! تو irc و کانال technotux مطرح کردم خیلی سریع بهم جواب دادن! خیلی ممنون!
فقط یه سوال در همین رابطه!
چطور تو ترمینال این رو تغییر بدم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)