transcend v33 هست.فقط توی red dead و alan wake یه ذره افت فریم داره اونم فقط تو جاهای خاصی ولی فریز نشده تا حالا.مگه بازیهارو متناسب با قدرت کنسول ها نمیسازند .ما گفتیم 360 بگیریم از شر افت فریم های pc خلاص شیم .ps3 هم همینطوریه؟!
transcend v33 هست.فقط توی red dead و alan wake یه ذره افت فریم داره اونم فقط تو جاهای خاصی ولی فریز نشده تا حالا.مگه بازیهارو متناسب با قدرت کنسول ها نمیسازند .ما گفتیم 360 بگیریم از شر افت فریم های pc خلاص شیم .ps3 هم همینطوریه؟!
من نه تو Red Dead دیدم و نه تو ALAN WAKE !!!
فقط یه ذره تو Geow 2 مرحله آخرش که سوار یه غول میشی باید 3 تا ستون بزنی !!!
دوستان
میگن اگه یه هارد 500 هم به Xbox وصل کنی فقط از مقدار محدودی مثل 8 یا 16 گیگ(دقیق یادم نیست) استفاده می کنه.پس هارد های همراه Xbox که 120 گیگ هستن به چه دردی میخورند ؟
تا اونجایی که میدونم ، wave در واقع نوی قفل بازی هاست که مایکروسافت رو دیسک بازی های xbox میزاره برای جلوگیری از کپی.منظور از wave چیه؟ و آیا wave 4 خوبه؟
wave 4 هم فکر کنم 8-7 ماه پیش اومد و باعث شد که فریمور های دستگاه های کپی خور شده نتونن اجراش کنن که با ایتدا با دیسک های active wave و بعد هم IXtreme 1.61 و LT ( ورژن های جدید فریمور های xbox) این مشکل قفل های wave حل شد.
از نظر بن مشکلی پیش نمیاد؟ امکان دستکاری در wave وجود دارد؟
شما فلش با سرعت خواندن حداقل 20 مگابایت نیاز داری تا بدون مشکل بازی کنی ..... هر چه بالاتر باشه سرعت فلش بهتر میشه ... تو این بازی من با فلش یک بار هم مشکل فریم نداشتم red dead ....
این که این عکس فوتوشاپیه یا نه کاری ندارم اما در اون لینک چندتا دریبل یاد داده که فقط با همون دوتا دکمه L و R دریبل میزنه(منظورم همون دکمه گردهای وسطیه-اسمشونو خوب نمی دونم)
کسی می تونه راهنمایی کنه
قیمت x360 elite و x360 arcade توی ترکیه چقدره؟
وین رونی
من تست کنم بهت میگم میشه یا نه ...... این چهار چراغ در بازی فوتبال روشن میشه... رو فوتبال تست کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)