بقول قدیمیها :اگه دردم یکی بودی چه بودی... مشکل مودم شما فعلا اداره پست هست چون ایرانسل به پست تحویل داده. اگه میخوای زود گیرت بیاد برو اداره پست منطقتون بگیرش! متاسفانه از وقتی پست نیمه خصوصی شده همینه میگن آوردیم خونه نبودید! حالا شما برو ثابت کن که بودم و شما داری زیر کار در میری. من ده بار این مسئله رو با پست داشتم سر کارت سوخت سر هدیه ایران خودرو سر المثنی کارت ملی.... من با پست سفارشی پیشتاز موبایل چند ملیونی رو فرستادم گارانتی تهران یک هفته گذشت و نرسید. از سامانه پست پیگیری کردم فهمیدم تو اداره پست اون منطقه هست با چه بدبختی تلفنش رو پیدا کردم زنگ زدم یارو میگه دفتر گارانتی شما سر چهارراه و جای شلوغ هست مامور ما جای پارک گیرش نمیاد که بره تحویل بده! میگم خو چه باید کرد میگه باید خودشون بیان بگیرن! میگم اخه اونجا دفتر شرکته مگه بحرف من هستند که بیان تحویل بگیرن من چهارده هزارتومن پول به پست دادم خودم شیرازم تهرون کسی رو ندارم . میگه این چیزها بما ربط نداره تا یکهفته کسی نیاد تحویل بگیره برگشت میزنیم شیراز!تلق گوشی رو میزنه زمین. از سر استیصال رفتم سایت اداره پست به بازرسی شکایت کردم وشرح حال رو گفتم یک درصد هم احتمال جواب یا رسیدگی نمی دادم باکمال تعجب چند ساعت بعد یک آدم بسیار با ادب و محترم بهم زنگ زد ریس بازرسی اداره کل خودشو با اسم و فامیل معرفی کرد وقضیه رو دقیق پرسید گفت ناراحت نباش پیگیری میکنم. ربع ساعت نشد همون آدم بی ادب منطقه پستی که گوشی روم قطع کرده بود بهم زنگ زد و که حالا چرا رفتی شکایت کردی میگفتی من خودم انجام میدادم و گوش مامور تحویل رو میکشیدیم و این حرفها... وهمین الان یه مامور میفرستم تا ظهر کارت انجام شده. وشد. بهرحال اوضاع پست اینه....