دوستان یه مودم 2750دی لینک دارم چطوری میشه میزان آنتن دهی وایرلس رو به بیشتر حد ممکن بذارم؟
دوستان یه مودم 2750دی لینک دارم چطوری میشه میزان آنتن دهی وایرلس رو به بیشتر حد ممکن بذارم؟
سلام خدمت دوستان
چند روز پیش یک مودم 2750 سفید رنگ خریدم.
و خودم به راحتی کانفیگش کردم.
و با ایپدم به راحتی بهش وصل میشم ، ولی خواهر با گوشی آندرویدیش نمیتونه اون را پیدا کنه.
لپ تاپ هم پیداش نمیکنه اما با یک گوشی نوکیا N78 تست کردم اون هم به راحتی پیداش کرد.
و جالب اینکه وقتی سیستم را که با کابل شبکه بهش وصل هست خاموش می کنم بعد گذشت مدتی روی لپ تاپ و گوشی آندرویدی پیداش میشه و راحت بهش وصل میشه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
مربوط به تنظیمات مودم هست؟
نمیتونه به فایروال سیستم ربط داشته باشه؟
خیلی مشکل اعصاب خورد کنی هست.
از دوستان اگه کسی میتونه من را راهنمایی کنه.
سپاس فراوان![]()
نمیدونم مشکل از کجاس ولی این کارو یه امتحان کن:
برو تو تنظیمات تو بخش local network از پایین صفحه يه ip اختصاصى برا كامپیوتر رزرو کن حواست باشه ip كه ميدى تو بازه درست باشه(بالاى همون بخش dhcp بازه صحيح مشخص شده. اگه با ماله من فرق نداشته باشه این ip برات جواب ميده: 192.168.1.50) ببين فرقى ميكنه؟
مثلِ اینکه یکی دیگه از کاربرا هم مشکلی شبیه به من را داره.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بازه هم به شکل زیر هست.
مک آدرس سیستمم را چجوری میتون پیدا کنم؟(برای تکمیل کادر زیر میخوام که گفتید.)
![]()
سلام
من امروز یک مودم TP-link مدل TD-W8951N خریدم.اول میخواستم zyxel بگیرم ،اما مشتری که داخل مغازه بود گفت TP -link ببری بهتره....4 پورت رو خریدم 85...نمیدونم همین هست قیمتش..؟!
متاسفانه قبل از خریدش نتونستم از نت استفاده کنم تا در مورد خرید مودم بهتر بدونم.چون مودم قبلی خراب شده بود
الان که سرچ کردم خیلی ها Tp -link رو تایید نکردن..بعضی ها هم گفتن خوبه ...
ممنون میشم از دوستان راهنماییم کنید...کدام مدم بهتر هست...یا این مدلی که گرفتم خوبه یا نه؟؟!!
اکر نه که سریع عوض کنم
و سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا 9v هست ...اکثرا 12v هستن مدم ها؟!
مودمم linksys wag 120 n هست وضع نویز خطم خوبه متاسفانه مودمم هر 5 دقیقه چراغ اینترنتش قطع میشه از دوستان کسی این مودم نداره؟؟
هر کاری بگین کردم حتی فریمور هم اپ کردم نسخه 1.00.16 بود اوردم به 1.00.12 تو قسمت modulation گذاشتم رو G.dmt حتی MTU 10 تا 10تا کم کردم درست نشد!!
به گارانتی زنگ زدم کاری انجام نشد!!گارانتیش تموم شده..
از دوستان دارنده این مودم همچین مشکلی دارند راهنمایی بفرمایید
با سپاس
توی فرومهای خارجی جستجو کن ! سرطانه این مودم![]()
راهای زیادی هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ip رو همون 192.168.1.50 بده.
اگه با رزور کردن ip درست نشد برا لپ تاپ یه روش هست که معمولا درستش میکنه ولی برا گوشی راهی نمیدونم. حالا یه امتحان کن اگه نشد بگم لپ تاپو چیکار کنی.
ویرایش:
برا اون لینک که دادی یه راه حل نوشتم تو هم امتحان کن ببین رو تو هم جواب میده؟
Last edited by DragonVsPhoenix; 27-04-2014 at 17:18.
چرا سرطان؟!با سیستمای ایران سازگاری نداره؟
من خودم خیلی ازش خوشم اومده بود میخواستم بخرمش ولی پولم نمیرسید...
کلا مشکلداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)