تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1698 از 2376 اولاول ... 69811981598164816881694169516961697169816991700170117021708174817982198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,971 به 16,980 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

فكرى: باید اختلاف امتیاز خود را با سایر تیم ها حفظ كنیم

تهران IranSport.Net - محمود فكرى مربى تیم استقلال تهران با اشاره به برد این تیم مقابل صباى قم گفت: باید اختلاف امتیاز خود را با سایر تیم ها حفظ كنیم.وى خاطرنشان كرد: ما در بازى هاى بعد باید بیشتر تلاش كنیم تا بتوانیم همین فاصله امتیازى را با سایر رقبا حفظ كنیم تا در حاشیه امنیت قرار بگیریم. او ادامه داد: اگر مى خواهیم كه در این فصل به قهرمانى برسیم باید تمرینات خود را به طور فشرده و با تلاش زیاد انجام داده و در هر بازى با قدرت تمام بر حریفان خود غلبه كنیم. وى عنوان كرد: بازى بسیار سختى را مقابل صبا انجام دادیم زیرا تیم صبا جز مدعیان لیگ بود و بازى كردن در مقابل تیم هاى كریمى همیشه سخت بوده اما با لطف خدا و تلاش بازیكنان تیم توانستیم به برترى در این دیدار برسیم. مربى تیم استقلال اضافه كرد: در نیمه دوم پس از زدن گل دوم طبیعى بود كه باید از گل هاى زده خود دفاع مى كردیم بنابراین عقب كشیدیم و با ایجاد لایه هاى دفاعى فرصت هاى حریف را خنثى كرده و اجازه كار مثبت را به بازیكنان صبا ندادیم. فكرى در پایان اظهار داشت: استقلال تازه كار خود را آغاز كرده و بازیكنان این تیم بازى به بازى بهتر خواهند شد و مسلما در بازى هاى بعدى ما باید همین روند را ادامه داده تا در نهایت به قهرمانى دست پیدا كنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

عضو هیات مدیره استقلال:شرایط همینطور باشد قبل از اتمام فصل قهرمانیم
    تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۰۶/۱۱/۸۷‬

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران، گفت:اگر شرایط همینطور پیش برود و روند موفقیت‌های استقلال تداوم یابد، سه بازی قبل از اتمام فصل قهرمان لیگ برتر می‌شویم.

سعید نفریه روز یك شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار كرد:استقلال روی نوار پیروزی قرار گرفته و بسیار خوب نتیجه می‌گیرد كه اگر بخت یارمان باشد و شرایط به همین نحو ادامه داشته باشد، قبل از اتمام فصل با اقتدار قهرمان لیگ می‌شویم.

نفریه با اشاره به در پیش بودن مسابقات جام باشگاه‌های آسیا، تاكید كرد:
    قول قهرمانی در این جام را باید از سرمربی تیم گرفت اما بطور مسلم برای حضور هر چه بهتر در این مسابقات برنامه داریم و اعضای هیئت مدیره تمام سعی و تلاش خود را برای رسیدن به این هدف بزرگ به كار می‌گیرند.

نفریه در پاسخ به سئوالی مبنی بر تفاوت استقلال این فصل با فصل گذشته، تصریح كرد: به عنوان یكی از اعضای هیئت مدیره نمی‌توانم بگویم كه چه مسائلی در این رابطه دخیل بوده است و تجزیه و تحلیل این امر از عهده من خارج است.

عضو هیئت مدیره استقلال در عین حال ادامه داد: هر چند كه عوامل زیادی درخصوص نتایج بهتر این فصل دخیل هستند اما، بازگشت به مسائل فصل گذشته مشكلی را حل نمی‌كند و بهتر است تیم را در آستانه بازی‌های حساس آینده از حاشیه دور كرده و آرامش بیشتری به آن بدهیم.

نفریه در رابطه با مسائل اخیر رخ داده در ورزشگاه مرغوبكار نیز یادآور شد : صحت و سقم این خبرها برای من تایید نشده و همه چیز در حد شنیده‌ها بوده است. هنوز در جریان اصل موضوع نیستم و برای گرفتن اطلاعات دقیق منتظر گزارش واعظ آشتیانی مدیر عامل باشگاه هستیم.

وی در پایان گفت: محور اصلی قضاوت ما درباره مسائل مرغوبكار موازین دینی و اسلامی است و چنانچه صدق آن تایید شود بطور قطع درخصوص مقصران، تصمیمات جدی گرفته و با آنان به شدت برخورد می‌كنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

پیروز قربانی:
    انگیزه ای برای ادامه فوتبال ندارم

مدافع تیم فوتبال استقلال که قبل از بازی با صبا باتری حاشیه های زیادی برای تقابل وی با كریمی مطرح بود در اینباره گفت: هیچ انگیزه و حساسیتی برای تقابل با تیم كریمی نداشتم.

پیروز قربانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بعد از فوت پدرم برای ادامه فوتبال انگیزه ای ندارم و نقابل با كریمی سرمربی تیم فوتبال صبای قم برایم حساسیتی نداشت و مانند سایر بازی ها بود.

وی ادامه داد:استقلال تیم برتر زمین بودبه همین دلیل سه امتیاز را تصاحب كرد و داوری هیچ نقشی در پیروزی تیم ما نداشت.

قربانی افزود: خط دفاع ما عملكرد بسیار خوبی داشت و مقابل صبا باتری كه با دو گل عقب بود خوب دفاع كرد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

روشن: دختران و پسران استقلال با هم بازی کردند

روشن، رئیس اسبق آکادمی ‌باشگاه استقلال با ابراز ناراحتی‌از اتفاق رخ داده در آکادمی ‌این باشگاه، منصوریان را مسئول بازی‌کردن تیم‌های بانوان و نوجوانان باشگاه استقلال می‌داند.

حسن روشن که پیش از این مسئولیت آکادمی‌باشگاه استقلال را به عهده داشت درباره اتفاق پیش آمده در آکادمی ‌باشگاه استقلال می‌گوید:"من هم این خبر راشنیدم و خیلی نارات شدم .متاسفانه اتفاقاتی‌ در فوتبال ما می‌افتد که برای‌ هیچ کس قابل هضم نیست."

روشن وقوع چنین اتفاقی را باوجود انکار منصوریان در آکادمی ‌باشگاه استقلال تائید می‌کند. منصوریان چند روز پیش در مصاحبه‌ای با یکی ‌از رسانه‌ها انجام بازی ‌دوستانه میان تیم بانوان باشگاه استقلال و نوجوانان را تکذیب کرده بود اما روشن با قاطعیت اعلام می‌کند چنین بازی انجام شده است.

"بله، من انجام این بازی‌ را تائید می‌کنم وتاکید می‌کنم مسئولیت انجام این بازی ‌به عهده رئیس آکادمی‌است. البته نمی‌دانم منصوریان تا چه حد در جریان انجام این بازی قرار داشته اما وقتی‌ مسئولیتی را به کسی‌ می‌سپارند باید در باره آن پاسخ گو باشد."

روشن درباره ارتباطش با باشگاه استقلال پس از کنار گذاشته شدن از آکادمی‌ می‌گوید:" پس از اینکه مسئولیت آکادمی ‌به آقای‌ منصوریان سپرده شد دیگر به باشگاه نرفتم در حال حاضر فقط با آقای واعظ آشتیانی ‌در ارتباط هستم و فقط ایشان را می‌شناسم .معتقدم این اتفاق باید مو شکافی‌شده و دلایل وقوع آن مشخص شود. این اهمال به هیچ وقت قابل توجیه نیست و من پس از شنیدن این اتفاق به شدت ناراحت شدم. زیرا در شرایط فعلی فقط باشگاه استقلال از این جریان ضرر می‌کند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

هاشم بیك زاده اصولا بازیكن فیزیكی و درگیر شونده ای است و شاید برای همین باشد كه خطاهای او درون محوطه جریمه استقلال زیر ذره بین داوران قرار می گیرد و در نهایت هم چه بسا یك ضربه پنالتی را به نفع تیم حریف در پی دارد. این اتفاق البته در دیدار استقلال برابر برق شیراز واقع شد تا آبی ها یك پنالتی مفت و مسلم را به برق دهند اما شاید بیك زاده خیلی خوشبخت بود كه خطای او روی بازیكن صبا از سوی داور پنالتی اعلام نشد و بازی در نهایت به نفع استقلال تمام شد. بیك زاده اما درباره این خصوصیت خود نگران به نظر میرسد:« باید در برخوردهایم با بازیكنان احتیاط كنم چون بعضی از داوران خیلی راحت پنالتی می گیرند و من نمی خواهم این اتفاق تكرار شود به خصوص حالا كه جایم را در تركیب اصلی استقلال به دست آورده ام و اصلا دوست ندارم این شرایط را از دست بدهم.»

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

سرپرست استقلال: فقط ۲ روز دیگر براى جذب عنایتى صبر مى كنیم

تهران IranSport.Net - على نظرى جویبارى سرپرست تیم استقلال تهران در خصوص جذب عنایتى گفت: وضعیت عنایتى هنوز مشخص نیست و فقط ۲ روز دیگر براى جذب وى صبر مى كنیم. وى خاطرنشان كرد: عنایتى هنوز با النصر قرارداد دارد و ما نمى توانیم با او مذاكره كرده و وى را به استقلال بیاوریم.او ادامه داد: طبق نظر قلعه نویى به دنبال جذب بازیكن براى همراهى تیم در بازى هاى آسیایى هستیم كه تاكنون در خصوص هیچ بازیكنى به نتیجه نرسیده ایم اما هنوز هم مى توانیم در صورت فسخ قرارداد عنایتى او را در همین مدت ۲ روز آینده جذب كنیم چراكه بازى هاى لیگ قهرمانان در آستانه شروع بوده و ما نیز باید برنامه ریزى هاى خود را انجام دهیم.وى در رابطه بازى با صبا گفت: استقلال براى قهرمانى در لیگ باید مقابل صبا پیروز مى شد و ما براى پیروزى در این مسابقه برنامه ویژه اى داشتیم ضمن آنكه نیازمند ۳ امتیاز این مسابقه هم بودیم.نظرى جویبارى با تاكید بر ادامه روند رو به رشد استقلال خاطر نشان ساخت: استقلال باید در ادامه به همین صورت پیش برود و در تمامى دیدار هاى خود با اقتدار به پیروزى دست یابد تا در نهایت قهرمانى را براى هواداران خود به ارمغان آورد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

استقلال - پیروزی ۲۵ بهمن ساعت 14

تهران IranSport.Net - دیدار ۲ تیم استقلال و پرسپولیس ۲۵ بهمن برگزار خواهد شد. صبح دیروز جلسه مشترك مسئولان فدراسیون فوتبال و اعضاى شوراى تامین استان تهران برگزار شد كه در نهایت و با بررسى ابعاد مختلف این دیدار تصمیم گرفته شد دربى تهران بیست و پنجم بهمن و در همان تاریخ اعلام شده قبلى برگزار شود. ساعت انجام این دیدار ساعت ۱۴ روز جمعه ۲۵ بهمن خواهد بود. براساس تصمیم اتخاذ شده توسط فدراسیون فوتبال و شوراى تامین استان تهران بلیت فروشى این دیدار از ساعت ۶ صبح همان روز در ورزشگاه آزادى آغاز خواهد شد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وحید و مریم ممنون بابت خبرها...

