در اذربایجان شرقی
شهر خسرو شاه / لاهیجان/ قسمتی از ایلخیچی/ بایرام پس از چند روز به شبکه تری جی وصل شد.
در اذربایجان شرقی
شهر خسرو شاه / لاهیجان/ قسمتی از ایلخیچی/ بایرام پس از چند روز به شبکه تری جی وصل شد.
واقعا نا امید کنندس
جالبه من امروز توی شهر تست کردم سرعت خیلی خوب بود ولی تو محلمون خیلی کمه !!!! یعنی دقیق روی 512 محدوده چون اول تا 3 4 مگ میره بالا بعد کم کم میاد روی 0.5
اینم تست دیروز مرکز شهر
تازه اولی سرور خود ایرانسله ولی پایینی سرور لندن !!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام اقا رضا از پوشش اصفهان چه خبر؟
5 روز پیش از ایرانسل مودم خریدم اما هنوز به دستم نرسیده طی تماس های که با شرکت داشتم هرکدم از اپراتور ها یک چیز میگن مثال اقای 111 میگه بسته بنده نشده اقای 12 میگه سفارش تحویل شده نبودین خونه خانم 43 میگه بارکد نداریم نمیدونیم اقای 67 میگه بارکد از شرکت پست بهشون داده نشده اقای 42 میگه سفارش 48 ساعته باید تحویل میشه اقای 49 میگه سفارش به دستتون نرسیده باشه پیگیری میشه این یعنی چی اخه؟ این چه مسخره بازیه؟ چرا هرکی یکم چیزی میگه؟ سفارش ساعت 11 یکم ادر تحویل پست شده طبیعتن باید بعد از ظهر همون روز که با پست پیشتاز ارسال شده باشه تو بدترین حالت باید امروز به دستم میرسیده تا ساعت 14:00 اما نرسیده به دستم هنوز به این نتیجه میرسم خرید و کار کردن از ایرانسل بزرگترین اشتباه زندگی خلاصه گفتم !
درود بر شما
آقا رضا به من نظر وصل شدن کل ایران و همه نقاط ایران به 3g مهم نیست
مهم پهنای بانده که کمه . شما فرض کنین نقطه ای از ایران نباشه که 3g نداشته
باشن ... چه فایده ای داره این پوشش ؟ چه مشکلی حل میشه وقتی یه پیج هم درست باز نمیشه
ممنون بابت اطلاع رسانی شما
دقیقا ! من قبلا با 18 asu سرعت نزدیک 8 مگ میگرفتم !! ولی الان با این مقدار به 2 مگابیت هم نمیرسه !! آنتن هم که کمتر میشه فاتحه !!![]()
کاملا مشخصه پهنای باند اینترنت ایرانسل خیلی کم هستش نسبت به تعداد یوزرهاش...من با وجود اینکه پوشش همراه اول کمتره ولی از همراه اول راضی ترم چون یا پوشش نیست یا اگه هست حداقل یه سرعت قابل قبول داره ...70درصد کرج ایرانسل سرعت دانلودش طی روز زیر 15 کیلو بایت هست که واقعا خنده داره...
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
درود
بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه
- - - Updated - - -
درود
بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه
تا وقتیکه اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر باشه همین بساط خواهد بود
حتی اگر ایرانسل پهنای باند اینترنتش هم زیاد کنه محدودیت ظرفیت BTS ها رو میخواد چیکار کنه
همه جای دنیا اینترنت موبایل گرونه و برای مصارف خاص و محدود در نظر گرفته میشه نه برای دانلود های سنگین یا جاگزین شدن با ADSL
دقیقا منم همین سوالو دارم ....به این میگن کلاه برداری
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)