تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1697 از 4105 اولاول ... 697119715971647168716931694169516961697169816991700170117071747179721972697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,961 به 16,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من اعزامی 1/6/92 به شهر آرزوها سمنان ( پدافند هوایی )هستم از یکی از شهرستانهای بوشهر.

الان که فاصله ی شهر خودم با سمنان رو چک کردم دیدیم یه 1600کیلومتر ناقابله.(چقد خوش بگذره) که فک کنم برای رفتن به اونجا حداقل یک روز تو راهم.

حالا سوالم اینه که بعد از ورود به پادگان (البته اول شهریور جمعه اس که فک کنم من باید شنبه صبح نظام وظیفه استانم باشم) بااین اوصاف , حداقل غروب یکشنبه(سوم شهریور) میرسم پادگان. آیا بهم مرخصی 4 روزه میدن که برم یا نگه ام میدارن( آیا اصلا می ارزه که اگه مرخصی 4 روزه واسه اندازه کردن لباس دادن برگردم یا نه)؟

آیا اگه لباس بهم دادن میتونم تو سمنان مغازه پیدا کنم که هم لباسامو عوض کنم و هم خیاطی برای دوخت آرم و مخلفاتش یا باید برگردم شهر خودم
    سپاس فراوان
    یا حق
    Last edited by myreza_12345; 02-08-2013 at 11:40.

2. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام. بنده اعزامی 01/06 هستم دوره تکمیلی بسیج داشتم و برای پذیرش سپاه اقدام کردم که پذیرش نشدم افتادم آموزشی ارتش 01 تهران.
    اما حبردارشدم که جدیدا بخشنامه اومده که ارتش هم مثل سپاه دوره تکمیلی بسیج رو بحای آموزشی قبول داره. کسی اطلاع از این بخشنامه داره ؟؟ مرسی

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    من اعزامی 1/6/92 به شهر آرزوها سمنان ( پدافند هوایی )هستم از یکی از شهرستانهای بوشهر.

الان که فاصله ی شهر خودم با سمنان رو چک کردم دیدیم یه 1600کیلومتر ناقابله.(چقد خوش بگذره) که فک کنم برای رفتن به اونجا حداقل یک روز تو راهم.

حالا سوالم اینه که بعد از ورود به پادگان (البته اول شهریور جمعه اس که فک کنم من باید شنبه صبح نظام وظیفه استانم باشم) بااین اوصاف , حداقل غروب یکشنبه(سوم شهریور) میرسم پادگان. آیا بهم مرخصی 4 روزه میدن که برم یا نگه ام میدارن( آیا اصلا می ارزه که اگه مرخصی 4 روزه واسه اندازه کردن لباس دادن برگردم یا نه)؟

آیا اگه لباس بهم دادن میتونم تو سمنان مغازه پیدا کنم که هم لباسامو عوض کنم و هم خیاطی برای دوخت آرم و مخلفاتش یا باید برگردم شهر خودم
    سپاس فراوان
    یا حق
    من فقط تجربه خودم از آموزشی رو میگم.
    بنا به اینکه مسافتت زیاده و تو دوره آموزشی مرخصی هم اگه بدن لطف کردن چون آموزشی مرخصی نداره! اصلا رو مرخصی حساب باز نکن... یه ساک بزرگ از لوازم حیاطی و مهم رو ببر و از زیادی و سنگینی وسایل نگران نباش... تا به مشکل بر نخوری شوخی نیس که 2 ماه آموزشی و راه دور هم که هستی!
    من خودم 4/1 اعزام شدم 03 عجب شیر و هر هفته مرخصی میام و مشکلی ندارم ولی دیدم اکثر بچه های مازندران و همدان و تهران و قزوین و... که نمیتونستن مرخصی برن (یعنی بهشون نمی صرفید) در کل پیشنهادم براتون اینه که تا میتونی مجهز برو که به مشکل بر نخوری.
    در مورد اتیکت و لباس هم نگران نباش اگه مرخصی چند روزه ندن مرخصی آخر هفته اول رو شاید بهتون بدن میتونی بری سمنان. مطمئنا میتونی خیاطی پیدا کنی...
    Last edited by DJ POLESTAR; 02-08-2013 at 11:58.

