تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1698 از 4428 اولاول ... 698119815981648168816941695169616971698169917001701170217081748179821982698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,971 به 16,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان اینترنت دیشب 2 ساعت قطعی داشته؟! (از ساعت 4 تا 6)

کسی به مورد مشابهی برنخورده؟
    نه من که مشکلی نداشتم دیشب

2. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

دوستان اینترنت دیشب 2 ساعت قطعی داشته؟! (از ساعت 4 تا 6)

کسی به مورد مشابهی برنخورده؟
    چرا منم دیشب فقط تونستم 786 مگ دانلود کنم البته من با ساکس وصل بودم !!! شاید پورت HTTPs قطع بوده !

4. این کاربر از Saeedifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pc-wans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه

6. 2 کاربر از pc-wans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان راهی برای کم کردن سرعت برای استفاده در بازی آنلاین هست چون خیلی زیاد از حجم کم میکنه

8. این کاربر از mag net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه
    اگه مشکلتون مقطعی هستش و هر چند وقت یکبار دانلودتون اینجور میشه که پس ایراد از منطقه مخابراتیه ولی اگه خیلی وقته از سرویس پارس آنلاین ناراضی هستین بهتره بیخیالش بشین و بیخودی هم پای پارس آنلاین پول خرج نکنید.
    اینا پستهای قبلی شما تو همین تاپیکه:
    (( ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه ))
    ((پارس آنلاین دیگه داره شورشو در میاره سرعت شبانه رو خیلی محدود کرده حتی بدتر از دایل آپ ))
    ((گول تماسهای پشتیبانی پارس آنلاین رو نخورید اینها همش سرکاریه از دوستان خواهش می کنم سریع با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفته و اگر کندی سرعت چه در روز و چه در شب دارید رو حتما اطلاع بدید))
    ((آقا سرعت خیلی افتضاحه شده به زور دانلود میشه کرد))
    ((دو شبه که سرعت واقعا افتضاح شده من دیشب 100 مگ دانلود داشتم در حالی که تا قبل از این تاریخ شبی سه گیگ دانلود داشتم))
    ((تحریم حق مسلم ماست با این اوضاع))
    ((دیشب سرعت فاجعه بود کلا من 20 مگ گرفتم 6 تا 7 صبح مدام قطع وصل شده بود
    همین الان هم تورنت نهایت تا 10 کیلوبیت بیشتر نمیشه لینک مستقیم 35 با فشار مدام تازه))

انتخاب با خودتونه ولی اگه وضعتون در این حد افتضاحه توصیه من اینه که بیخودی پولتونو حروم نکنید. حیفه پول مفت پای این نت داغون بریزین.

10. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض تا کی شاهد دزدی در روز روشن باشیم

اگه مشکلتون مقطعی هستش و هر چند وقت یکبار دانلودتون اینجور میشه که پس ایراد از منطقه مخابراتیه ولی اگه خیلی وقته از سرویس پارس آنلاین ناراضی هستین بهتره بیخیالش بشین و بیخودی هم پای پارس آنلاین پول خرج نکنید.
    (( ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه ))
    ((پارس آنلاین دیگه داره شورشو در میاره سرعت شبانه رو خیلی محدود کرده حتی بدتر از دایل آپ ))
    ((گول تماسهای پشتیبانی پارس آنلاین رو نخورید اینها همش سرکاریه از دوستان خواهش می کنم سریع با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفته و اگر کندی سرعت چه در روز و چه در شب دارید رو حتما اطلاع بدید))
    ((دو شبه که سرعت واقعا افتضاح شده من دیشب 100 مگ دانلود داشتم در حالی که تا قبل از این تاریخ شبی سه گیگ دانلود داشتم))
    همین الان هم تورنت نهایت تا 10 کیلوبیت بیشتر نمیشه لینک مستقیم 35 با فشار مدام تازه))

انتخاب با خودتونه ولی اگه وضعتون در این حد افتضاحه توصیه من اینه که بیخودی پولتونو حروم نکنید. حیفه پول مفت پای این نت داغون بریزین.
    چه جالب می تونستید یه پیشنهاد خیلی بهتر از این بدید
    حیف آدمی با این همه روحیه کاری که میاد تمام پستهای منو در میاره و بعد راه حلی این چنینی پیشنهاد میده
    قبلا از isp های دیگه هم که سرویس می گرفتم اونها هم این شیطانها رو زمانی که در اوج و پولو پله بودند در می آورند نمیشه که
    هر بار دست رو دست بزاریم و نظاره گر باشیم که اونها هر کاری خواستند انجام بدن تازه با سرویس های گیگی 6000 هزار تومانی این کار دزدی محض هست به نظر من باید یه مرجع قانونی محکم پیدا کنیم و جلوی این دزدی رو بگیریم
    به نفع ماست که این فروش به صورت گیگی برداشته بشه

12. این کاربر از pc-wans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پیشنهاد بهتری می توانستید بدید
    نمیشه که هر روز دست رو دست گذاشت و شاهد این باشیم که isp ها هر کاری که خواستن بکنند
    تازه به سرویس گیگی 6000 هزار تومانی این یه دزدی و فرقی با اختلاص نداره

14. این کاربر از pc-wans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omidefatemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان پارس آنلاین در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
    من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
    هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    تهران - منطقه امامت (پیروزی)

16. این کاربر از omidefatemeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

پیشنهاد بهتری می توانستید بدید
    نمیشه که هر روز دست رو دست گذاشت و شاهد این باشیم که isp ها هر کاری که خواستن بکنند
    تازه به سرویس گیگی 6000 هزار تومانی این یه دزدی و فرقی با اختلاص نداره
    پولتونو پاش حروم نکنید و اعصابتونو خورد نکنید.برید سراغ یه سرویس دیگه.چه پیشنهادی از این بهتر؟

18. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پولتونو پاش حروم نکنید و اعصابتونو خورد نکنید.برید سراغ یه سرویس دیگه.چه پیشنهادی از این بهتر؟
    مثلا کدوم شرکت بهتر !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

20. این کاربر از jesika_243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •