دوستان 195 شکایت کنم این محدودیت سرعت رو از روی سایت محلمون برمیدارن؟؟؟؟
یه 2 3 روزی ازاد گذاشته بودنش تا 10 مگابیت میرفت الان دوباره محدودش کردند روی 512
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان 195 شکایت کنم این محدودیت سرعت رو از روی سایت محلمون برمیدارن؟؟؟؟
یه 2 3 روزی ازاد گذاشته بودنش تا 10 مگابیت میرفت الان دوباره محدودش کردند روی 512
اگر با شکایت مشکل پهنای باند و ترافیک دوزدی حل میشد خودم تا الان هزار باره شکایت کرده بودم به نتیجه نمیرسی شکایت کنی خیلی شیک مجلسی ایرانسل اقای که اسمشو نمیشه اینجا گفت بهت میزنگه میگه شما کاربر حقیقی هستی از 128 به بالا حق داشتن پهنای باند رو نداری مگر با داشتن نامه دانشجوی یا فلان مدرک حقوقی و میگن حد پهنای باند به ما اعلام نکردن ناراحتی استفاده نکن....
اینجوری بهت میگن اونوقت میخوای چی بگی؟
در واقع مشکل پهنای باند نیست مشکل محدود سازی هست از عمد محدود میکنن اونم یه منطقه خاص توی شهر رو چون کمی شلوغه و کاربر زیاد داره
در واقع مشکل پهنای باند نیست مشکل محدود سازی هست از عمد محدود میکنن اونم یه منطقه خاص توی شهر رو چون کمی شلوغه و کاربر زیاد داره
چرا باید این کارو بکنن؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
واقعا نمی دونم چرا !!!!
موقع تست اول میره روی 8 9 مگ بعد میشه 0.51
خوب چه کاریه!!!!
حرف ایشون یجورایی درسته شما دقت کرده باشید خیلی جاها وقتی بخوای فایل حجیمی رو دانلود بکنی بهت اخطار میده که از وای فای استفاده کنید هزینه دیتا موبایل ممکنه زیاد بشه مثلا در گوگل پلی یا زمان اپدیت رام گوشی. واقعا در همه دنیا اینترنت موبایل گرانتر از adsl هست چون گرانتر در میاد تجهیزات بیشتر می طلبه .کسی از ارزانی ناراحت نیست ولی نمیدونم چرا در ایران همه چیز وارونست!همین ایرانسل یک گیگ رو با وایمکس میده نه هزار تومن با موبایل صد تا تک تومانی!اینها یجورایی رقابت نا سالم هست که ایرانسل داره مشتری میگیره و شرکتهای adslرو از دور بدر بکنه شمایی که چند صد هزارتومن دادی مودم 3g خریدی ديگه مشتری میمونی حتی فردا روز که این طرح های ارزان قیمت برداشته شد که این اتفاق خواهد افتاد. ضمنا اگر این قیمت پایین توام با حفظ کیفیت باشه قابل قبول اما فعلا اینطور نیست از زمان عرضه این طرح ها گاها تا نود درصد افت سرعت داشتیم چون ایرانسل بابت فروش این طرح های یکروزه جدید هزینه ای نکرده.
اون وقت باید بهشون بگی اگه قرار بر محدودیت 128هست بیجا میکنید داخل سایتتون سرعت بسته ها رو میزنید "نامحدود" موقع فروش نامحدود هست و قانون 128یادتون نیست موقع ارائه سرویس یادتان میاد!
![]()
ببخشیدا این تعرفه ها و مشخصات دکوری هستش واغعی نیست الان با نرم افزار دارم مانیتور میکنم ترافیکو 67 مگ دانلود کردم بعدش از من 870 مگ کم شده؟ بغیه ترافیک کجا رفته؟ بسته های که ایرانسل میده سرعتش نامحدود اره راس میگه خب 16kB سرعت این مثلا نامحدوده لازم به ذکرم که ما با دکل 800 متر فاصله داریم منتطقه ما هم خیلی خلوته بغیه پهنای باند کجا میره؟ دیشب سیم کارت اعتباری شارج کردم هزار تومان بعدش خاموش کردم امروز رفتم میبینم 140 تومان موجودی داره بغیه اعتبار کجا رفته؟ الان این سوال های منو باسد ایرانسل پاسخ گو باشه دیکه؟ زنگ زدم ایرانسل همه اینارو پرسیدم اما به معنای خیلی مزخرف پیچوندن منو اینارو محض اطلاع شما و بغیه گفتم
همیشه وقتی میخاید اینترنت کشور رو با سایر کشورها از نظر قیمت مقایسه کنید حتما به ارزش پول توجه کنید
اونجا یه دست فروش یه بستنی رو 10 دلاره میده
مثالی که میشه زد اینه که
من توی یک مسابقه 1 امتیاز میارم و برای من 1 امتیاز ثبت میشه
تیم بعدی همون 1 امتیاز رو میاره و 3600 برابر من براش ثبت میکنن
یعنی 1 میلیون دلار اون ها رو 3600 برابر کن تازه میشه پول ما
مشکل ما اینه که وقتی مقایسه میکنم اینترنت اونها رو به این جزئیات توجه نمیکنیم بگذریم از وضعیت کیفیت پینگ ثبات فیلی و غیره
ویرایش برای اضافه کردن:
منم قبول دارم 3g 4g قیمتش نسبت به adsl گرونتره بحث من قیمتش نیست همونجور که اشاره کردم
ولی واقعا برای اونا چقدر دیگه گرون در میاد ! نسبت به ما
Last edited by *Forgotten*; 27-11-2015 at 23:44.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)