خوب شما اگر همین فردا دفترچه رو ارسال کنید به احتمال 40 درصد 18/6 و به احتمال 59 درصد 18/7
اعزامید
یک درصد هم 18/8
TAPATALK
خوب شما اگر همین فردا دفترچه رو ارسال کنید به احتمال 40 درصد 18/6 و به احتمال 59 درصد 18/7
اعزامید
یک درصد هم 18/8
TAPATALK
سلام.امروز رفتم 2ماه تمدید کردم تاریخ اعزاممو که برم دنبال پذیرش بلکه بتونم بگیرم ایندفه..
دوستان تو تهران کجا به نظرتون بهتره برا پذیرش ؟تجربه ای دارید ؟
اون شرایط محقق بودن چیه دیگه ؟ نشنیده بودم تا حالا
من سوم و پیش دانشگاهی بچه ها آشنا بودن واسم دو سال بسیج فعال رد کردن و بهم کارت دادن
این 4 سال دانشگاه که کلا بی خیالش بودم و اصن پام نرفت تو بسیج دانشگا
الان دوباره یادش افتادم
پس با این حساب این کسری مالیده
(اگه بازم یه آشنایی چیزی پیدا کنم تو بسیج نمیتونه این 4 سالم فعال رد کنه ؟)
سلام
آیا برای کسری جبهه میشه قبل اعزام به خدمت اقدام کرد یا نه؟(من اعزام اول شهریور هستم)
سلام
امروز برای پذیرش سپاه صاحب الزمان اصفهان رفتم مسئولش گفت هنوز معلوم نیست چه تعداد سهمیه برای برج 8 داشته باشیم که پذیرش کنیم
یکی دیگه(سرباز) میگفت سایت برای 1/8 هنوز باز نشده
یکی دیگه(سرباز) میگفت اصلا دیگه سپاه افسر نمیگیره
کی سهمیه های سپاه تعیین میشه ؟ از کی پذیرش شروع میشه ؟
دوستان اگه کسی اطلاع یا تجربه ای داره ممنون میشم بگه
سلام دوستان یه سوال
من 28/12/1391 معافیت تحصیلی رو گرفتم 4 سال و الان میخوام برای تعداد واحد های که پاس نشده برم آموزش از راه دور ثبتنام کنم
میخواستم بدونم که این معافیت که نوشته 4 سال احتمال باطلی داره؟
یعنی من الان برم ثبتنام کنم مدرسه این معافیت اعتبار داره؟
یا سلام...
یه سری سوالاتی رو مستقیما و برای کسب اطلاع دقیق در اون زمینه باید از خود سازمان نظام وظیفه بپرسید . یا به صورت حضوری یا تلفنی .
با تلفن گویای : 09680 تماس بگیرید ((در تایم اداری)) بخش مشاوره سوالتون رو مطرح کنید.
دوست عزیز دقیقا میتونی بگی موقع تماس چه عددی رو بزنم چون من هر وقت زنگ میزنم اصلا اپراتوری نیست
اول 2 بعدا 0
سلام دوستان میخوام بدونم تاریخ اعزامو چقدر میشه تمدید کرد،من واسه اینکه میخوام کارای اپلای رو انجام بدم میخوام بیافته عقب،هنوز پست نکردم دفترچه رو ولی فارغ التحصیلی ارشدم یه ماه دیگه میشه 1 سال
میخوام ببینم راه داره من تاریخ اعزامم بیافته واسه بعد از عید؟
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)