5. 4 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. بنده اعزامی 01/06 هستم دوره تکمیلی بسیج داشتم و برای پذیرش سپاه اقدام کردم که پذیرش نشدم افتادم آموزشی ارتش 01 تهران.
    اما حبردارشدم که جدیدا بخشنامه اومده که ارتش هم مثل سپاه دوره تکمیلی بسیج رو بحای آموزشی قبول داره. کسی اطلاع از این بخشنامه داره ؟؟ مرسی
    سلام اونجوری که من خبر دارم فقط کسانی که امریه گرفتن و دوره تکمیلی رفتن اگه آموزشی ارتش بیفتن دیگه دوماه الاف نمیشن ( مثلا اگه شما امریه فرمانداری گرفته باشین و همچنین دوره تکمیلی رو گذرونده باشین فقط حدود 6 ساعت شما رو توپادگان آموزشی ارتش نگه میدارن و سپس ترخیص میشن و یاید تو تاریخ مربوطه به اون ارگانی که امریه گرفتین مراجعه کنید)

یا حق

7. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    کسی عکس از لباس سربازان وظیفه پدافند هوایی نداره ببینیم چه رنگیه چه شکلیه؟( ترجیحا کسی که سربازی رو تو پدافند هوایی سمنان گذرونده باشه یه عکس از خودش با لباسش لطفا بزاره)
    سپاس فراوان
    Last edited by myreza_12345; 02-08-2013 at 18:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به همه ي عزيزان...
    الان دقيقا 103 روز از روزي كه ازتون خداحافظي كردم و رفتم واسه اعزام ميگذره....
    بالاخره اولين مرخصي رو اومدم....
    واي كه قبل خدمت به چه چيز هايي فكر ميكردم و حالا كه 3 ماه خورده اي از خدمت ميره به چيا فكر ميكنم....
    قبل رفتن من هم عين اين دوستامون هي سوال پيچ ميكردم و فكر نميكردم كه چه روز هايي در انتظارم هست
    فقظ يه چيز بگم...اي كاش كل خدمت همش آموزشي بود با همه ي سختي هاش
    آقا يه سوال اساسي برام پيش اومده و هيچ يك از مراجع نتونستن جواب بدن...خيلي برام مهم هستش:
    من در حين خدمتم و فارغ التحصيل كارشناسي كامپيوتر و متولد1369 بدون وقفه درس خوندم و وارد خدمت شدم... حالا من ميخوام
    ببينم ميتونم 2باره كارشناسي يه رشته ديگه رو بخونم(بدون آزمون دانشگاه آزاد) يعني نظام وظيفه واسم توقف خدمت ميزنه يا حتما بايد خدمت رو تموم كنم...
    آقايون من ديونه نشدم ها ... يه مساله اي دارم كه مجبورم 2باره كارشناسي حسابداري بخونم
    الان اين مساله منو 40 روزه ديونه كرده ممنون ميشم راهنماي كنيد.
    دوست عزیز امکان اینکه همزمان دانشجو باشی و سرباز هم باشی وجود نداره چون برای ثبتنام دانشگاه باید یا کارت معاافیت داشته باشی یا معافیت تحصیلی از نظام وظیفه بگیری.اینجوری نیست که پنهانی کاری کنی هردو ارگان باهم هماهنگن.
    به احتمال زیاد شما باید در مقطع بالاتر یعنی ارشد پذیرش بشی.چون معقول به نظر نمیرسه که در مقطع قبلی یعنی لیسانس رو قبول کنن چون یه نفر میتونه هی اینکارو تکرار کنه و سالها خدمتشو به تعویق بندازه .
    اون لینک هم ابهام داره یعنی کلا قوانین نظام وظیفه کلی و پر از ابهامن.از آموزش یه دانشگاه سوال کن شاید جوابتو دادن.نمیشه که نظام وظیفه اطلاع نداشته باشه قسمت معافیت تحصیلی نظام وظیفه سوال کنی حتما بهت میگن اگر موردی مث شما بوده و بهش معافیت تحصیلی دادن.
    ضمنا شما دیوانه نیستین خیلی ها هستن که اینکارو میکنن.
    Last edited by m_sardaari; 02-08-2013 at 18:16.

10. این کاربر از m_sardaari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دویتان پدر من 6ماه جبهه داره+20% جانبازی
    من متولد 68 و دانشجو هستم
    4 ماه دیگه درسم تمومه
    جند ماه کسری میدن؟
    سپاس

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجب شانسی دارم! این تلفن گویا 09680 دیگه نمیگن کجا باید خدمت کنی. دوبار زنگ زدم، میگن از پلیس +10 بپرس. پلیس +10 هم میگه پانزدهم شانزدهم میاد تو سیستممون!

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام
    4 ماه دیگه درسم تمومه
    جند ماه کسری میدن؟
    سپاس
    سلام
    برای هر ماه جبهه 9 روز
    قبلا 18 روز بود، اما کمش کردن
    البته اگه تا اون موقعی که شما بخوای بری،قانونها عوض نشه
    درمورد جانبازی هم نمیدونم چطوریه

14. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام
    4 ماه دیگه درسم تمومه
    جند ماه کسری میدن؟
    سپاس
    سلام.
    بابت 6 ماه جبهه دوماه کسری و بابت 20 درصد جانبازی هم 5 ماه کسری. که در مجموع 7 ماه کسر خدمت به شما تعلق میگره.
    که برای دریافت کسری جانبازی باید به بنیاد شهید و امورایثارگران مراجعه کنید و برای جبهه هم به پادگان محل خدمت پدرتون .

16. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •