سلام
یه سری امپ هست که خروجی اسپیکر پخشتون بهش وصل میشه و دیگه نیاز به rca نداره دنبال اونا بگردید
ر
سلام
یه سری امپ هست که خروجی اسپیکر پخشتون بهش وصل میشه و دیگه نیاز به rca نداره دنبال اونا بگردید
ر
سلام خدمت همه دوستان و آقاحمید گل
به پیشنهاد آقاحمید که گفتن کم کم سیتمو جمعو جور کنم فعلا یه پخش 5056کنوود با یه جفت اسپیکر کاپا369.11 گرفتم.
میخواستم ببینم آمپ اگه بذارم واسه صدای کم مثلا ولوم 15..20 هم تاثیر داره یا نه زیاد؟شاید ساب نخوام بذارم.اگه آره چه آمپی بذارم بهتره؟
استیج جلو فابریکی پژو پارس روهم عوض کنم یا فقط تیوتر بذارم کافیه؟
فروشنده میگفت تیوتر فابریک ماکسیمایی دارم خوبه.جفتی 50تومن.عکسم ازش گرفتم.ی چیز معمولی.صداشم نشنیدم.حالا اون بهتره یا s20پایونر؟آمپ 4کانال بگیرم که تیوترها روهم بهش وصل کنم یا آمپ خور نیست اصلا s20?
سلام حامد جان.ممنونم.
متاسفانه من این کالا رو نمیشناسم.بعیده آمپ با این قدرت اینقدر ارزون باشه. ساخت امریکا هم باشه. من باور نمیکنم. یه جای کار لنگی داره
اگر دنبال حجم و پرتاب صدا هستی درگ استر کاملا برای شما مناسب هست. ولی کیفیتش در حد متوسط هست.
الان میخوای این قطعات رو بفروشی و مجددا تا 2 میلیون هزینه برای قطعات جدید کنی؟
من هنوز ندیدم این پخش رو اطلاعت ندارم.ولی بدون شک X400 گزینه بهتری هست.ماشینتون چیه؟
بله داره. فکر کنم تو قسمت audio control باشه.
سلام
درسته من اشتباه کردم. سریه ترمیناتور هست.
منم متاسفانه این سری رو نشنیدم.نمیتونم نظر بدم.آلپاین تایپ J هم بد نیست. فکر کنم تو این رده خیلی متفاوت نباشن.
[QUOTE=karenss;8516751]من چیزه بهتری فعلا در نظرم نیست.
[QUOTE=Mohammad_es66;8517030]206 هاچ بک؟
بحث اطلاعات نیست گلم،بحث اینه که اگر یه سیستم کامل شامل کامپوننت آمپلیفایر و ساب ووفر بخوهاید نصب کنید هزینه خوبی باید براش پرداخت نمائید.
اگر فقط یه پخش و یه جفت اسپیکر میخوهاید نصب کنید خب اینم یه نیمچه سیستم محسوب میشه.
شما باید مشخص کنید چه قطعاتی لازم دارید؟هزینه ای که قراره پرداخت بشه چقدره؟بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم.
سلام احسان جان کجایی؟کم پیدائی؟
به سلامتی.ولی 369.11 نداریما.منظورت 693.11i هست احتمالا
آمپ رو به نظر من 4 کانال بگیر.برای جلو هم تیوتیر من پیشنهاد نمیکنم. سعی کن حد اقل یه کواکسیال بگیر که با اسپیکر عقب همخونی داشته باشه.استیج جلو خیلی مهمتر از استیج عقب هست.
یه پیشنهاد ساب و امپ برای 8019 میخوام
ماشین 405
Last edited by 113879; 13-01-2015 at 13:18.
[QUOTE=hamidR15;8517268]سلام حامد جان.ممنونم.
متاسفانه من این کالا رو نمیشناسم.بعیده آمپ با این قدرت اینقدر ارزون باشه. ساخت امریکا هم باشه. من باور نمیکنم. یه جای کار لنگی داره
اگر دنبال حجم و پرتاب صدا هستی درگ استر کاملا برای شما مناسب هست. ولی کیفیتش در حد متوسط هست.
الان میخوای این قطعات رو بفروشی و مجددا تا 2 میلیون هزینه برای قطعات جدید کنی؟
سلام حمید جان ، خودمم به شک افتادم در مورده آمپ که آیا با این مشخصات حقیقت داره یا نه ، هنوز هیچ قطعه ایی رو نخریدم اینایی رو که گفتم فقط یه پیشنهاد برای سیستم بود فعلا دارم با پخش معمولی و باند فابریک موزیک گوش میدم ، دوست دارم از کامپ تویه سیستم استفاده کنم ، منتظره پیشنهادت هستم ، راستی از لحاظ کیفیت 7100 کنوود بهتره یا درگ استر ؟ مرسی
Last edited by nemesis_22044; 13-01-2015 at 14:33.
سلام من یه ساب اینفینیتی دارم با آمپ 8604
میخاستم بدونم پیچ فرکانس روی آمپیلی باید روی چند باشه؟
سپاسگزارم
سوالاتون رو واضح تر بگید جوابای مناسب تری بگیرید
مهم ترین بخش سوالتون این بود که بودجتون رو باید مشخص کنید![]()
هزینه ۵۰۰ نهایت ۶۰۰ تومن
پخشم 8019 هستش
یه ست باند کواکس،کامپ و آمپ راکفورد هم دارم که چند ماهه دارم استفاده می کنم.
مواردی که گفتم تقریبا از سری پایین راکفورد هست اما واقعا کیفت صدا بسیار بالا هست و راضی هستم.
اما کمبود بیس دارم.تصمیم گرفتم که ساب هم به مجموعه اضافه کنم.
در مورد ساب اینو بگم که نمیخوام ملت صدای بیس منو بشنون.می خوام تو ماشین خودم با صدای بیس حال کنم...
[QUOTE=nemesis_22044;8517393]سلام
بهترین کامپوننت موجود ابتدا گلیدن SQX 165 SLIM هست با 880 تومن قیمت. و بعد از اون هلیکس P62C با قیمت 740 تومن.
به نظر من هیچکدوم کیفیت ندارن. 7100 قدرت خوبی داره. درگستر هم صدای زیادی تولید میکنه. برای دوستانی که میگن حجم صدای بالا لازم داریم خوبه.
این تاپیک رو مطالعه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید حتما از باکس سیلد استفاده نمائید.
الان در حال حاظر هلیکس سابهای خوبی داره. P12W یا P10W هر دو گزینه مناسبی هستند.
ضمنا 500-600 برای ساب و آمپ خوب کمه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)