تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1698 از 1746 اولاول ... 69811981598164816881694169516961697169816991700170117021708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,971 به 16,980 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

داداش از من میشنوی نکن بعد اگه اکانتت خدایی نکرده perma ban بخوره اکانتت به فنا میره
    میشه بپرسم perma ban چیه؟

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

Permanent Ban هست یعنی بن دایمی که اکانتت کلا پرپر میشه

3. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

برد و باخت توی دیویژنی که قرار می گیرید تاثییر داره ولی پرفورمنس شما اثرش بیشتر هست ... k/d/a شما خیلی مهم هست که mmr شما را تعیین کنه و هرچی که mmr بالا باشه قطعا لیگ بهتری هم میوفتید.
    شما فقط آمارت خوب باشه mmr هم خوب میشه و لیگ بهتری قرار می گیری.
    adc باز نبود برای تابستون ... من 4 روز رنک رفتم از s1 افتادم s3 اینقدر که adcایم حیوان بود ... ولی بعد از امتحانات تابستون هستم کسی بود پخ بدهد بریم از این سیلور لعنتی بیرون (با Janna از s5 رسیدم به s1 ولی جدیدا داره گند زده میشه به استیت جاننا من)
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این garen با اون Passive اش واقعا ته KID Champ هست
    نزدیک 5K HP داشت که کل تیمشون رو کشتیم 5 نفری رفتیم روش HP اش حدود 600 شد که Q کرد و فرار کرد ، 10 ثانیه بعد با HP کامل اومد

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

تو ی بازی همه ی داشتیم از افلاین بگیر تا ترول و نوب :(

در آغاز فعالیت CarryPotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

هیچوقت فکرش رو نمیکردم بتونم گلد بشم واقعا ممنون آقای فیدل :د ی نمیدونم چجوری جبران کنم واقعا دستت درد نکنه دمت گرم اما چجوریه که بعضی ها میان میگن که از 10 تا 9 تا رو بردیم شدیم برونز ؟

8. این کاربر از CarryPotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هیچوقت فکرش رو نمیکردم بتونم گلد بشم واقعا ممنون آقای فیدل :د ی نمیدونم چجوری جبران کنم واقعا دستت درد نکنه دمت گرم اما چجوریه که بعضی ها میان میگن که از 10 تا 9 تا رو بردیم شدیم برونز ؟
    اولا دستش درد نکنه و امیدوارم که بتونی به رنک های بالاتر بری
    همه چیز به MMR و KDA برمیگرده
    .................................................. ........
    تو PBE یه نرف خیلی خیلی خفن برای اتک اسپید Lucian کردن که امیدارم رو پچ اصلی اجرا بشه
    Last edited by Dark_Priest; 06-06-2016 at 21:52.

10. 2 کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خواهش میکنم کاری نکردم
    منم فکرش رو نمیکردم که هر 8 تاش رو بتونم ببرم راز موفقیت اینه که وقتی زود feed شدی فقط Push بدی اما درست و به وقتش چون تاحالا بار ها شده بود که تیم ما مثلا جلو تر بوده اما ما باختیم ولی تا حالا هیچ وقت تو زندگیم به این جدی ای بازی نکرده بودم انقدرم آلارم زدم که push push push بیچاره ها رو روانی کردم ولی واقعا خب اگه اینکارا رو نمیکردم توی بهترین موقعیت واسه پوش دادن که همه رو کشته بودیم میخواستن برن Baron بزنن
    در ضمن اکانتت الان mmr فوقالعاده عالیی داره بازی اخر که تیما رو چک کردم دیدم اکثرن گولد 2 و گولد 1 بودن با border پلات الان اگه یه چلنجر با اکانتت بازی کنه خیلی راحت و سریع میتونه اکانتت رو مستر یا دیاموند کنه چون احتمال اینکه 2 تا 2 تا تایر بالا بری خیلی زیاده مثلا بعد پروموشن گولد 5 بشی گولد 3
    هروقت احساس کردی که خیلی میتونی عالی بازی کنی برو رنکت چون حیف mmr ت خیلی خوبه یا اگرم خواستی اکانتت رو دیاموند کنی بده r.i.p از بچه های همین فرومه میتونه اینکارو کنه اما بازی ها ممکنه خیلی سخت بشه برات اما به نظر من اینکارو نکنی بهتره .
    بعد اونایی هم که بعد از 9 تا برد میشن برونز باید ببینی که سیزن قبل چی بودن احتمال زیاد همین برونز یا سیلور بودن که دوباره برونز شدن، کسایی که با اکانتشون تاحالا رنکت نرفتن فرق میکنن
    Last edited by Fiddle; 07-06-2016 at 14:30.

12. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

بعد اونایی هم که بعد از 9 تا برد میشن برونز باید ببینی که سیزن قبل چی بودن احتمال زیاد همین برونز بودن که دوباره برونز شدن کسایی که با اکانتشون تاحالا رنکت نرفتن فرق میکنن
    نه کلا یکمی شانسی هم هستش
    من رو اکانت اصلیم سیلور 2 بودم
    بعد از 10 تا بازی 6تا بردم شدم برنز 1

14. این کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خواهش میکنم کاری نکردم
    منم فکرش رو نمیکردم که هر 8 تاش رو بتونم ببرم راز موفقیت اینه که وقتی زود feed شدی فقط Push بدی اما درست و به وقتش چون تاحالا بار ها شده بود که تیم ما مثلا جلو تر بوده اما ما باختیم ولی تا حالا هیچ وقت تو زندگیم به این جدی ای بازی نکرده بودم انقدرم آلارم زدم که push push push بیچاره ها رو روانی کردم ولی واقعا خب اگه اینکارا رو نمیکردم توی بهترین موقعیت واسه پوش دادن که همه رو کشته بودیم میخواستن برن Baron بزنن
    در ضمن اکانتت الان mmr فوقالعاده عالیی داره بازی اخر که تیما رو چک کردم دیدم اکثرن گولد 2 و گولد 1 بودن با border پلات الان اگه یه چلنجر با اکانتت بازی کنه خیلی راحت و سریع میتونه اکانتت رو مستر یا دیاموند کنه چون احتمال اینکه 2 تا 2 تا تایر بالا بری خیلی زیاده مثلا بعد پروموشن گولد 5 بشی گولد 3
    هروقت احساس کردی که خیلی میتونی عالی بازی کنی برو رنکت چون حیف mmr ت خیلی خوبه یا اگرم خواستی اکانتت رو دیاموند کنی بده r.i.p از بچه های همین فرومه میتونه اینکارو کنه اما بازی ها ممکنه خیلی سخت بشه برات اما به نظر من اینکارو نکنی بهتره .
    بعد اونایی هم که بعد از 9 تا برد میشن برونز باید ببینی که سیزن قبل چی بودن احتمال زیاد همین برونز یا سیلور بودن که دوباره برونز شدن، کسایی که با اکانتشون تاحالا رنکت نرفتن فرق میکنن
    اینو بدون که از Plat II یا III به بعد سطح بازی ها فرق میکنه ، همه قشنگ پلی میدن و چیزی که حرف اولو میزنه فقط Team Work و یه فکر انعطاف پذیر است
    سعی کن همین MMR رو که ایشون برات بالا آورده حفظ کنی که زیادم سخت نیست فقط باید جدی و با دقت پلی بدی
    Last edited by Dark_Priest; 07-06-2016 at 16:39.

16. 2 کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •