چه حالي كردم بنگر اخراج شد ، يكي نيست به اين بنگر بگه به جاي اينكه در مورد حريفهاي پرسپوليس حرف بزنه به بازيه خودش برسه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
چه حالي كردم بنگر اخراج شد ، يكي نيست به اين بنگر بگه به جاي اينكه در مورد حريفهاي پرسپوليس حرف بزنه به بازيه خودش برسه
حــرف حــق ...
کاملا موافقم ..
بذارین این اس اسی ها راحت باشن و هرچی عقده دارن خالی کنن و ادبشونو نشون بدن !! ..
از کوزه همان برون تراود که در اوست ...
یا حق
![]()
آخی، پس یعنی این مافیای آبی متلاشی شد ؟!
بابا قسمت مثبت قضيه رو نيگا كنيد،اگه تيم هاي ايراني بيان بالا چون از بقيه تيم ها ضعيف تر هستن شانسمون بالا تر مي ره خوب!
من هنوز نفهميدم تاكتيك بازيمون چي بود،3 تا دفاع داشتيم يا 4 تا خطي؟
5-4-1 بازی می کردیم
رحمان- شیری- سپهر دفاع وسط بازی می کردن
نوری و محمد هم به عنوان پیستون بودن که نوری خیلی کم نفوذ می کرد
مازیار هافبک دفاعی بود
نوروزی - باقری - نیکبخت هافبک های تهاجمی که وظیفه نیکیو نوروزی نفوذ از جنا حین بود و کمک به تک مهاجممون کریمی
میشه گفت ما 5-1-3-1 بازی کردیم
خدا كنه ازين به بد به خليلي بازي بدن !!!
سيستم 3 دفاع مركزي سابت يه مقدار منسوخ نيست؟
با این دفاع منطقی ای که نشون دادیم فک کنم وینگادا بازم استفاده کنه از این سیستمسيستم 3 دفاع مركزي سابت يه مقدار منسوخ نيست؟
دوستان به نظرتون اگه ما تیمه اول بیایم بال خوبه به صبا بخوریم یا این عربیها؟؟؟ من که فک کنم عربا بهتر باشن...
میگن هرکی تیمه اول بیاد بالا بازی ها رفت و برگشت نیست یه بازیه اونم تو خونه صدر نشین گروه.... درسته؟؟/
علي جون بهترين کاري که پاپ هم از همه خواسته به جاي کل کل بايد گزارش کني تا حساب کار دسشون بيادهر چی ما خودمونو کنترل می کنیم نمی ریم تو تاپیک اس اس و جو رو خراب کنیم ولی این اس اسی ها اصلا توجه نمی کنن ... رفتم تو تاپیک اس اس دیدم هر چی خوششون میاد درباره ی پرسپولیس میگن ... خواستم ریپورت بزنم دیدم ولش کن اصلا ارزششو نداره !!! با این کارا معلوم میشه کی فرهنگ داره و کی ....
مماشات معني نميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)