سپاس بابت راهنمایی خوبتون.
تصمیم گرفتم یدونه آمپ ساده هم بگیرم. بین آمپ های زیر از نظر کیفیت و دوام و قدرت کدوم رو میپسندین:
1.kenwood 526-7
2.sony 502
3.pioneer 3602
4.jvc3202
5.helix b2
اگر توی رنج قیمت زیر 200 مدل بهتری هم سراغ دارید بفرمایید.
باند مناسب همراه با آمپلی پیشنهادیتونم بفرمایید(برای بیس دلنشین و سپس صدای با کیفیت)
ممنون از وقتی که اختصاص میدید
سلام
پخشتون فابریک که نیست؟
اگر پاسختون خیر هست لطفا پخش رو مشخص کنید چی هست
آلپاین SPS-610 خوبه قیمت هم 260 تومن قابل تهیه هست براتون.
نه اصلا کیفیت نداره.متاسفانه تایپ R جدیدا دیگه مثل قدیم نیست.
به نظر من هلیکس حد اقل یه برند متریال ساز هم هست.
سلام حمید جان خوبی ؟ نظرت در مورد آمپ های exileaudio مدل XM15.4 چیه ؟ ساخت USA هستش قیمت 800 تومنه و روی هر کانال 150w میده روی بریج هم 450w میده میخام به یه جفت 7100 کنوود و یه ساب 3013 کنوود وصل کنم پخشم هم 9650 پایونیر مدنظرم هستش بنظرت چطور میشه ، اگه موافق هم نیستی با این انتخاب هام یه سیستم کامل معرفی کن که در حدود 2 میلیون بشه پرتاب صدای خیلی خوبی داشته باشه از همه هم مهم تر کیفیت هستش ، ماشین هم رانا ، روی ماشینه قبیلم که 111 بود به پیشنهاد خودت یه 8019 با یه جفت dls 1073 گرفتم با یه آمپ 7205 که انصافا خیلی خوب بود ، شرمنده خیلی حرف زدم ، مرسی
سلام
حمید جان میخواستم نظرت رو درباره پخش x10 کنوود بدونم . کیفیت صدای خوبی داره ؟ در مقایسه با x400 کیفیت صداش چطوره واینکه میخوام با باند e69x استفاده کنم قصد اضافه کردن امپلی فایرم ندارم
ممنون که وقت میزاری
سلام
میخواستم ببینم آیا 8019 تنظیماتی غیر از تعیین اندازه ساب داره یا نه.یعنی میشه جدا گانه بیس ساب رو کم و زیاد کرد یا نه؟
اگر داره تو کدوم قسمت هست
ممنون
سلام آقا حمید راستش من یه پژو پارس از این جدیدا که پخشش رو نمیشه عوض کرد دارم میخواستم بدونم میشه خروجی این پخش ها رو با یه روش خاص ( یا هر روشی) به آمپ وصل کرد؟ چون خروجی RC نداره... چند تا فروم خارجی یه چیزای دیدم ولی گفتم از شما بپرسم ببینم میشه کارییش کرد ؟ مرسی
قربانت آقا حمید بد نیستم شکر خدا
آقا حمید اطمینان دارید tr694 از سری رود تاندر هستش؟
اخه این جا زده از سری ترمینتوره که پایین تره از رود تاندر باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه یکی از بچه های دانشگاه میخوام اینو همین ور شهرمون پیدا کردیم 160 ولی میگه تست ندارم!
همینجور باید نصب کنین
این دوستمون هم شدیدا به صدای سوپر تیوتر متنفره یه چی میخواد صدا تیتوترش خیلی نرم باشه بیسش نرمال باشه بدون آمپلی فقط هم ولومای متوسط گوش میده
من هر چی فکر کردم فقط گزینه های mtx به نظرم اومد با
Alpine SPJ-69C3
پایونیر تا 150 160 همشون صدای خیلی شلوغی دارن
صدا این mtx هم اصلا از خاطر بردم چه جوری هستش یک بار شنیده بودم اونم خیلی وقت پیش ها فقط میدونم صداش شفاف و نرمه درسته؟ به نظرتون براش اون آلپاین مناسب تره یا tr694؟
Last edited by لنگرود1371; 12-01-2015 at 19:43.
[QUOTE=hamidR15;8516231]سلام
پخشتون فابریک که نیست؟
اگر پاسختون خیر هست لطفا پخش رو مشخص کنید چی هست
آلپاین SPS-610 خوبه قیمت هم 260 تومن قابل تهیه هست براتون.
سلام ممنون بابت پاسختون
پخش تصویری exford هست در ضمن من مشهد هستم .گزینه دیگری هم هست؟
من از صدای مزدا 3 قدیمی خوشم اومده
Last edited by karenss; 12-01-2015 at 20:55.
[QUOTE=hamidR15;8513885]سلام
ماشینتون چیه؟
چه قطعاتی رو میخواهید نصب کنید؟آمپ ساب کامپوننت اسپیکر 9*6 و....؟
QUOTE]
ماشینم 206 هستش گفتم که هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)