دوست عزیز اطلاعات اشتباه نده.256 نامحدود اندیشه سبز خزر در همه جای رشت در بهترین حالت 50 است.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز اطلاعات اشتباه نده.256 نامحدود اندیشه سبز خزر در همه جای رشت در بهترین حالت 50 است.
دوست عزیز باید در 70 60 و در ساعات شلوغ کمی پهنای باند باید تا 50 باشه
نیاز به هیچ مدرکی نیست 256 نامحدود.اگر نداد 128 نامحدود بگیرید و به من پیغام خصوصی بدید.
شما یک ساعت بگو من برات تست سرعت بزارم.همراه با گراف.سرعت سرویس 256 نامحدود اندیشه 50 است.
به هیچ عنوان اینطوری نیست!!
256 نامحدود اندیشه در طول روز بین 35 تا 55 در نوسانه و شب ها از ساعت 1 به بعد نهایت به 40 میرسه!!
اون 70تا سرعتی که شما میگی مال 512 نامحدوده اونم تازه باید 145000 تومن ناقابل بدی!!
لطفا اطلاعات غلط به بچه ها ندید...
کاملاً درسته ...
اشکال فنی کجا بود ...
اگه اشکالی باشه از فرستنده هست .![]()
دوست عزیز خط با خط فرق داره مثلا خط چهار استان گیلان جر بد ترین خطهای استان هست و گلسار بهترین خطهای استان رو داراست محدودیت تا 70 هست نه بیشتر یعنی طوری تنضیم شده که تا 70 باشه
من خودم خط 727 گلسار بلوارگیلان دارم.در بهترین حالت سرعت 50 است.سرویس 256 نامحدود.
نمیدونم شما ها از چی حرف میزنید دیگه هیچ وقت توی این تاپیک چیزی تایپ نمیکنم چون یک سری از دوستان سعی در تخریب دارید خدا کمکتون کنه بدرود
![]()
دوست عزیز شما اطلاعاتت به هیچ عنوان کامل نیست، بعد از طرف اندیشه هم میای جواب میدی!
شما اونچه که در عمل و تو واقعیت هست رو ببین نه یه سری عدد رو کاغذو..!!
من بیشتر از 3ساله مشتری اندیشه هستم همه سرویساشم تست کردم حتی 1مگ نامحدود که دیگه آخره سرویس اندیشسیت!!
متوجه منظور شمام نمیشم میگی مشکل فنی هستش! مگه فقط منم که مشکل دارم؟! اینجا دوستان از خط های مختلف رشت سرویس دارن همه هم میگن 256نامحدود حداکثر رو 50 تاست! البته واسه من با نوسان!!
512 هم رو 70، 75تا..اگه همه ما مشکل فنی داریم پس معلوم میشه عیب از ما نیست از شرکت شماست!!...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)