جهت اطمینان پرسیدم یَه یَه
میگم شما اطلاعی نداری که آیا سرویس دهنده های دیگه پورت خالی دارن یا نه ؟ ما فرهنگ شهریم
شنیدم پارس آنلاین داره ولی فقط 1 ساله میده !
جهت اطمینان پرسیدم یَه یَه
میگم شما اطلاعی نداری که آیا سرویس دهنده های دیگه پورت خالی دارن یا نه ؟ ما فرهنگ شهریم
شنیدم پارس آنلاین داره ولی فقط 1 ساله میده !
منم فرهنگ شهرم، آخرین خبری که دارم: پورت خالی ندارن یعنی تک و توک دارن ولی به پارتی یا سرویسهای کلفت میدنآسیاتک هم همینطوره.
یادش بخیر، اونموقع که آسیاتک هیچی نبود، من ازشون سرویس گرفتم، حالا پورت خالی ندارنفکر کنم یه سوییچ 32 پورت سهمشونه
میخوای بری پارس؟
صبانت خالی داره فکر کنم.
من هرجا سرویس نامحدودِ واقعاً نامحدود یا شبانه ی رایگانِ بدون محدودیت داشته باشه حاضرم برم، فقط مخابرات نمونم!!!
صبانت چجوریاس؟ نامحدودش اذیت نمیکنه ؟ مثلا بعد یه حجم مشخص سرعت شدیداً افت کنه؟ شبانه داره؟ محدودیت دوبرابر ترافیک روزانه در شبانه چی؟
وضعیت نت داغونه داغون
ایپی هایی که قبلا واسم میومد هیچکدوم نمیان فقط 2 تا ایپی جدید میاد 2.189 و 2.185.47 که هر دوتاشون داغونه
پینگ با تهران شده 400 سرعت دانلود هم با ای دی ام بالای 200 نمیره
معلوم نیست بعد از 3 روز قطعی چه گندی زدن به نت که اینجوری شده قبل از قطعی پینگم با تهران 40 بود با تک کانکشن هم سرعت کاملو میگرفتم![]()
اگر نامحدود واقعی میخوای، پارس آنلاین فکر کنم خوب میده، ولی گرونن، فکر کنم 512 میده 94 تومن.
بقیه مشکل دارن همگی. یعنی سرویس برنزی، طلایی، رنگ مدفوع و ... همه نوشتن بعد از یه مقدار ترافیک خاص، ضریب اشتراک رو میکنن 1 به 8 ولی عملا سرعت میشه تقسیم بر 8 یا 16 گاها...
فکر کنم از فارانت اینترنت وایرلس بگیری بهتر باشه برات اگر فقط دانلود داری و پینگ و پکت لاس برات مهم نیست.
خیابون شریعتی هست تو یکی از کوچه های نزدیک چهارراه.
احتمالا اپراتورت عوض شده اگر کلا رنج آیپی تغییر کرده. من اکسین و اوآسیس رو رنج آیپیشون رو دیدم، 2.185.47 مال هیچکدومشون نیست، یا ضحی هستی، یا این جدیده پردیس.
اوآسیس، گیت وی های باحالش زیاده:
2.185.10
تا
2.185.15
و
2.185.40
و
2.185.41
که 10 و 40 و 41 از همه بهترن بازم، یه روتر کمتر تو مسیرشونه.
با سلام شما لطف میکنید شماره تماس جدید صبانت رو بهم بدین؟
میشه بگین پینگ داخل و خارج ایران چطوره و چنده؟!
آیا پینگ شاتل پایینتره یا صبانت؟!
با تشکر
پارس آنلاین خیلی گرونه .. به صرفه نیست اصلا! منم که همش دانلود دارم.. سرعت خیلی واسم مهمه
فعلاً هم هزینه ی راه اندازی وایرلس رو نمیتونم بدم.. ایشالا بعداً !
الان برای ADSL یکماهه، توی مرکز فردوسی، فقط صبانت میتونم برم؟ شبانش چجوریه؟
شرمنده انقدر سوال میپرسم.. این دیگه آخریش بود
به همون شماره قبلی زنگ بزنی، اپراتور اتوماتیک شماره جدیدشو میخونه.
میگه این: 42260492
دفتر اینترنت جنوب هم، رفته مغازه بغلیش، تلفن قدیمش اینه: 2222283، ولی جدیدشو میگه: 42222283
کلا واسه شماره های دزفول:
شماره ی قبلی: xx yy abcd اگر باشه، جدیدش میشه: 42xxabcd
راستی، تو پنل پرتاک من، تقریبا همه ی سرویس های 5مگ بالای 8 گیگ بازه...
شبانه اش افتضاحهیعنی سرعت دانلود شاید با 100 کانکشن به زور به نصف سرعتت برسه تازه میگن محدود هم میکنه. دیگه نامحدودای زمان مموتی هوتوتو، بقول خودش: "ممه رو لولو برد
" یا نامحدود Dedicated میگیری با قیمت نجومی، یا از اینه که محدود میکنن. اینایی که محدود میکنن، فقط برای کسایی هست که وبگردی میکنن تو سایتهایی که محتوای زیادی دارن، مثل فیسبوک، یا گیمرهایی که فقط بازی میکنن.
جواب سوال اون دوستمون رو هم یادم رفت بنویسم:
پینگ صبانت بد نیست، کلا ترتیب پینگی که تجربه کردم تو این مدت، اینجوریه:
بدترین پینگ - آسیاتک > شاتل > صبانت(فارانت هم در همین سطحه) > پارس آنلاین > مخابرات - بهترین پینگ
نمیدونم منطق مخابرات چیه، معمولا سرویس چندماهه بگیری، تخفیف میخوره، الان سرویس 1 ماهه 5 مگ با 50 گیگ، میشه 91800، شش ماهه 5مگ 300 گیگ، میشه 550 تومن، تخفیف فکر کنم در حد دهم درصده![]()
اره کلا رنج ایپی عوض شده , قبلا هم طول میکشید تا مودم ایپی بگیره اما الان به محض روشن شدن چراغ ای دی اس ال ایپی میگیره و چراغ اینترنت روشن میشه
قبلا اصلا واسم 2.189 نمیومد این ایپی رو تا حالا ندیده بودم
2.185 هم میومد و مثلا به این شکل بود 2.185.32 یا 2.185.65 یا 2.185.70 یا 2.185.80
اما اصلا 2.185.47 رو ندیده بودم
الان پینگ با تهران شد 200
عجی مصیبتی شده این مخابرات هر روز یه فیلمی در میاره![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)