تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1698 از 3347 اولاول ... 698119815981648168816941695169616971698169917001701170217081748179821982698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,971 به 16,980 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

تا وقتیکه اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر باشه همین بساط خواهد بود
    حتی اگر ایرانسل پهنای باند اینترنتش هم زیاد کنه محدودیت ظرفیت BTS ها رو میخواد چیکار کنه
    همه جای دنیا اینترنت موبایل گرونه و برای مصارف خاص و محدود در نظر گرفته میشه نه برای دانلود های سنگین یا جاگزین شدن با ADSL
    البته اینترنت همراه ارزون نیست adsl خیلی گرونه....دزدی تو این کشور داره موج مکزیکی میره...از یه طرف ایرانسل اینترنتی که تو طرح های بلند مدت فروخته دوباره داره میفروشه از یه طرف هر گیگ حجم در adslبا مبلغ مسخره 3600 بفروش میره...کلا تو ابن مملکت با این وضع فعلا داشتن اینترنت مناسب خیلی دور از ذهنه...جالبه بدونیم که هیچ کشوری adsl حجمی نداره و اگه هم باشه حجم پایه بالای 300 گیگ هستش...نه ابنکه حجم 1 گیگ بدن که تازه اینم سرعت نداره اگه هم داشته باشه من با 1 گیگ چیکار کنم اخه....

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

2. 8 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته اینترنت همراه ارزون نیست adsl خیلی گرونه....دزدی تو این کشور داره موج مکزیکی میره...از یه طرف ایرانسل اینترنتی که تو طرح های بلند مدت فروخته دوباره داره میفروشه از یه طرف هر گیگ حجم در adslبا مبلغ مسخره 3600 بفروش میره...کلا تو ابن مملکت با این وضع فعلا داشتن اینترنت مناسب خیلی دور از ذهنه...جالبه بدونیم که هیچ کشوری adsl حجمی نداره و اگه هم باشه حجم پایه بالای 300 گیگ هستش...نه ابنکه حجم 1 گیگ بدن که تازه اینم سرعت نداره اگه هم داشته باشه من با 1 گیگ چیکار کنم اخه....

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
    شما تازه فهمیدی دزدیه؟ من الان 30 گیگ خریدم بعد 5 روز 18 گیگ مونده بیشتر وبگردی تو انجمن ها میرم با نرم افزار نشون میده 4 گیگ مصرف شده اما 12 گیگ کم کرده این یعنی چی؟ به وضوح مشخصه دوزدیه؟ میخوام بدنم وب باز کردن بیشتر از 200 مگ حجم مصرف میکنه؟ تازه من زیاد وصل نبودم الانم مودم خریدم 5 روز پیش هنوز که برام نیاوردن الان زنگ زدن که مودم تحویل شده این یعنی من تحویل گرفتم مودم اما خودم خبر ندارم؟ الان یک مودم به مبلغ 137000 تومان خریدم ایرانسل میگه تحویل گرفتم اما کوش؟ کجاس؟ خونمون جلوی وردی ها دوربین داره هرجقدم چک کردم دوربین هارو مامور پست ندیدم که اومده باشه؟ به بدترین شکل ممکن دوزدی میکنن

4. 3 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما تازه فهمیدی دزدیه؟ من الان 30 گیگ خریدم بعد 5 روز 18 گیگ مونده بیشتر وبگردی تو انجمن ها میرم با نرم افزار نشون میده 4 گیگ مصرف شده اما 12 گیگ کم کرده این یعنی چی؟ به وضوح مشخصه دوزدیه؟ میخوام بدنم وب باز کردن بیشتر از 200 مگ حجم مصرف میکنه؟ تازه من زیاد وصل نبودم الانم مودم خریدم 5 روز پیش هنوز که برام نیاوردن الان زنگ زدن که مودم تحویل شده این یعنی من تحویل گرفتم مودم اما خودم خبر ندارم؟ الان یک مودم به مبلغ 137000 تومان خریدم ایرانسل میگه تحویل گرفتم اما کوش؟ کجاس؟ خونمون جلوی وردی ها دوربین داره هرجقدم چک کردم دوربین هارو مامور پست ندیدم که اومده باشه؟ به بدترین شکل ممکن دوزدی میکنن
    بقول قدیمیها :اگه دردم یکی بودی چه بودی... مشکل مودم شما فعلا اداره پست هست چون ایرانسل به پست تحویل داده. اگه میخوای زود گیرت بیاد برو اداره پست منطقتون بگیرش! متاسفانه از وقتی پست نیمه خصوصی شده همینه میگن آوردیم خونه نبودید! حالا شما برو ثابت کن که بودم و شما داری زیر کار در میری. من ده بار این مسئله رو با پست داشتم سر کارت سوخت سر هدیه ایران خودرو سر المثنی کارت ملی.... من با پست سفارشی پیشتاز موبایل چند ملیونی رو فرستادم گارانتی تهران یک هفته گذشت و نرسید. از سامانه پست پیگیری کردم فهمیدم تو اداره پست اون منطقه هست با چه بدبختی تلفنش رو پیدا کردم زنگ زدم یارو میگه دفتر گارانتی شما سر چهارراه و جای شلوغ هست مامور ما جای پارک گیرش نمیاد که بره تحویل بده! میگم خو چه باید کرد میگه باید خودشون بیان بگیرن! میگم اخه اونجا دفتر شرکته مگه بحرف من هستند که بیان تحویل بگیرن من چهارده هزارتومن پول به پست دادم خودم شیرازم تهرون کسی رو ندارم . میگه این چیزها بما ربط نداره تا یکهفته کسی نیاد تحویل بگیره برگشت میزنیم شیراز!تلق گوشی رو میزنه زمین. از سر استیصال رفتم سایت اداره پست به بازرسی شکایت کردم وشرح حال رو گفتم یک درصد هم احتمال جواب یا رسیدگی نمی دادم باکمال تعجب چند ساعت بعد یک آدم بسیار با ادب و محترم بهم زنگ زد ریس بازرسی اداره کل خودشو با اسم و فامیل معرفی کرد وقضیه رو دقیق پرسید گفت ناراحت نباش پیگیری میکنم. ربع ساعت نشد همون آدم بی ادب منطقه پستی که گوشی روم قطع کرده بود بهم زنگ زد و که حالا چرا رفتی شکایت کردی میگفتی من خودم انجام میدادم و گوش مامور تحویل رو میکشیدیم و این حرفها... وهمین الان یه مامور میفرستم تا ظهر کارت انجام شده. وشد. بهرحال اوضاع پست اینه....

6. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بقول قدیمیها :اگه دردم یکی بودی چه بودی... مشکل مودم شما فعلا اداره پست هست چون ایرانسل به پست تحویل داده. اگه میخوای زود گیرت بیاد برو اداره پست منطقتون بگیرش! متاسفانه از وقتی پست نیمه خصوصی شده همینه میگن آوردیم خونه نبودید! حالا شما برو ثابت کن که بودم و شما داری زیر کار در میری. من ده بار این مسئله رو با پست داشتم سر کارت سوخت سر هدیه ایران خودرو سر المثنی کارت ملی.... من با پست سفارشی پیشتاز موبایل چند ملیونی رو فرستادم گارانتی تهران یک هفته گذشت و نرسید. از سامانه پست پیگیری کردم فهمیدم تو اداره پست اون منطقه هست با چه بدبختی تلفنش رو پیدا کردم زنگ زدم یارو میگه دفتر گارانتی شما سر چهارراه و جای شلوغ هست مامور ما جای پارک گیرش نمیاد که بره تحویل بده! میگم خو چه باید کرد میگه باید خودشون بیان بگیرن! میگم اخه اونجا دفتر شرکته مگه بحرف من هستند که بیان تحویل بگیرن من چهارده هزارتومن پول به پست دادم خودم شیرازم تهرون کسی رو ندارم . میگه این چیزها بما ربط نداره تا یکهفته کسی نیاد تحویل بگیره برگشت میزنیم شیراز!تلق گوشی رو میزنه زمین. از سر استیصال رفتم سایت اداره پست به بازرسی شکایت کردم وشرح حال رو گفتم یک درصد هم احتمال جواب یا رسیدگی نمی دادم باکمال تعجب چند ساعت بعد یک آدم بسیار با ادب و محترم بهم زنگ زد ریس بازرسی اداره کل خودشو با اسم و فامیل معرفی کرد وقضیه رو دقیق پرسید گفت ناراحت نباش پیگیری میکنم. ربع ساعت نشد همون آدم بی ادب منطقه پستی که گوشی روم قطع کرده بود بهم زنگ زد و که حالا چرا رفتی شکایت کردی میگفتی من خودم انجام میدادم و گوش مامور تحویل رو میکشیدیم و این حرفها... وهمین الان یه مامور میفرستم تا ظهر کارت انجام شده. وشد. بهرحال اوضاع پست اینه....

حرف شما درست اخه ایرانسل کد پیگیری نمیده چیکارش کنم؟ همش میگن در حال پیگیریه همش میگن پست کد نداده مگه میشه؟ پست هم تماس گرفتم اونا گفتن تا کد پیگیری ندی کاری ازما ساخته نیست الان من موندم یغه ایرانسل بگبرم یا پست؟ موندم کی راس میگه کی دروغ؟ الان به نظر شما راحی هست؟ شاید مودم تا یک ماه دیگه به دستم نرسه چون کد پیگیری نمیدن بعدشم هرکدوم از اپراتور های ایرانسل یک چیزی میگن من چیکار کنم الان به نظرت؟
    Last edited by naser.051; 26-11-2015 at 23:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درود
    بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
    من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
    کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
    نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه

- - - Updated - - -

درود
    بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
    من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
    کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
    نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه
    ایرانسل این بسته های ارزون قیمت رو گذاشته اونایی که بیکارن نشستن دارن دانلود میکنن.از نظر بسته ایرانسل داره خیلی ارزون تر حساب میکنه تمام مردم خریدن دارن استفاده میکنن.از اون روزی که بسته های شبانه اومد سرعت به شدت افت کرده.پیگیری هم بی فایدست چند بار هم خودم زنگ زدم

9. 2 کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

حتی اگر ایرانسل پهنای باند اینترنتش هم زیاد کنه محدودیت ظرفیت BTS ها رو میخواد چیکار کنه
    همه جای دنیا اینترنت موبایل گرونه و برای مصارف خاص و محدود در نظر گرفته میشه نه برای دانلود های سنگین یا جاگزین شدن با ADSL
    من آخر نفهمیدم
    ارزون باشه میگن ارزونه!
    گرون باشه میگن گرونه!
    +
    شما خودت رو در نظر نگیر
    ممکنه خیلی از جاها حتی ADSL هم نداشته باشن
    شما خودت اگر جایی باشی که شبکه کابلی خوبی نداشته باشی چیکار می کنی؟
    یا اگر در محل کارت به اینترنت دسترسی نداشته باشی؟
    یا زیاد خارج از خونه هستید؟
    البته حرف شما تا حدودی درسته
    ولی در کل هدف باید روی کیفیت باشه
    در حال حاضر ایرانسل و اپراتور ها هم در حال پوشش هستند
    شاید اگر کیفیت کم باشه به این دلیل باشه البته من نمی دونم و حدس می زنم

11. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایرانسل این بسته های ارزون قیمت رو گذاشته اونایی که بیکارن نشستن دارن دانلود میکنن.از نظر بسته ایرانسل داره خیلی ارزون تر حساب میکنه تمام مردم خریدن دارن استفاده میکنن.از اون روزی که بسته های شبانه اومد سرعت به شدت افت کرده.پیگیری هم بی فایدست چند بار هم خودم زنگ زدم
    این حرف های شما رو قبول دارم و درسته . ولی به بعضی چیزها هم ربط داره الان من تو خونه خودم بهترین سرعت رو دارم با 3g ایرانسل و عالیه ولی 600 یا 700 متر اون ورتر یکی از دوستان با وجود داشتن انتن کامل و پوشش شبکه 3g سرعت نتش در حد 2g هست من خودم رفتم و تست زدم با مودم و سیم کارت خودم دیدم بیچاره راست میگه آنتن فول شبکه هم موجوده ولی نت در حد ژیان !!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این حرف های شما رو قبول دارم و درسته . ولی به بعضی چیزها هم ربط داره الان من تو خونه خودم بهترین سرعت رو دارم با 3g ایرانسل و عالیه ولی 600 یا 700 متر اون ورتر یکی از دوستان با وجود داشتن انتن کامل و پوشش شبکه 3g سرعت نتش در حد 2g هست من خودم رفتم و تست زدم با مودم و سیم کارت خودم دیدم بیچاره راست میگه آنتن فول شبکه هم موجوده ولی نت در حد ژیان !!!!!!!!!!!!!!
    بله درسته اینجا هم اینجوریه منطقه به منطقه متر به متر فرق داره.شاید اونجایی که شما هستین زیاد کاربر نداره بعضی ساعات خوبه سرعت

14. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من خودم وقتی میخام خرید اینترنتی انجام بدم اگه گزینه تیپاکس داشته باشه اصلا و ابدا اداره پست رو انتخاب نمیکنم مگه مجبور باشم
    کلا اداره پست بسیار نا مطمئن هستش

16. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز ولی شما لحن حرف زدنتون طوری بود که من حس میکنم شما از این مورد ناراحتین (در مورد جمله اولتون) انگار فقط مشکلمون قیمته و تمام

در مورد جمله سومتون هم باید بگم شما بر چه اساسی میگین 3g 4g فقط ساختن برای موبایل ، مصارف محدود و ایمیل چک کردن
    الان واتس آپ و تلگرام و فیس بو با اون همه ویدئو آنلاین و سنگین و عکس که میشه کلی حجم شد مصارف محدود
    الان بازی های آنلاین موبایل که ما ازش محرومیم بخاطر وضعیت بد پینگ و سرعت و پکت لاست شد مصارف محدود و کم!

اینا فقط تکنولوژی هایی هستند مثل بقیه که دارن روز به روز پیشرفت میکنن و با اسامی دیگه ای وارد میشن و اصلا مصارف خاصی براشون تایین نشده

ADSL هم یه آشغال و مزخرف و ..... به تمام معناست (در این کشور) (با این شرکت های درپیت) که فقط بدرد لای جرز میخوره

18. 8 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •