منم برای همین فناوری گفتم!
به نظر شما بجای خرید وایمکس استفاده از همین فناوری برای خود گوشی بهتره؟(چون در واقع میخوام اکثر مواقع با گوشیم به اینترنت برم!)
منم برای همین فناوری گفتم!
به نظر شما بجای خرید وایمکس استفاده از همین فناوری برای خود گوشی بهتره؟(چون در واقع میخوام اکثر مواقع با گوشیم به اینترنت برم!)
رایتل خیلی گرونه، پینگشم بالاتره، اما به لحاظ پوشش بهتر از وایمکسه (یعنی بهتر خواهد شد). برای استفاده ی همراه قطعاً عالیه، ولی در نظر داشته باشید که دانلود شبانه ی رایگان نداره، هزینه هاشم فعلاً بالاس (مثلاً 1.5 گیگ 512 ماهی 21 تومن).
درود
حدودا ۱ ماهی میشه که چراغ آنتن اصلا ثابت نمیشه (چند لحظه ۴تا چراغ روشنن بعد چند لحظه خاموش و همینطور ادامه داره!) البته گاهی اوقات(مثلا هر ۲-۳ روز یه بار) برای ۵-۶ ساعت وصله اما باز...
جای مودم رو هم عوض کردم، کلی هم خاموش روشن کردم اما فایده ای نداشت.
بنظرتون مشکل چیه؟!
![]()
در ضمن رایتل (کلن 3g) باتری موبایلت رو سه سوت خالی میکنه.
خود سیم کارت؟؟در ضمن رایتل (کلن 3g) باتری موبایلت رو سه سوت خالی میکنه.
یا استفاده ازش؟؟؟
چرا؟؟چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
وقتی از سیم کارت 3g توی موبایلتون استفاده بکنی مصرف باتری خیلی بیشتر میشه
کلن تکنولوژی 3g اینجوریه
انتن های رایتل اپتیمایز نیستن از لحاظ ارسال دیتا در نتیجه شارژ گوشی ها سری خالی می شه ..شما در اروپا مصرف باتریتون با 3 جی از ایران کمتره
بهتره سوالتون رو تو تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید. اینطور هم دیگرانی که سوال شما رو دارن استفاده می کنند و هم بحث این تاپیک به انحراف کشیده نمیشه
این سیمکارت همونطور که از اسمش مشخصه فقط برای استفاده اینترنت هست و نمیشه باهاش تماس گرفت.
همچین چیزی نیست. بهتره یه سرچ تو گوگل بکنید درباره ی راه های بهینه سازی مصرف باتری در گوشی ها (و مخصوصا اسمارت فون ها). یکی از راه های اصلی رو که همه پیشنهاد میدن خاموش کردن 3g و استفاده از 2g در تمام موارد بجز اینترنت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)