تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1696 از 1783 اولاول ... 696119615961646168616921693169416951696169716981699170017061746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,951 به 16,960 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سته شبانه 2 تومنیش که 3 ساعت بیتشر زمان نداره، چطور شما 50 گیگ دان میکنی؟
    ب68
    منهم همین دوساعته رو گرفتم و یه بازی 48 گیگ بود دانلود کردم بیست دقیقه ای هم زمان اضافه آوردم سه تا پارتهای یک گیگی همزمان میگذاشتم برای دانلود سرعت هرکدام 2_2/5 مگ بود. البته همه جا اینطور نیست ولی بعضی جاها هست هرچند نصف اینهم باشه هنوز خیلی خوبه. همراه اول سرعتش کمتر و در نقاط مختلف یکنواخت تر هست برای منهم همون حدود یک مگابایت هست.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعد از تموم شدن سرویس جشنواره درخواست جمع آوری دادم و میخواستم از شاتل سرویس بگیرم .... ولی خب توی تماس تلفنی طرح خوبی رو بنظرم پیشنهاد دادن ... 220 گیگ یکساله 108 تومن ... البته بهتره حضوری برین نمایندگی چون هرشهری ممکنه طرح های متفاوتی داشته باشه ....
    با وجود اینکه هر شرکتی مشکلات خودشو داره و قطعا صبانت هم مستثنی نیست ، ولی خب توی این یکسال سرعت همیشه خوب و بدون قطعی (جز یکبار در این مدت) بوده

4. این کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

بله در طول ۱۵ ماه از ۲۴ ساعت ۴۸ ساعت قطع بوده یا نویز بالا یا کندی سرعت یا حجم خوری بله سابقه درخشانی داره این شرکت نه تنها من بلکه ۸ نفر دیگن ام مشکلات نظیر من رو داشتن

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله در طول ۱۵ ماه از ۲۴ ساعت ۴۸ ساعت قطع بوده یا نویز بالا یا کندی سرعت یا حجم خوری بله سابقه درخشانی داره این شرکت نه تنها من بلکه ۸ نفر دیگن ام مشکلات نظیر من رو داشتن

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
    من الان شاتل رفتم بخاطر قیمت اما یکسالی که صبانت بودم روی هم رفته دو ساعت هم قطعی نداشتم سرعت و کیفیت همه چیز هم عالی بود از حق نمیشه گذشت. تا جایی که دیدم چند نفری که اینجا اعلام کردن و رفتن همه بخاطر قیمت و دانلود شبانه بود نه قطعی و این حرفها. منهم اگر پیشنهاد تلفنی رو از ابتدا میدونستم جابجا نمیشدم اخه طرح های رو سایت خیلی بدرد نخور بودند و من وقتی شاتل انتخاب کردم پیش خرید هم کردم بعد از درخواست تخلیه دادم فرداش زنگ زدن پیشنهاد خوب دادند که دیگه برای من دیر بود. البته شاتل هم تا حالا که عالی بوده ولی جابجا شدن چند روزی معطلی داره دیگه و زمانیکه جایی خوب هست آدم تا حد امکان ترجیح میده جابجا نشه.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

7. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان سرویس های حجمی زمان دارش چرا نیست دیگه؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

به نظر شما اینا دزدی هست یا نیست؟

مودم رو خاموش و روشن کردم، فایلی به حجم 2 گیگ و 790 مگ رو گذاشتم برای دانلود، در این مدت هیچ چیز دیگه نه دانلود شد و نه آپلود، سایت صبانت دانلود رو 3 گیگ و 190 مگ محاسبه کرده و آپلود رو 104 مگ !
    400 مگ دانلود رو اضافه تر و 104 مگ الکی آپلود حساب میکنن.

تماس گرفتن با هام بعد از پر کردن شکایت نامه توی سایتشون، ویروس داره کامپیوترتون... وای فای حجم رو خورده ، دانلود منیجر دقیق نیست ، و چرندیات دیگه، نهایاتا با نرم افزار ترافیک رو کنترل کنید و بعد با محاسبه سایت چک کنید. گفتیم چشم ، باز مودم رو خاموش روشن کردیم نرم افزار نت لمیتر رو ریست کردیم که همه چیز از دانلود و آپلود صفر بشه ، شروع کردیم به دانلود یه فایل 1 گیگ و 300 مگ ، پس از پایان نت لمیتر حمجم دانلود رو 1گیگ و 300 نشون داد و مقدار آپلود رو 183 کیلوبایت ، سایت جناب صبانت مقدار دانلود رو 1 گیگ و 525 مگ و مقدار آپلود رو 48 مگ. یعنی 273 مگ اضافه تر از مقداری که دانلود کردم. لعنت به دزدای این زمان
    صبانت اصفهان

حیف که پشتیبانی صدا رو ظبط میکنه حیف

در آغاز فعالیت Gaming X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان این سرویس "2 تا 16 مگابیت" دقیقا چطور هست؟ تا هرجا که خطتت بکشه میره دیگه؟ تشکر.

--------------------------------------------------------------
    تا الآن دو سالی میشه که از صبانت اینترنت میگیرم. سال اول خیلی راضی بودم انصافا. سرعت عالی بود قطعی هم نداشت. (شاید فقط یکبار در سال)
    دم عید هم که بنظر من خوب عمل کرد. ولی از بعد عید به اینور واقعا زده به سیم آخر... سرعتش برای من همچنان پایداره و قطعی هم نداره.
    اما متاسفانه بعضی وقتها خیلی خیلی ریز (طوری که اگه حواستون نباشه تو پنل مقدار مصرفتونو چی رد شده اصلا متوجه نمیشید) حجم دزدی داره.

یه مورد عجیب هم بود که اوایل تابستون امسال میومدم تو ساعات رایگان دانلود کنم اهمیت هم نمیدادم به حجم مصرفی حساب شده تو پنل (رایگان بود خب!) بعدش یبار خیلی اتفاقی اومدم چک کنم دیدم نصف چیزی که مصرف کردم طی این ساعات از حجمم کم شده. شاید چهار پنج بار این مشکل مسخره برام پیش اومد که با یه راه حل من در آوردی حلش کردم.
    (نمیدونم باگ بود یا... یادم میاد یه تاپیک در این مورد تو انجمن ولی سر همین الکی کلی ضرر کردم)

در مورد جشنواره هاشم که نظر خاصی ندارم ولی از پارسال کمتر شده.
    Last edited by Gaming X; 17-09-2017 at 18:14.

داره خودمونی میشه hotaxis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Iran♥Esf

پيش فرض

دوستان این سرویس "2 تا 16 مگابیت" دقیقا چطور هست؟ تا هرجا که خطتت بکشه میره دیگه؟ تشکر.

--------------------------------------------------------------
    تا الآن دو سالی میشه که از صبانت اینترنت میگیرم. سال اول خیلی راضی بودم انصافا. سرعت عالی بود قطعی هم نداشت. (شاید فقط یکبار در سال)
    دم عید هم که بنظر من خوب عمل کرد. ولی از بعد عید به اینور واقعا زده به سیم آخر... سرعتش برای من همچنان پایداره و قطعی هم نداره.
    اما متاسفانه بعضی وقتها خیلی خیلی ریز (طوری که اگه حواستون نباشه تو پنل مقدار مصرفتونو چی رد شده اصلا متوجه نمیشید) حجم دزدی داره.

یه مورد عجیب هم بود که اوایل تابستون امسال میومدم تو ساعات رایگان دانلود کنم اهمیت هم نمیدادم به حجم مصرفی حساب شده تو پنل (رایگان بود خب!) بعدش یبار خیلی اتفاقی اومدم چک کنم دیدم نصف چیزی که مصرف کردم طی این ساعات از حجمم کم شده. شاید چهار پنج بار این مشکل مسخره برام پیش اومد که با یه راه حل من در آوردی حلش کردم.
    (نمیدونم باگ بود یا... یادم میاد یه تاپیک در این مورد تو انجمن ولی سر همین الکی کلی ضرر کردم)

در مورد جشنواره هاشم که نظر خاصی ندارم ولی از پارسال کمتر شده.

ریز نیست داداش...، خیلی عالی چن ساله دارن کلاه میذارن سر مردم. فایل 1 گیگ به بالا دانلود کن ، ببین چقدر بیشتر برات می افته . معمولا همه فایلهای 200 300 مگ دان میکن زیاد مشخص نمیشه .112

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تازه از شاتل تخیله کردم امدم صبانت
    چند تا سوال دارم
    من سرویس یکساله 222 گیگ را خریدم 75 تومن
    اما این سرویس گویا ترکیبی هست
    الان در کاربری من تو صبانت زده
    ماهانه یک گیگ بعلاوه 12 عدد شارژ زماندار 17 گیگی
    این یعنی چه؟
    چون من پارسال شاتل داشتم همینطوری جشنواره یکساله گرفتم دو پنل من تو شاتل زده بود 365 روز و فلان قدر حجم

اما الان این صبانت چی میگه؟
    الانم نت من قطع هست بخاطر تمام شدن حجم

درحالی که هنوز یک هفته نشده رانژه شده از سوی صبانت

فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

سلام دوستان من تازه از شاتل تخیله کردم امدم صبانت
    چند تا سوال دارم
    من سرویس یکساله 222 گیگ را خریدم 75 تومن
    اما این سرویس گویا ترکیبی هست
    الان در کاربری من تو صبانت زده
    ماهانه یک گیگ بعلاوه 12 عدد شارژ زماندار 17 گیگی
    این یعنی چه؟
    چون من پارسال شاتل داشتم همینطوری جشنواره یکساله گرفتم دو پنل من تو شاتل زده بود 365 روز و فلان قدر حجم

اما الان این صبانت چی میگه؟
    الانم نت من قطع هست بخاطر تمام شدن حجم

درحالی که هنوز یک هفته نشده رانژه شده از سوی صبانت

فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
    احتمالا اون اعتبار 17 گیگ رو باید هر ماه بعد از اتمام اون 1 گیگ برید از قسمت تاریخچه خرید> حجم های رزرو، فعال کنید.

14. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •