تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1699 از 2605 اولاول ... 69911991599164916891695169616971698169917001701170217031709174917992199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,981 به 16,990 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم این اینترنت نیست و شبکه داخلی هست یعنی اینترانت شما فقط میتونی دامنه هایی که پسوند ir. داره باز کنی که قاعدتا سرعت چند برابر به شما میده و ارزان تر هم میشه یعنی insta فیض بوک تلگرام یوتوب snapshot و الی ماشاالله تعطیل
    دوست عزیز با یک وی پی ان سرور ایران میشه تبدیل به اینترنتش کرد!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا 4 مگابیت رو به خونه هم میدن دوستان یکی میپرسه بعد آپلودش چقدره؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا دقیقا همین کارو میکنه میتونید دو تا نت 10 مگ رو یکی کنید بشه بیست مگ
    حالا شاید منظور شما چیز دیگه ای هست
    من ابتدا بخاطر همین یکی کردنش لایسنس قانونیشو خریداری کردم اما بعدا اینقدر امکاناتش زیاد بود که این ترکیب نتش کمتر به چشم میومد!!
    شوما که خوندی ! اونوقت این رو ندیدی ؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Connectify Dispatch is a network load balancing solution and Speedify a Link aggregation service

تا اونجا که میدونم لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک نه اینکه بندازه رو خلوته ! یعنی اگه با دو نرم افزار تک کانشکن دانلود کنی هر کدوم از یک لینک میگیرن و جمع سرعتت میشه جمع دو لینک !

تازه Speedify که نرم افزار دیگه این شرکت هست لینک ها رو aggregate‌ هم میکنه

پ.ن: دوستانی که فقط قابلیت load balancing احتیاج دارن لزومی نیست حتما connectify استفاده کنن. این نرم افزار رایگان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قابلیت رو بهتون میده.
    بحث های خوبی شد،
    یه راه راحل جالب دیگه هم من بگم،
    یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، روش یه فایروال لینوکسی مثل pfsense بریزید، از این طریق هم لینک ها تون رو لود بالانس کنید

لینوکسه که مجانیه، اگه یه PC قدیمی هم داشته باشید کار Banana Pi رو براتون خواهد کرد...

پ.ن : حالی که یه لینک 1 مگ میده رو 2 تا لینک 512 نمیده، ولی در بعضی مواقع چاره ای نیست،
    ما از این سولوشن ها بیشتر برای High Availability شبکه استفاده میکنیم تا Link aggregation,
    ولی برای L.A هم خیلی عالی جواب میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دیواسهای سخت افزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارو انجام میده.
    تو UTM های نرم افزاری هم Kerio Control این کارو انجام میده.

Last edited by iDownload & iGame; 11-01-2016 at 10:57.

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شوما که خوندی ! اونوقت این رو ندیدی ؟!

Connectify Dispatch is a network load balancing solution and Speedify a Link aggregation service

تا اونجا که میدونم لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک نه اینکه بندازه رو خلوته ! یعنی اگه با دو نرم افزار تک کانشکن دانلود کنی هر کدوم از یک لینک میگیرن و جمع سرعتت میشه جمع دو لینک !

تازه Speedify که نرم افزار دیگه این شرکت هست لینک ها رو aggregate‌ هم میکنه

پ.ن: دوستانی که فقط قابلیت load balancing احتیاج دارن لزومی نیست حتما connectify استفاده کنن. این نرم افزار رایگان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قابلیت رو بهتون میده.
    البته speedify اگه به عنوان چیز شکن استفاده بشه خوبه خودم چند ماهیه دارم از یک‌گیگش که رایگانه استفاده میکنم اما برای یکی کردن اصلا بدرد نمیخوره چون سرعت خیلی نوسان داره که طبیعی هم هست!
    در مورد dispatch-proxy یادمه چند سال پیش امتحان کردم که فکر کنم هر دفعه که سیتمو خاموش کنیم باید مراحل رو از اول اجرا کنیم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

البته speedify اگه به عنوان چیز شکن استفاده بشه خوبه خودم چند ماهیه دارم از یک‌گیگش که رایگانه استفاده میکنم اما برای یکی کردن اصلا بدرد نمیخوره چون سرعت خیلی نوسان داره که طبیعی هم هست!
    در مورد dispatch-proxy یادمه چند سال پیش امتحان کردم که فکر کنم هر دفعه که سیتمو خاموش کنیم باید مراحل رو از اول اجرا کنیم
    dispatch رو سالهاست دارم استفاده میکنم. تنها چیزی که بعد از ریستارت لازمه این دستور : dispatch start که اونم میندازی داخل یک بچ اسکریپت و بعدش استارتاپ که دیگه نیازی به تایپ این کامند هم نباشه.

دلیل نوسان speedify‌ هم مشخصه دیگه! داخل کشورهای دیگه بدون مشکل کار میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما الان می تونید از dispatch به راحتی استفاده کنید من به شخصه سرعت adsl خونه رو با تری جی سیم کارت باهم استفاده می کنم که واقعا تاثیر داره می تونید از سایت -------.net فک کنم یا تو گوگل بزنید شاهوار بعد سمت راست سایت یه لینک نوشته چگونه چنتا اینترنت رو سرعتشون رو جمع کنیم همزمان استفاده کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

میشه بگید لود بالانس یعنی چی دقیقا ؟؟؟
    سوال دوم برای اطمینان بیشتر از اینکه مطمئن شیم داریم علمی صحبت میکنیم
    دو تا مودم چند تا ip پابلیک دارن ؟ چند تا گیتوی دارن ؟
    شما چه جوری میتونی ترافیک به مقصد یک گیتوی که کلا توی یک نتورک دیگه هست رو بفرستی رو گیتوی تو یه نتورک دیگه ؟
    کل مفهوم میره زیره سوال که

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    بعضی وقتا که میام اینجا میبینم تقریبا من جلوی دوستان بی سواد حساب میشم،دوستان من براشون زیر همون خبر کامنت گذاشتم و نوشتم اشتباه تایپی دارید چون اولش زده بود 36 تومن ولی تو تعرفه ها 86 بود من گفتم خب الان شاید ارزونش کردن چه خوب شده....بعد دیدم جواب داده نوشته 86 تومن درسته فرداش هم یه سری دیگه کامنت تایید شد و اونا هم معترض بودن به این افزایش تعرفه
    دیروز قسمت تالار گفت و گو پیام گذاشتم براشون که چه جوری این 2 برابر شده امروز جواب دادن که کمپین شگفت انگیز......یعنی اصلا چرت جواب دادن،بلافاصله بعدش یه پیام دیگه نوشتم که من سوالم اینه شما اینجوری جواب میدید؟؟حالا منتظرم اونو کی منتشر میکنن و چه جوابی میدن

دوستان عزیز لطف کنید برید قسمت تالارشون اعتراض کنید به افزایش تعرفه تا اگه ترتیب اثر ندادن به 190 شکایت کنیم من خودم احساس میکنم که تعرفه مربوط به 2 ماه هست و اشتباه درج شده چون الان قیمت دقیق 418300 برای یک ماه هست و اگر یادتون باشه قبلش دقیقا 43 تومن بود که یه مقدار ارزونش کردن شد 41 تومن،و به همین دلیل من میگم 86 تومن دقیقا 2 برابر 43 هست و همینطور اون زمان 74 تومن برای 2 مگ بود که الان 148 نوشته شده(تو همین اینترنت سرچ کنید اخبار چند ماه پیش سایتای خبری هست)مثلا لینک زیر

که این بعدا تبدیل شد به قیمت های 41830 و 74140

فقط امیدوارم که این کارشون اشتباه بوده باشه و تصحیح بشه چون 86 تومن برای 1مگ خیلی زیاده خیلی!!!من خودم تا همین قبل عید باید یه اینترنت 1مگ نامحدود بگیرم برای جایی و الان با این تعرفه ها نمیدونم چیکار کنم اصلا!!!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

میشه بگید لود بالانس یعنی چی دقیقا ؟؟؟
    سوال دوم برای اطمینان بیشتر از اینکه مطمئن شیم داریم علمی صحبت میکنیم
    دو تا مودم چند تا ip پابلیک دارن ؟ چند تا گیتوی دارن ؟
    شما چه جوری میتونی ترافیک به مقصد یک گیتوی که کلا توی یک نتورک دیگه هست رو بفرستی رو گیتوی تو یه نتورک دیگه ؟
    کل مفهوم میره زیره سوال که

چرا من باید اصلا ترافیک به مقصد یک گیت وی رو بفرستم رو گیت وی دیگه ! لود بالانسینگ چه کاری به این داره !!! لود بالانسینگ مقصد ترافیک عوض میکنه ؟! لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک ! شما وقتی با آی دی ام داری دانلود میکنی و دانلودت به صورت multi thread هست لود بالانسر میتونه هر thread رو از مسیر متفاوت عبور بده و برای هر thread یک لینک جداگانه استفاده کنه.

دو مودم ، دو آی پی ، دو گیت وی و دو نتورک جدا از هم -> استفاده از یک لود بالانسر نرم افزاری مثل همین dispatch proxy -> دریافت یک تک فایل با قابلیت رزیوم توسط IDM با حداقل دو کانکشن و سرعت مجموع دو لینک ! یعنی واقعا اینقدر سخته درک این موضوع ؟!!

من تو هدر ریکوئستم نصف حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 1 و بعد تو ریکوئست موازی دوم نصف دیگه حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 2 ! به همین سادگی این میشه 2 تا کانکشن در IDM با استفاه از dispatch proxy

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

اشتباه تایپی نیست عزیز، کاملا خبرها با این عنوان مطرح شدند : با دو برابر شدن قیمت صورت می‌گیرد؛ واگذاری مجدد اینترنت نامحدود مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •