تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1697 از 4751 اولاول ... 697119715971647168716931694169516961697169816991700170117071747179721972697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,961 به 16,970 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مطابق مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور,به آدرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت موظف است برای سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه با ضریب اشتراک 1 به 10 طبق جدول زیر ارائه دهد.
    http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=126&ItemID=1314

شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
    طبق:
    http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=261&ItemID=1256

---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------

یعنی در بدترین شرایط شما چند برابر سرعت که حق شما است دانلود میکنید.
    یعنی چی اونوقت ؟یعنی طرف اونایی ؟
    به احتمال زیاد شاتل مشتری هاشو دیگه نمی خواد یا شاید این بازی تا وقتی که قیمت ها رو کم کنن ادامه داشته باشه... اخه لج ام از اینجا میگیره میگه به خاطر دانلود ترافیک میره بالا !!!! خب این ترافیک چرا رو سایت موزیلا تاثیر نمیکنه!!!!هر چی ها بهشون میگی حرف های تکراری میزنن , انگار یه ماشین نشسته اونجا داره جواب میده نه یه آدم

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متن چت رو ببین با چه احمق هایی سرو کله می زنیم ما :

کد:
    عجب زبونی ریختی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تا دیروز میگفتن مشکل از مخابراته
    الان دیگه بهونه ای ندارن ولی نمیدونم چرا بازم آدم رو میپیچونن!
    به اینم یه جوابی بدین ثواب داره؟

دوستان من برام یه سوال عجیب پیش اومده که میدونم سوال بیشتر دوستان هست
    الان به نظرتون آرت 1 بهتره یا اکو 512 ؟
    من الان با اکو 512 نهایت تا 60 دانلود میکنم در صورتی که بعضی از دوستان با 128 تا دوبرابر من دانلود میکنن
    حال الان میصرفه من آرت 128 بگیرم؟ این سوال رو قبلا یکی از دوستان پرسیدن من گفتم به ریسکش نمی ارزه ولی الان خودم هم شک دارم می ارزه یا نه؟
    در ضمن یکی از دوستان بگه کدوم سرویس به صرفه تر هست هم از نظر سرعت هم از نظر قیمت؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

روزها پهنای باند 512 هست و شب ها 128 میشه مدت ها بود شب دانلود نکرده بودیم از عالم دانلود شبانه بی خبر بودیم و وقتی دیدیم اینطوریه سیستم رو خاموش کردیم رفتیم گرفتیم خوابیدیم حیف برق که بخواد واسه سرعت 128 هدر بره

5. 5 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mahmoudcj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مطابق مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور,به آدرس

کد:
    شرکت موظف است برای سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه با ضریب اشتراک 1 به 10 طبق جدول زیر ارائه دهد.
    http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=126&ItemID=1314

شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات موظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
    طبق:
    http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=261&ItemID=1256

---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------

یعنی در بدترین شرایط شما چند برابر سرعت که حق شما است دانلود میکنید.

من اینجا از بحث دوستان بیشتر استفاده می کنم و وارد بحتها نمی شم ولی بعد دیدن این شاهکار! از جناب پروفشنال واقعا نمی تونم سکوت کنم.

اولا با 28000 تومانی که ماهیانه به عنوان مثال بنده برای art 1 می دم با سرعت 22 kb/s در تمام دنیا با این مقدار پول سرعتی بسیار بسیار بالاتر ارئه می کنن.با سرعت 22 چکار میشه کرد؟ یه فیلم 8 ساعت طول می کشه، از یوتوب بخواهی فیلم بیبینی اینقدر وسطش بافر می زنه که حتما قید دیدنش رو آنلاین می زنی و .... چرا یاد نمی خواهیم بگیریم که از حقمون دفاع کنیم؟ چون یه قانون مسخره اینطوری میگه ما هم حالا کلامون رو بندازیم هوا که سرعتمون 2-3 kb بیشتره از قانون اینهاست؟ چرا نمی گی سرعتمون تو دنیا جز 5 تای آخره؟

ثانیا بعد از ورود مخابرات سرعت art 1 رفت رو 1 مگ با سرعت دانلود 117 واسه 10 روزی. این یعنی چی؟ یعنی می تونه همیشه این سرعت رو بده اما نمیده؟ چرا؟ خوب معلومه اکه بده دیگه کسی نمیره art 6-7 رو بگیره 200-300 هزار تومان پول بده.

