لطفا جواب بدید من منتظرم!!!
لطفا جواب بدید من منتظرم!!!
سلام به همگی دوستان
من میخوام یه مودم بخرم ولی بین دوتا مدل موندم Dlink 2750U , Aztech 5005N
لطفا دوستان اگه اطلاعاتی درمورد مرغوبیت و کیفیت Aztech دارن راهنمایی کنن
در مورد مودم 2750 هم یه سوالاتی برام پیش اومده
1-وقتی توی اینترنت در مورد این مودم سرچ میکنم دو مدل رو نشون میده 2750U و 2750U1 که قیمتاشون یکم فرق داره البته زنگ زدم گارانتی گفت که هیچ فرقی باهم ندارن و جفتشون یکی هستند
2- من شنیدم که این مودم با دونوع آنتن موجوده یک نوع 5dbi و یک نوع 2dbi که زنگ زدم گارانتی گفتند 2دسیبل نیست و 5 دسیبله , ولی توی سایت اصلی سازنده توی مشخصات این مودم نوشته که دوتا آنتن 2 دسیبل داره ولی توی سایت شرکت ایزی نوشته که دوتا آنتن 5 دسیبل داره . آخرش ما نفهمیدیم 5dbi یا 2dbi ?
این مدل 2750 مشکل خاصی نداره؟ آنتن دهیش چطوره؟
دوستان لطفا اگه اطلاعاتی درمورد این دو مودم دارین لطفاهرچه سریعتر بیان کنید آخه قیمتا داره میکشه بالا میخوام زودتربخرم.ممنونم ازهمتون
سلام
آزتک را پیشنهاد نمی کنم چون فکر نکنم گارانتی خوبی داشته باشه، اولین تجربه مودم ام هم با همین برند بود که مشکل لینک پیدا کرد
اقا امین من منتظر جواب شما هستم!!!
سلام
دوستان نیاز به فیرمور مودم dlink 322t دارم , کسی اگه داره ممنون میشم بزاره.
سلام
یه سوال دیگه
بین tplink 8961 و dlink2750 کدوم رو پیشنهاد میدید و چرا؟
2- dlink2750 مشکی. مشکل خاصی داره که سفیدش رو پیشنهاد میدن؟ مشکلش برطرف شدنی نیست؟
2750 سفید بهتر هستش!!
مشکی ها اکثرا به ایراد بر میخورن و هس باید ریست شن
============
دوستانی که دی لینک 2730 دارن :
با وایرلس دستگاه موردی ندارن ؟ من وقتی میخوام وصل شم همش بهم لیمیت کانکت میده و اصلا پینگ نمیده و به مودم در واقع وصل نمیشهبا اینکه مودم آک هستش ( 40 روزه خریداری شده ) هر کاری هم کردم درست نشد !! یعنی وقتی مودم رو ریست میکنم اول وصل میشه ولی بعد از 30 ثانیه لیمیت میزنه
![]()
برو تنظیمات adsl ببين dial up mode رو always on هستش و تيك keep alive فعاله؟
اگه نبود بزار رو حالتایی که گفتم.
ولی اگه از اول رو این حالتا قرار داشت, always on رو تغيير بده به on demand و زمانشم حداکثر بزار, ببین فرقی میکنه؟
اگه بزام نشده modulation رو بزار رو adsl2+ و بقيه رو غير فعال كن شايد درست شه.
اگه بازم نشد دوباره از تنظیمات adsl مقدار lcp eco interval و clp failure مقاديرشو ببر خيلى بالا ببين باز فرقى ميكنه.
ديگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
والا به مودولاسیون که نمیتونه ربط داشته باشه اونم چک کردم !! ولی گزینه های بالا رو چندین و چند بار اینور اونور کردم !! نشد که نشد
اصلا یه ایراد عجیبیه !!اگه بخواد لیمیت بده باید همون اولش لیمیت بده نه دیگه بعد از چند ثانیه وصل شدن
==============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من بیشتر رو مود g.dmt استفاده میکنم (تو این حالت پینگ داخلیم 20 هستش ولی تو بقیه حالات پینگ داخل 40) ولی رو مود های دیگه هم تست کردم همون هست
Last edited by fanoostalaei; 24-04-2014 at 00:05.
به DHCP مربوطه احتمالا ! دستی آی پی بده ببین مشکل حل میشه ؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)