نظر نهايي با دايي است اما
مهدوي كيا: اميدوارم با كريمي خاطرات گذشته را تكرار كنيم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: اميدوارم بار ديگر در تيم ملي و با علي كريمي خاطرات گذشته را تكرار كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، در حالي كه در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني در قاره آسيا دو تيم اول هر گروه مستقيما به رقابت هاي جام جهاني صعود مي كنند، عربستان تنها با 4 امتياز در در رده چهارم گروه قرار دارد و كار سخت تري نسبت به ايران در پيش دارد. ايران هم اكنون با 6 امتياز در رده سوم ايستاده و كره جنوبي با 8 و كره شمالي با 7 امتياز به ترتيب در جايگاه هاي اول و دوم قرار دارند.
مهدي مهدوي كيا كه در اكثر بازي هاي اينتراخت در اين فصل از روي نيمكت شاهد بازي هم تيمي هايش بوده در آستانه بازي مقابل عربستان به تيم ملي كشورش دعوت شده است.
بازيكن سال قاره آسيا در سال 2002 اظهار داشت: هميشه گفته ام كه صعود به جام جهاني سازماندهي تيمي و تلاش زياد مي خواهد. بازي مقابل عربستان بازي مرگ و زندگي است و ما بايد از امتياز ميزباني استفاده كنيم و پيروز اين ديدار شويم. من ثابت كرده ام هر وقت به تيم ملي دعوت شوم تمام تلاشم را انجام مي دهم، اين بار هم تمام انرژي خود را براي نتيجه گرفتن تيم ملي كشورم خرج خواهم كرد.
مهدوي كيا خاطرنشان كرد: به دليل مشغله زياد نتوانستم بازي هاي تيم ملي را تماشا كنم، اما نتيجه ها را دنبال مي كردم و شنيده ام كه مهدي رحمتي سنگربان تيم ملي ستاره ايران در بازي هاي اخير بوده است.
هافبك 31 ساله اينتراخت در حالي به تيم ملي دعوت شد كه علي كريمي هم تيمي او در جام جهاني 2006 با وجود فشار رسانه هاي داخلي به تيم ملي دعوت نشده است. مهدوي كيا در اين باره عنوان كرد: من و علي كريمي براي تيم ملي كشورمان زحمت كشيده ايم و اميدوارم بار ديگر بتوانيم با پيراهن ايران خاطرات خوب گذشته را تكرار كنيم.
مهدوي كيا در مورد علت دعوت نشدن كريمي، گفت: انتخاب بازيكنان تصميم سرمربي تيم ملي است و من هم به آن احترام مي گذارم. دليل دعوت نشدن كريمي را بايد از سرمربي تيم ملي سئوال كنيد نه من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]