ثالثا که قانون وحی منزل نیست و این قانون پر از ایراده که باید حتما ایراداتش برطرف شه. حالا اصل را بر تبعیت از همین قانون پر ایراد می گذاریم. چرا همین شاتل، غیر قانونی هزینه مخابرات که 1000 تومان بود رو تا مدتی 3000 تومان می گرفت؟ بعد 1000 تومان کردنش هم در قیمتهاش هیچ تغییری ایجاد نشد؟ یعنی فقط تو تعرفه هاش می نوشت 3000 تومان اما الان می نویسه 1000 تومان.اگر واقعا کم کرده بود باید 2000 تومان قیمتهاش میومد پایین

نتیجه گیری: به جای اینکه بیای بگی برید کلاهتون رو بندازید هوا چون سرعتتون تازه خیلیم بیشتر از قانونه به این مسئله فکر کن که با چیزی حدود 28 دلار باید سرعتمون 10 ها برابر این باشه و اینقدر انتقاد کنیم تا به حقمون برسیم

7. این کاربر از mahmoudcj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من برام یه سوال عجیب پیش اومده که میدونم سوال بیشتر دوستان هست
    الان به نظرتون آرت 1 بهتره یا اکو 512 ؟
    من الان با اکو 512 نهایت تا 60 دانلود میکنم در صورتی که بعضی از دوستان با 128 تا دوبرابر من دانلود میکنن
    حال الان میصرفه من آرت 128 بگیرم؟ این سوال رو قبلا یکی از دوستان پرسیدن من گفتم به ریسکش نمی ارزه ولی الان خودم هم شک دارم می ارزه یا نه؟
    در ضمن یکی از دوستان بگه کدوم سرویس به صرفه تر هست هم از نظر سرعت هم از نظر قیمت؟

؟
    به نظر من بهتره صبر کنیم ببینیم به گفته ی مخابرات قیمت هاشونو کم میکنن یا نه وآیا این سرعت 128 ثابت هست یا نه. اگه بری آرت امکان اینکه دوباره برگردی ایکو خیلی پایینه . مگهه اینکه آرتتو رو یه خط دیگه بگیری.
    فعلا باید بسوزیم و بسازیم

9. این کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

روزها پهنای باند 512 هست و شب ها 128 میشه مدت ها بود شب دانلود نکرده بودیم از عالم دانلود شبانه بی خبر بودیم و وقتی دیدیم اینطوریه سیستم رو خاموش کردیم رفتیم گرفتیم خوابیدیم حیف برق که بخواد واسه سرعت 128 هدر بره
    سرويس اكو 128 يا آرت1 ؟؟

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

کد:
    سلام دوست عزیز
    خب همونجور که صحبت کنید ، همونجور هم جواب میشنوید !
    من نمیدونم کجا این طور حرف زدن شما رو تایید میکنن که شما دارید صحبت میکنید !
    چرا من همیشه جواب درست و محترمانه میشنوم ؟!

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

کد:
    سلام دوست عزیز
    خب همونجور که صحبت کنید ، همونجور هم جواب میشنوید !
    من نمیدونم کجا این طور حرف زدن شما رو تایید میکنن که شما دارید صحبت میکنید !
    چرا من همیشه جواب درست و محترمانه میشنوم ؟!

13. این کاربر از morti18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

این سرعت من دیشب ساعت 2 بود ولی با IDM و لینک مستقیم با 13 دانلود میکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •