پس task manager را باز کنید و در حالت more details به تب Performance بروید و لینک Resource monitor را بزنید.
در آنجا همه ارسال و دریافت را به تفکیک نرم افزار میبینید.(ویندوز8)
پس task manager را باز کنید و در حالت more details به تب Performance بروید و لینک Resource monitor را بزنید.
در آنجا همه ارسال و دریافت را به تفکیک نرم افزار میبینید.(ویندوز8)
حرف شما درسته اما نه براى رايتل،باخاموش كردن 3g در رايتل كلن آنتن ميره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
دوستان من تازه مبین نت گرفتم. 25 گیگ + 5 گیگ هدیه ماه رمضان. من فقط 90 مگ استفاده کردم اما حجم باقیمانده رو تو سایتش نوشته 24.91 گیگ! خاموش روشن هم انجام دادم چند بار نشد.
نکنه 5 گیگ هدیه دروغی بیش نبوده!؟
برای شما هم اینجوریه؟ البته اگه تو رمضان گرفتید.
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
طبق گفته خودشون 5 گیگ رایگان رو بعد از 72 ساعت اعمال میکنن
نه عزیز درسته ، شما باید ۷۲ ساعت صبر کنی تا حجم هدیه اضافه بشه
منم ۲ مگ ۶ ماهه زدم ۱۲ گیگ ، بعد ۳ روز شد ۱۷ گیگ
منم دوباره ADSL دار شدم
دیروز بود که تصمیم گرفتم برم مخابرات.
امروز صبح ساعت 9 رفتم و 9:15 کارم تموم شد.حتی 1 ریال هم (فعلا)ازم پول نخواستند!!
در کمال تعجب ساعت 1 زنگ زدن که وصله!!نظر خودم روی 10تا 15 روز بود!
به خاطر اینکه پینگش نسبت به مبین خیلی بهتره حتی سرعت 512 از 1 مگ نوروزی فعلیم بهتر به نظر میرسه
من که دیگه طرف مبین نمیام پیشنهاد میکنم شما هم طرفش نرید.از قطع وصل زیادش و پینگ بالاش که بگذریم ولی از این حجم های کم و گرون فروشیش نمیشه گذشت
دیگه ما رفتنی شدیمبچه ها دلم براتو تنگ میشه
عضویتم 2009 بود و فعالیتم 2013!! حالا شاید 7-6 سال دیگه سال 2020 برگردم
![]()
مبارک باشه.
من که از مخابرات خیری ندیدم.![]()
دوستان من از طرح 6 ماهم 25 روز مونده حالا موندم تو ماه رمضون دوباره بخرم بخاطره 5 گیگ اضافه یا صبر کنم بلکه طرح جدیدی داد مثلا برای عید فطری چیزی . نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه الان دو مگ رو چه جوری میبندن؟ قبلا دو مگ داشتم سرعت دانلودم حدود 250 بود الان چه جوریاست؟؟؟
این 6 ماه که 512 گرفتم و واقعا ضرر کردم ( چون هم سرعتش رو از قبل پایین تر بستن هم چند روز بعدش طرح نوروزی اومد!!) قبلا دانلود رو 95k بود الان 60 بالاتر نمیره به هیچ وجه!! شبا هم اصلا کلا بیخیال!!!!
وضعیت دانلود در این لحظه فاجعه![]()
ipت چیه؟
دانلود از ----------- یک ساعت پیش خوب بود ولی الان دروبره 100-120 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)