سلام
دوستان اینجا اگه کسی تو خاتم خدمت کرده یا در حال خدمته ممنون میشم بیاد اینجا کمی شرایط کاری (بعد از آموزش) رو توضیح بده ...
مثلا حقوق و مزایا، خوابگاه و غذا، نوع کار، میزان احترام به سرباز، ساعت کاری، راحتی کار ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان اینجا اگه کسی تو خاتم خدمت کرده یا در حال خدمته ممنون میشم بیاد اینجا کمی شرایط کاری (بعد از آموزش) رو توضیح بده ...
مثلا حقوق و مزایا، خوابگاه و غذا، نوع کار، میزان احترام به سرباز، ساعت کاری، راحتی کار ؟؟؟؟؟؟؟
از بچه های دوران آموزشی ما که کم و بیش ازشون خبر دارم یه نفر امریه قرارگاه خاتم بود تقسیمشم ظاهرا سمت قلهک ( تهران ) افتاده ولی از جاش راضی نیست مثل اینکه از 7 صبح تا 6 عصر اونجاس
یکی دیگه هم بود که امریه خاتم بود سمت تجریش تقسیم شده ولی نمیدونم جای اون چطوره.
اگه نیاز داری قشنگ آمارشو در بیاری بگو من شمارشونو پیدا کنم اطلاعات بکشم بیرون ازشون![]()
Last edited by nima.mahdavi; 01-08-2013 at 16:48.
ممنون داداش
عجیبه قبل از اینکه بریم سراغ خاتم همه خوبش و میگفتن و میگفتن راحته هتله ....
حالا که پذیرش خاتم شدیم همه بدشو میکن! :|
چاکرم داداش، اگه بتونی راهنمایی کنیم که ممنونت میشم
سلام به همه ي عزيزان...
الان دقيقا 103 روز از روزي كه ازتون خداحافظي كردم و رفتم واسه اعزام ميگذره....
بالاخره اولين مرخصي رو اومدم....
واي كه قبل خدمت به چه چيز هايي فكر ميكردم و حالا كه 3 ماه خورده اي از خدمت ميره به چيا فكر ميكنم....
قبل رفتن من هم عين اين دوستامون هي سوال پيچ ميكردم و فكر نميكردم كه چه روز هايي در انتظارم هست
فقظ يه چيز بگم...اي كاش كل خدمت همش آموزشي بود با همه ي سختي هاش
آقا يه سوال اساسي برام پيش اومده و هيچ يك از مراجع نتونستن جواب بدن...خيلي برام مهم هستش:
من در حين خدمتم و فارغ التحصيل كارشناسي كامپيوتر و متولد1369 بدون وقفه درس خوندم و وارد خدمت شدم... حالا من ميخوام
ببينم ميتونم 2باره كارشناسي يه رشته ديگه رو بخونم(بدون آزمون دانشگاه آزاد) يعني نظام وظيفه واسم توقف خدمت ميزنه يا حتما بايد خدمت رو تموم كنم...
آقايون من ديونه نشدم ها ... يه مساله اي دارم كه مجبورم 2باره كارشناسي حسابداري بخونم
الان اين مساله منو 40 روزه ديونه كرده ممنون ميشم راهنماي كنيد.
سلام
برای هر مقطع فقط یکبار اشتغال به تحصیل صادر میشه
3 هفته از خدمت ما هم گذشت .(حذف شد)
Last edited by VAHID; 01-08-2013 at 21:40. دليل: از ادبیات مناسب استفاده کنید
بچه ها کسی از 04 بیرجند (پادگان جدیدش)اطلاعی نداره که چجوریه؟
چرا کسی جوابمو نمیده
یعنی اینجا من تنها قراره برم تجربه کنم؟![]()
فکر کنم تنها راه حل اینه که بری فوق بگیری
یا اینکه بری دانشگاه ثبت نام کنی بدون اینکه سربازیت بفهمه تو داری درس میخونی و دانشگاهتم نفهمه تو سربازی
البته ریسک داره فکر کنم بفهمن مدرکتو ازت میگیرن![]()
Last edited by Re zA; 01-08-2013 at 21:57.
آره داداش راس ميگي من هم همينو فهميدم ولي اين لينك منو به شك انداخت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي كد 10 رو بخون و يكي هم تو تذكرات مهم قسمت 5 رو بخون و راهنماييم كن/ممنون
سلام دوست گرامی ...
امیدوارم خدمت برات اونطوری نباشه که فقط بخوای برای یه فاصله موقت انداختن بینش این کار رو بکنی ...
لینکی رو که دادی مهم نیست چی گفته ...
چرا که :::> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخش رو هم بخونید شاید بتونه کمک کنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین در صورتی که نتونستید جواب بگیرید با مراجعه به این بخش از سایت سازمان نظام وظیفه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال خودتون رو مطرح کنید ؛ جواب میدن اما بهتر این هست که با شماره : 09680 تماس بگیرید.. یه تلفن هوشمنده شروع میکنه به حرف زدن ... فکر کنم آخراش میگه تماس با مشاوران همون عدد تماس با مشاوران رو شماره گیری کنید ... و ازش سوالتون رو بپرسید .
موفق باشید.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)