تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1698 از 1805 اولاول ... 6981198159816481688169416951696169716981699170017011702170817481798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,971 به 16,980 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

یک سال از شر مخابرات راحت شده بودم ... با های وب روزگار خوشی داشتم
    باز برگشتم به مخابرات البته به دلیل نقل مکان

این مخابرات هنوزم آدمیزاد نشده ...
    با اومدن یک برف و بارون ساده ... باید قید یک اتصال ساده به شبکه رو زد

از دیروز تا حالا نت هی قطع و وصل میشه...
    واقعا دریغ از ذره ایی پیشرفت
    هـــــِـــعی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    از دیروز موقع کانک شدن با خطای 718 مواجه میشم نیم ساعت هی میخوام بشم همین خطا میا بعضی وقتها اصلا کانک نمیشه ولی بعضی وقتها وصل میشه دوستان دلیل چیه
    دلیلش دزدیه دزدی.از دیروز تا الان نت من قطعه البته یکی دو دقیقه متصل میشه که تلگرامم یهو پیام میاد باز قطع میشه تا یکی دو ساعت.چراع ای دی اس ال ثابته و چراغ اینترنت خاموش.از دیروز زنگ میزنم بیست بیست میگه مشکل داریم مودمتو خاموش کن هر یه ساعت روشن کن.مسخرس واقعا.از صبح هم که بیست بیست رو برا ما از دسترتس خارج کرده بودن هرچی کلید 2 رو میزدم که به پشتیبانی وصل شه هیچ عکس العملی نداشت.اخرش بعد هزار بار زنگ زدن درست که شد قشنگ متوجه شدم خودشون پشتیبانیو درس کردن چون وقتی وصل شد به اپراتور یهو با همکارش حرف زد گفت مگه پشتیانیو فعال کردین که دوستش گفت اره گفتن مشکلا حل شده منم صداشونو میشنیدم.بعد بهش گفتم اینقد مردم ازاری نکنید وقتی مشکل داریم باید زنگ بزنیم به بیست بیست که شما هم از دسترس خارجش میکنید گفت دست ما نیست تو از مخابرات دستور میدن.خلاصه گفتم مشکل من چیه و چون رسوا شده بود گفت سیستماشون مشکل داره داره یه طرحی پیاده میکنن که ما نمیدونیم چیه ولی تا راه بیفته تختلالات هست و تو سیستم انلاین میمونید و هرچی مودمو خاموش کنید و از تلفن جدا کنید بازم تو سیستم انلاین هستید و واسه همون نمیتونید دوباره کانکت بشید باید منتظر بمونید تا افلاین بشه که معلوم نیست کی افلاین بشه و هر یه ساعت نیم ساعت مودمتو روشن کن اگه وصل شد که دیگم خاموشش نکن اگرم وصل نشد منتظر بمون.حتی گفت قبلا ما میتونستیم افلاین کنیم بعد شما انلاین بشی متصل ش ولی دیگه نمیشه و گفت من همینقدر میدونم.
    خلاصه دزدی که استخون نداره تو گلوشون گیر کنه.راحت میخورن یه ابم روش

3. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دلیلش دزدیه دزدی.از دیروز تا الان نت من قطعه البته یکی دو دقیقه متصل میشه که تلگرامم یهو پیام میاد باز قطع میشه تا یکی دو ساعت.چراع ای دی اس ال ثابته و چراغ اینترنت خاموش.از دیروز زنگ میزنم بیست بیست میگه مشکل داریم مودمتو خاموش کن هر یه ساعت روشن کن.مسخرس واقعا.از صبح هم که بیست بیست رو برا ما از دسترتس خارج کرده بودن هرچی کلید 2 رو میزدم که به پشتیبانی وصل شه هیچ عکس العملی نداشت.اخرش بعد هزار بار زنگ زدن درست که شد قشنگ متوجه شدم خودشون پشتیبانیو درس کردن چون وقتی وصل شد به اپراتور یهو با همکارش حرف زد گفت مگه پشتیانیو فعال کردین که دوستش گفت اره گفتن مشکلا حل شده منم صداشونو میشنیدم.بعد بهش گفتم اینقد مردم ازاری نکنید وقتی مشکل داریم باید زنگ بزنیم به بیست بیست که شما هم از دسترس خارجش میکنید گفت دست ما نیست تو از مخابرات دستور میدن.خلاصه گفتم مشکل من چیه و چون رسوا شده بود گفت سیستماشون مشکل داره داره یه طرحی پیاده میکنن که ما نمیدونیم چیه ولی تا راه بیفته تختلالات هست و تو سیستم انلاین میمونید و هرچی مودمو خاموش کنید و از تلفن جدا کنید بازم تو سیستم انلاین هستید و واسه همون نمیتونید دوباره کانکت بشید باید منتظر بمونید تا افلاین بشه که معلوم نیست کی افلاین بشه و هر یه ساعت نیم ساعت مودمتو روشن کن اگه وصل شد که دیگم خاموشش نکن اگرم وصل نشد منتظر بمون.حتی گفت قبلا ما میتونستیم افلاین کنیم بعد شما انلاین بشی متصل ش ولی دیگه نمیشه و گفت من همینقدر میدونم.
    خلاصه دزدی که استخون نداره تو گلوشون گیر کنه.راحت میخورن یه ابم روش
    این مشکل بیشتر از یک ساله که وجود داره، اگه به هر دلیلی به شکل غیر معمولی از اینترنت قطع بشید، وصل شدن دوبارش با خداست! منظورم از شکل غیر معمولی حالتی هست که بدون ارسال سیگنال Disconnect به سرور مخابرات از اینترنت قطع بشید، مثلا برق مودم قطع بشه یا سیم تلفن مودم قطع بشه یا به صورت دستی مودم رو خاموش روشن کنید و یا به خاطر نویز و مسایل دیگه ...

همه سرویس دهنده ها هم معمولا یه زمان تایم اوت دارن که حداکثر 5 دقیقه هست که اگر توی اون زمانی هیچ سیگنالی بین مودم و سرور رد و بدل نشه، کانکشن کاربر رو قطع شده فرض میکنه، اما مهندسین توانای مخابرات در راستای بقیه گندهایی که زدن، به این موضوع هم گند مربوطه رو زدن ...

من قبلا شک داشتم که شاید IP کم دارن و یا یه روشی ابداع کردن که پورت بین کاربرا اشتراک بزارن و پورت کم دارن که بعد از قطع شدن دیگه تا مدت زیادی نمیشه وصل شد ...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان طرح هایی که تو اینجا اومده طرح های حال حاضر مخابرات هستند؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

غیر از طرح های 2020 که اونجا ذکر شده طرح دیگه ای هم هست که شبانه داشته باشه؟

شبانه 4-9 چطوریه؟
    روزانش رو چند بسته میشه؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شبانه 4-9 چطوریه؟
    روزانش رو چند بسته میشه؟

شبانه این طرح ها رو 1مگ ست شده روزانه هم تا 10 مگ

7. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امشب سرعت بدک نبود (میانگین 7.8Mbps) !! تا اینکه یهو ملک جعفریان و اذناب در 1:40 از خواب پریده و شیرفلکه رو بستن (شد همون 2Mbps سابق) ولی ظرف همون 40 دقیقه حدود 1.9GB دریافت شد

شبانه 4-9 چطوریه؟
    روزانش رو چند بسته میشه؟
    مخابرات امسال طرح شبانه دار درستی نداره. آسیاتک رو نگاه می کردم طرحهای شبانه دار بهتری داشت
    طرح من از کمپین پارساله که شبانش روی 2 مگه . البته 10 روز دیگه دوره ی یکسالش خلاص میشه
    Last edited by HardwareMaster; 09-12-2015 at 02:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دزدی توی روز روشن
    ترافیک رزرو م رو که به ترافیک باقی مانده اضافه کرده ، 1.5 گیگ همین طوری ازش برداشته .

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میتونه یه تست سرعت بزاره
    برا من سرعت در روز مهمه ایا واقعا ۱۰ مگ هست?

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان پس فردا طرح کمپینم دیگه تمومه . جایی رو سراغ دارید برم ؟

میخوام خداییش مثل مخابرات اذیت نکنه . منظورم قطعی و افت سرعت شدید و قطعی تو تایم رایگان و ... . شبانه هم بشه حداقل شبی 1 گیگ رو بگیری . اونم از ساعت 1 یا 2 شب . نه از 4 یا 5 صبح .

خوب با توجه به مشخصات ، قیمتش نمیخوام بیشتر از 20 تومن در ماه در بیاد .

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شبانه این طرح ها رو 1مگ ست شده روزانه هم تا 10 مگ
    تو همین سایتی که گذاشتم طرح های شبانه دار دو سری هستن مثلا یک هست 20ماه 100 گیگ 200 تومن
    یکی دیگه 20 ماه 100گیگ 270 تومن!

شما (یا کس دیگه) از این شبانه 4-9 گرفتید؟ با چه حجم و قیمتی؟

امشب سرعت بدک نبود (میانگین 7.8Mbps) !! تا اینکه یهو ملک جعفریان و اذناب در 1:40 از خواب پریده و شیرفلکه رو بستن (شد همون 2Mbps سابق) ولی ظرف همون 40 دقیقه حدود 1.9GB دریافت شد

مخابرات امسال طرح شبانه دار درستی نداره. آسیاتک رو نگاه می کردم طرحهای شبانه دار بهتری داشت
    طرح من از کمپین پارساله که شبانش روی 2 مگه . البته 10 روز دیگه دوره ی یکسالش خلاص میشه
    بله برای منم دیشب سرعت دانلود 1-1.2 MB بود (مثل روزانه) البته من یه گیگ دانلود داشتم که زود تموم شد
    متاسافانه فیبر نوری هستم و مخابرات بیخ ریشمه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •