شک نکن که محدود میکنند .
همین چند روز از من یک شبه 8 گیگ هم خوردن و پاسخ گو هم نیستن .
من از 850cc.com گرفتم طرحم رو ولی پشتیبانیش رو 2020 هم میکنه .
شک نکن که محدود میکنند .
همین چند روز از من یک شبه 8 گیگ هم خوردن و پاسخ گو هم نیستن .
من از 850cc.com گرفتم طرحم رو ولی پشتیبانیش رو 2020 هم میکنه .
تلفنی...2020
اولا کسی اجبار نکرده که آپلود راو محاسبه نباید کرد و دوما این 25 درصد شارژ اضافه رو سازمان مقررات تصویب کرده که اولا مخابرات این کارو نمی کرد ولی بچه ها باعث شدند این کارو انجام بده
سلام لطفا طرح های شبانه دار را معرفی کنید ممنونم
اینا همش ترفند های دزدیه. بعدش سرعتت پایین میاد زنگ میزنی به پشتیبانی میگه سرویستون ده مگ نیست و یک مگه و اون UP TO 10 MB منظور از اینه که خط شما تا ده مگ بازه و مخابرات فقط تعهد داره تا یک مگ سرویس بده و از این اراجیف. ولی همچنان بخش فروش داره خط ها رو به اسم ده مگ میفروشه. اگر میتونی اصلا سمت مخابرات نیا.
Last edited by alyy; 02-12-2015 at 21:50.
سرعت در ساعات رایگان از 4 تا 9 شب 122 کیلو بایت هست
تازه مواظب نباشی بعضی شب ها حجمت روزانه حساب میشه
تو روز هم سرعت رو فیبر نوری 946 کیلو بایت
تایم رایگان-سرعت به کیلوبایت
داخلی
خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
دیشب 4 گیگ دانلود شده بود
خب بزارن سرعت رو روی 2 مگ...اینطوری خودشون بیشتر سود میکنن که...اون یک درصدشون دوبرار میشه![]()
Last edited by mahdi-xbox; 04-12-2015 at 06:59.
دیشب برای من هم سرعت دانلود داخلی بعضی وقتا از 100 کیلوبایت در ثانیه بیشتر میشد و چند بار تا 170 کیلوبایت در ثانیه رفت، احتمالا باز از دستشون در رفته، اما مشکل اینجاست که 4-5 روزه شبانه از 1% خیلی بیشتر کم میکنه، برای من هر شب بین 100 تا 200 مگ از حجمم توی ساعات رایگان کم میشه که این یعنی من باید 10 تا 20 گیگ دانلود کرده باشم در حالی که هیچ وقت از 2 گیگ در طول ساعات رایگان بیشتر دانلود نکردم که باید حداکثر 20 مگابایت از حجمم کم شه ...
با سلام
از دیروز موقع کانک شدن با خطای 718 مواجه میشم نیم ساعت هی میخوام بشم همین خطا میا بعضی وقتها اصلا کانک نمیشه ولی بعضی وقتها وصل میشه دوستان دلیل چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)