میشه بپرسم perma ban چیه؟![]()
میشه بپرسم perma ban چیه؟![]()
Permanent Ban هست یعنی بن دایمی که اکانتت کلا پرپر میشه![]()
برد و باخت توی دیویژنی که قرار می گیرید تاثییر داره ولی پرفورمنس شما اثرش بیشتر هست ... k/d/a شما خیلی مهم هست که mmr شما را تعیین کنه و هرچی که mmr بالا باشه قطعا لیگ بهتری هم میوفتید.
شما فقط آمارت خوب باشه mmr هم خوب میشه و لیگ بهتری قرار می گیری.
adc باز نبود برای تابستون ... من 4 روز رنک رفتم از s1 افتادم s3 اینقدر که adcایم حیوان بود ... ولی بعد از امتحانات تابستون هستم کسی بود پخ بدهد بریم از این سیلور لعنتی بیرون (با Janna از s5 رسیدم به s1 ولی جدیدا داره گند زده میشه به استیت جاننا من)
یا حق
این garen با اون Passive اش واقعا ته KID Champ هست
نزدیک 5K HP داشت که کل تیمشون رو کشتیم 5 نفری رفتیم روش HP اش حدود 600 شد که Q کرد و فرار کرد ، 10 ثانیه بعد با HP کامل اومد![]()
تو ی بازی همه ی داشتیم از افلاین بگیر تا ترول و نوب :(
هیچوقت فکرش رو نمیکردم بتونم گلد بشم واقعا ممنون آقای فیدل :د ی نمیدونم چجوری جبران کنم واقعا دستت درد نکنه دمت گرم اما چجوریه که بعضی ها میان میگن که از 10 تا 9 تا رو بردیم شدیم برونز ؟
اولا دستش درد نکنه و امیدوارم که بتونی به رنک های بالاتر بری
همه چیز به MMR و KDA برمیگرده
.................................................. ........
تو PBE یه نرف خیلی خیلی خفن برای اتک اسپید Lucian کردن که امیدارم رو پچ اصلی اجرا بشه![]()
Last edited by Dark_Priest; 06-06-2016 at 21:52.
خواهش میکنم کاری نکردم
منم فکرش رو نمیکردم که هر 8 تاش رو بتونم ببرم راز موفقیت اینه که وقتی زود feed شدی فقط Push بدی اما درست و به وقتش چون تاحالا بار ها شده بود که تیم ما مثلا جلو تر بوده اما ما باختیم ولی تا حالا هیچ وقت تو زندگیم به این جدی ای بازی نکرده بودمانقدرم آلارم زدم که push push push بیچاره ها رو روانی کردم ولی واقعا خب اگه اینکارا رو نمیکردم توی بهترین موقعیت واسه پوش دادن که همه رو کشته بودیم میخواستن برن Baron بزنن
در ضمن اکانتت الان mmr فوقالعاده عالیی داره بازی اخر که تیما رو چک کردم دیدم اکثرن گولد 2 و گولد 1 بودن با border پلات الان اگه یه چلنجر با اکانتت بازی کنه خیلی راحت و سریع میتونه اکانتت رو مستر یا دیاموند کنه چون احتمال اینکه 2 تا 2 تا تایر بالا بری خیلی زیاده مثلا بعد پروموشن گولد 5 بشی گولد 3
هروقت احساس کردی که خیلی میتونی عالی بازی کنی برو رنکت چون حیف mmr ت خیلی خوبه یا اگرم خواستی اکانتت رو دیاموند کنی بده r.i.p از بچه های همین فرومه میتونه اینکارو کنه اما بازی ها ممکنه خیلی سخت بشه برات اما به نظر من اینکارو نکنی بهتره .
بعد اونایی هم که بعد از 9 تا برد میشن برونز باید ببینی که سیزن قبل چی بودن احتمال زیاد همین برونز یا سیلور بودن که دوباره برونز شدن، کسایی که با اکانتشون تاحالا رنکت نرفتن فرق میکنن
Last edited by Fiddle; 07-06-2016 at 14:30.
نه کلا یکمی شانسی هم هستشبعد اونایی هم که بعد از 9 تا برد میشن برونز باید ببینی که سیزن قبل چی بودن احتمال زیاد همین برونز بودن که دوباره برونز شدن کسایی که با اکانتشون تاحالا رنکت نرفتن فرق میکنن
من رو اکانت اصلیم سیلور 2 بودم
بعد از 10 تا بازی 6تا بردم شدم برنز 1![]()
اینو بدون که از Plat II یا III به بعد سطح بازی ها فرق میکنه ، همه قشنگ پلی میدن و چیزی که حرف اولو میزنه فقط Team Work و یه فکر انعطاف پذیر است
سعی کن همین MMR رو که ایشون برات بالا آورده حفظ کنی که زیادم سخت نیست فقط باید جدی و با دقت پلی بدی![]()
Last edited by Dark_Priest; 07-06-2016 at 16:39.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)