این رینالدو از این بازی می تونه بازی کنه؟
    بعید بدونم قلعه نویی بهش بازی بده احتمالا از لحاظ بدنی اماده نباشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

عباسفرد: عادت دارم گل بى ریخت بزنم

تیم استقلال روز جمعه مقابل صباى قم با نتیجه ۲ بر یك به پیروزى رسید. علیرضا عباسفرد، مهاجم استقلال كه در این دیدار جایگزین آرش برهانى شده بود گل اول تیمش را به ثمر رساند. وى در پاسخ به صحبت فیروز كریمى كه گفته بود گل عباسفرد بى ریخت ترین گل تاریخ بود گفت؛ عادت دارم گل بى ریخت بزنم! ادامه صحبت هاى وى را در ذیل مى خوانید:

• بازى با صبا چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. خدا را شكر مى كنم كه در دیدارى نفسگیر موفق شدیم ۳ امتیاز را كسب كنیم. ما به این برد نیاز داشتیم با كسب ۳ امتیاز، اختلافات امتیازى خود را با سایر تیم ها افزایش دهیم و هواداران خوشحال شوند.

• از اینكه مقابل تیم سابق خود قرار گرفتى چه احساسى داشتى؟
    - من انگیزه خاصى در بازى دیروز داشتم. در این بازى مى خواستم نشان بدهم كه توانایى بالایى دارم و خوشبختانه موفق شدم جواب اعتماد مربیان را بدهم.

• قبول دارى اگر برهانى در این بازى محروم نبود، به تو بازى نمى رسید؟
    - خواست خدا بود كه من بازى كنم. دیروز (جمعه) روز من بود و خدا همه چیز را براى من خواسته بود.

• در خصوص گلى كه زدى صحبت كن.
    - گفتم كه آن گل خواست خدا بود. خوشحالم كه توانستم با زدن گل پاسخ اعتماد مربیان را بدهم و توانایى هایم را ثابت كنم.

• فیروز كریمى گفت آن گل بى ریخت ترین گل تاریخ بود. در این مورد چه نظرى دارى؟
    - (خنده) با شنیدن این گفته فیروز خان آنقدر خندیدم كه خدا مى داند. من عادت دارم گل بى ریخت بزنم!

• از نیمكت نشینى هاى پى در پى در این فصل ناراحت نیستى؟
    - هر بازیكنى دوست دارد در تركیب تیمش بازى كند و وقتى این اتفاق نمى افتد ناراحت مى شود و من نیز از این قاعده مستثنى نیستم. با این حال موفقیت استقلال از هر چیزى براى من مهم تر است و این موضوع براى همه بازیكنان هم به خوبى جا افتاده است. هر كس بازى كند نهایت تلاش خود را براى موفقیت استقلال انجام مى دهد.

• در این خصوص با قلعه نویى صحبتى كرده اى؟
    - صحبت هایى با امیرخان داشتم. سوءتفاهماتى وجود داشت كه برطرف شد. متاسفانه بعضى از دوستان شیطنت هایى را انجام داده بودند كه خوشبختانه همه چیز حل شد و اكنون مشكلى نیست. مطمئن هستم به من هم بازى خواهد رسید. در این فصل باید در ۳ جام حضور پیدا كنیم و تعداد بازى ها آنقدر زیاد است كه به همه بازى برسد.

• به نظر خودت چرا در این فصل كم بازى كرده اى؟
    - به هر حال نظر سرمربى تیم بوده است. فكر مى كنم آرش و سیاوش اكنون در خط حمله استقلال خوب كار مى كنند و در اكثر بازى ها گل زدند. نباید ناراحت باشم چرا كه استقلال خوب كار مى كند. در بعضى از بازى ها نیز تاكتیك تیم به نحوى بوده تا مربى از دیگران به جاى من استفاده كند.

• گفته مى شد در تعطیلات نیم فصل از استقلال جدا مى شوى اما این اتفاق نیفتاد. در این مورد توضیح بده كه چرا جدا نشدى؟
    - اصلاً این موضوع صحت نداشت. من به هیچ وجه قصد جدایى از استقلال را نداشتم چرا كه نمى توانستم جدا شوم. من به صورت قرضى با استقلال قرارداد بستم و تا وقتى كه قراردادم به اتمام نرسد جدایى ام غیرممكن است. وقتى در این خصوص با قلعه نویى صحبت كردم وى گفت تو هیچ جا نمى روى و من هم آرام گرفتم.

• استقلال حالا در صدر جدول جایگاه خوبى را براى خود دست و پا كرده است. به نظرت رقیبان شما در كسب عنوان قهرمانى چه تیم هایى هستند؟
    - به نظر من مدعیان اصلى به غیر از استقلال، صبا، ذوب آهن و سپاهان هستند. از این بین صبا تیم بسیار منسجم ترى است. آنها این پتانسیل را دارند كه جزو بالانشینان لیگ باشند.

• پس پرسپولیس چه؟
    - پرسپولیس در حال حاضر شرایط خوبى ندارد. به نظر من حاشیه در اطراف این تیم زیاد است و نمى توانند قهرمان شوند. پرسپولیس باید فكر قهرمانى را از سرش بیرون كند.

• فكر نمى كنى با شروع لیگ قهرمانان آسیا از قدرت استقلال در لیگ كاسته شود؟
    - اصلاً، در این فصل نفرات خیلى خوبى را در اختیار داریم. معتقدم در هر ۳ جام مى توانیم نتایج خوبى بگیریم. امسال نیمكت بسیار خوبى داریم و فكر نمى كنم از این بابت با مشكل مواجه شویم.

• استقلال به دور بعدى لیگ قهرمانان صعود مى كند؟
    - تا جایى كه من اطلاع دارم گروه آنالیز باشگاه دست به كار شده اند و آنالیز تیم هاى همگروهمان را آغاز كرده اند. كار ما بسیار سخت است اما استقلال تیم بزرگى است و حریفان باید از ما بترسند. اكنون استقلال بهترین تیم ایران است و فكر مى كنم مى توانیم در آسیا نتایج خوبى كسب كنیم و به دور بعدى نیز صعود كنیم.

• علیرضا عباسفرد به تیم ملى هم فكر مى كند؟
    - هر كسى براى پوشیدن پیراهن تیم ملى تلاش مى كند. من هم مانند سایر بازیكنان دوست دارم در تیم ملى بازى كنم. آرزوى هر بازیكنى ملى پوش شدن است. با این حال معتقدم همان طور كه خدا خواست به صبا گل بزنم هر وقت بخواهد به تیم ملى نیز دعوت مى شوم.

• به عنوان سؤال آخر، تعطیلى هاى مكرر لیگ به ضرر استقلال تمام نمى شود؟
    - اگر مدت این تعطیلى ها زیاد نباشد خیر. مثلاً وقتى ۲ هفته لیگ تعطیل مى شود واقعاً تیم ها ضرر مى كنند. با این وضعیت تیم ها مجبورند چندین بار در طول فصل بدنسازى كنند و از این بابت ضربه زیادى مى خورند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

فرهاد مجیدی : جاى هر كس در استقلال پر مى شود.

* آقا فرهاد! بازى چطور بود؟
    صبا تیم خوبى است و این بازى براى ما تداوم صدرنشینى و دور كردن یكى از رقبایمان از صدر جدول بود و واقعاً به این برد نیاز داشتیم. فكر مى كنم حرفه اى ترین بازى فصل خود را انجام دادیم و توانستیم به خواسته مان هم برسیم.
    * ازهمان ابتداى بازى خیلى محكم بازى كردید و با انگیزه بودید، این نوع بازى به خاطر صدرنشینى بود یا آقاى فیروز كریمى؟
    به خاطر استقلال و 60 هزار تماشاگرى بود كه به ورزشگاه آمده بودند و میلیون ها نفر هم در پاى تلویزیون به دنبال پیروزى تیم محبوبشان بودند. باید در این بازى هرچه در وجودمان بود مى گذاشتیم. ما در طول بازى مى دانستیم چه چیزى مى خواهیم و از اهدافمان آگاه بودیم. در این بازى متوجه شدیم بازیكنان ذخیره ما تفاوت چندانى با نفرات فیكس تیم ندارند و جاى هر كس در استقلال پر مى شود.
    * با آقاى فیروز كریمى دیدار كردید؟
    بله، ایشان را دیدم!
    *چه چیزى بین شما گذشت؟
    آقا فیروز مربى و بزرگتر من است و باید به ایشان احترام بگذارم. گذشته ها را باید فراموش كرد. فصل قبل با تمام بدى ها و خوبى هایش تمام شد. نظر فنى ایشان بود كه فصل قبل من را نیمكت نشین كنند اما هرچه بود تمام شد و دیگر مشكلى ندارم.
    *در مصاحبه پیش از بازى گفتید كه وقت آن رسیده تا آقاى فیروز كریمى به اشتباهاتش پى ببرد. بعد از بازى به این اشتباهات پى برد؟
    ایشان در مقطعى من را در استقلال ذخیره كردند و از نظر روحى خیلى ضربه خوردم اما حالا گذشته را فراموش كرده و بیشتر به آینده فكر مى كنم.
    *صدر جدول را در اختیار دارید و پیروزى حساسى هم به دست آوردید!
    ما اگر از این برد بخواهیم مغرور شویم به راحتى صدر را از دست مى دهیم. بازى بعدى مان را باید محكم تر بازى كنیم واین قهرمانى را تثبیت كنیم.
    *در مورد گل صحبت كنید.
    در محوطه جریمه عباسفرد پاس خوبى برایم فرستاد و حیف بود آن توپ را گل نكنم. او زحمت زیادى كشید و من خودم را از دفاع جدا كردم و به توپ زدم. آقاى قلعه نوعى گفتند بیشتر جلو بازى كنم و سعى كردم با گل پاسخ حضورم در نزدیكى دروازه را بدهم.
    *حالا قهرمانى تیم استقلال قطعى شده است؟
    نه، كجا قطعى شده؟ هنوز خیلى بازى مانده است و 5 امتیاز حاشیه امنیت زیادى نیست. باید همچنان تلاش كنیم و وقتى جام را لمس كردیم یعنى قهرمان شده ایم. بازیكنان ذخیره به راحتى جاى فیكس ها را پر مى كنند، این حسن تیم ماست. این موضوع نشان مى دهد فاصله زیادى بین بازیكنان
    فیكس و ذخیره نیست. ذخیره هاى ما چیزى كمتر از فیكسهایمان ندارند.
    *چرا تعویض شدى؟
    نظر آقاى امیر قلعه نوعى بود. از نظر بدنى خوب بودم اما تشخیص سرمربى تیم این بود كه تعویض شوم.
    *داورى چه طور بود؟
    داورى هم خوب بود و مشكلى نداشت.
    *مدام از هدفهایتان صحبت م ىكردید. آیا تا به حال به هدفتان كه دنبالش بودید رسید ه اید؟
    من تلاشم را مى كنم تا بهترین باشم. از نظر بدنى شرایط خیلى خوبى دارم و مى خواهم با استقلال قهرمان آسیا شوم. حالا ببینیم قسمت چه مى شود.
    *واقعاً مى توانید قهرمان آسیا شوید؟
    تیم خوبى داریم. مدیریت خوب و مربیان دلسوز . ما براى قهرمانى آسیا نباید از لیگ غافل شویم هنوزا تفاقى نیفتاده ا ست.
    *حرف خاصى دارید؟
    از هوادارانى كه در سرما ما را حمایت كردند نهایت تشكر را دارم وا میدوارم با قهرمانى جواب محبت آنها را بدهیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •