تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1697 از 1903 اولاول ... 6971197159716471687169316941695169616971698169917001701170717471797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,961 به 16,970 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی دیده بودم فکر کنم !! تو لیست اسکریپ هایی که گذاشتیم نبود؟؟
    اسکریپت برای فورت یکی گذاشته بودی و گفته بودی باید جالب باشه! یکی بره امتحانش کنه. ولی هیچ کس تست نکرد ولی فکر نکنم برای لباس بود. یه چیزی تو مایه های ذخیره کردن تصویری؟؟؟!!! فورت یا همچین چیزی بود.
    نمی دونم شاید چیز دیگه ای هم پیدا کردی در این مورد، ولی من ندیدم...

---------------

هه من بریسکو لول 31 هستم ولی هنوز فقط gray ragged shoes دارم

---------------

سعید تو الآن همه کوئست ها رو انجام دادی؟
    Last edited by amin_fixfox; 02-12-2010 at 23:44.

2. این کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من به جز 2 تا کویست همش را انجام دادم اون 2 تا هم برا پس اوت کردن خودم نگه داشتم ....

4. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سعید منوووووووووو بن کردن !!!! :-o

Account banned

Do not complain in the forum!
    Reason for the ban: §6) Pushing Pushing refers to an exploitative use of ingame features to provide experience, cash, and/or items to other account(s). Specifically, a player may not participate in a prearranged duel, bounty, or market trade to provide and/or obtain inordinate amounts of experience points, items or ingame cash. You violated the rules in this regard and have therefore been banned. If you wish to appeal this decision, file a support ticket.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    The ban is permanent. It will not be automatically lifted.
    » Appeal the account ban (Please give a good reason for unbanning the account.)

6. این کاربر از Baltaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال reza_kinglord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خوزستان ( دزفول )

پيش فرض

با اکانت های خودت دوئل می کنی ... ای بچه بد حالا یکی از درهای تقویم رو از دست میدی تا یاد بگیری بچه خوبی باشی و با تقلب بازی نکنی

8. 2 کاربر از reza_kinglord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببینم با کسی هماهنگی کردی و چیزی خریدی ؟

10. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینم با کسی هماهنگی کردی و چیزی خریدی ؟
    نه بابا کاری نکردم من
    فقط از فروشگاه 5-6 تا خرید کردم چند تا offer گذاشتم که رو دستم هم بلند شدن بعضی ها و یک مورد عجیب هم که فکر کنم بود این بود که یکی قیمت پایه پیشنهادی رو 500 گذاشته بود منم 500 گذاشتم offer رو همین

12. این کاربر از Baltaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Account banned

Do not complain in the forum!
    Reason for the ban: §6) Pushing Pushing refers to an exploitative use of ingame features to provide experience, cash, and/or items to other account(s). Specifically, a player may not participate in a prearranged duel, bounty, or market trade to provide and/or obtain inordinate amounts of experience points, items or ingame cash. You violated the rules in this regard and have therefore been banned. If you wish to appeal this decision, file a support ticket.
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    The ban is permanent. It will not be automatically lifted.
    » Appeal the account ban (Please give a good reason for unbanning the account.)

first i say this , i am rank 2 in game , and dont do anything against rule for force me get ban and loose my rank 2 character !! ... so i think this ban is wrong but why ?!
    these are my answer for you
    Pushing Pushing refers to an exploitative use of ingame features to provide experience, cash, and/or items to other account(s)
    i dont have any acc in this world , please if i have say character name for me

Specifically, a player may not participate in a prearranged duel, bounty, or market trade to provide and/or obtain inordinate amounts of experience points, items or ingame cash
    duel / bounty : for long time i am out of town that you can know this with my town join log so i can not duel anybody or push duel or push bounty and you can see my report too , i dont have any report for gain bounty or experince also if i push for experince , i can say that i am in level 99 so why i push for experince ?! maybe push for bounty but i dont gain any bounty for now ...

market trade : i dont do any push for market , but i think you doubt for my last buy for advent calender products ... i dont talk with anybody in telegram for put them in market and i buy them ? also i dont talk anybody in chat section ...
    i think just buy some advent calender product for 500 $ that i think another w10 players have chance for buy them too but maybe i was first person that see them and buy as if i see any advent calender for money like that i will buy them very fast with no any think

so is buy advent calender product for 500 $ are pushing ? if yes ban who put this for this money as if he /she dont put for market i never can buy them and get ban :( ... i say again i dont push with anybody for buy from market
    and i can not push for experince or bounty as i am out of town for long time and i dont duel with anybody ...

please un ban me as i like this game more and dont like loose this game for something that i dont do

14. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
    amin_fixfox

آرش جان من تقویم خریدی؟ دمت گرم. طرف عجب ابلهی بوده امید است هرچه زودتر آن بن شی و حالشو ببری

اتفاقا میخاستم بگم میشه یکی تقویمشو بزاره مارکت...؟
    Last edited by amin_fixfox; 03-12-2010 at 11:11.

16. این کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
    amin_fixfox

آرش جان من تقویم خریدی؟ دمت گرم. طرف عجب ابلهی بوده امید است هرچه زودتر آن بن شی و حالشو ببری

اتفاقا میخاستم بگم میشه یکی تقویمشو بزاره مارکت...؟
    تقویم نمی شه خرید .... از محصولات تقویم خریده ...

+++++++++++++++++++++++++
    اون دوستم که moderator هست بهم گفته بود که 30 ام november این zet به کلیه ادمین های سرور ها اعلام کرده که به کلیه moderator های بازی اعلام کنید که از فردا مارکت ها را دقیق بررسی کنند و push ها را بگیرند
    ولی آرش اصلا push نکرده از شانسش فکر کنم طرف از محصولات به قیمت 500 $ گذاشته به مارکت و چون آرشم از شانسش مارکت بوده و دیده 500 دلار هست زود خریده ! و اونم فکر کرده که چون زود خریده پس با طرف قرار مدار گذاشته !

منم بودم زود می خریدم ! من الان هر 1 ساعت مارکت نگاه می کنم و هر چی از اونا گذاشته می شه به قیمت های پایین زود می خرم ! مثلا دیشب یکی از گوی ها را به 50 $ خریدم !!!!! البته قبل خرید به زمانش نگاه کردم تا حداقل یک 10 دقیقه اینا از وقتش گذشته باشه تا بن نشم چون تو اون 10 دقیقه امکان اینکه دیگران هم بخرند هست
    ( البته 1 ساعت گذشته بود ولی چون جنک فورت داشتیم فکر کنم کسی به مارکت نگاه نکرده بود وگرنه به اون قیمت 1 ثانیه هم نمی مونه )
    Last edited by vitamin2002; 03-12-2010 at 11:28.

18. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

i think just buy some advent calender product for 500 $
    آها من پروداکتشو نخوندم، به کلندر که رسیدم زود رفتم بگم کوفتت بشه

آرش میخام تو این مدت که نیستی رنک 2 بشم
    Last edited by amin_fixfox; 03-12-2010 at 11:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •