من غذای اسب گرفتم
هیچوفتم بدون اسب نمیشم من!!
چیز بدرد نخوریه![]()
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من غذای اسب گرفتم
هیچوفتم بدون اسب نمیشم من!!
چیز بدرد نخوریه![]()
![]()
من 10 شکلات گرفتمmotivation دوئل رو میبره بالا
بریسکو یادم نیست چی گرفتم ولی انرژی رو بالا میبره
چرا عکسه رو گذاشتی تو پروفایلت؟
میارن درتو!! تخته میکنناااا
خب دیگه من برم![]()
الان دیگه پی سی حال نمیده دیگه باز دارن عقده ای بازی در میارن !!من 10 شکلات گرفتم motivation دوئل رو میبره بالا
بریسکو یادم نیست چی گرفتم ولی انرژی رو بالا میبره
چرا عکسه رو گذاشتی تو پروفایلت؟
میارن درتو!! تخته میکنناااا
اینویری من تغییراتی کرد گفتم لینکشو بزارملووول
راستی سعید برو ته توشو در بیار ببین این آیتم های تقیم دائمی هستند یا بعد کریسمس از بین میرن ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
اینویری من تغییراتی کرد گفتم لینکشو بزارملووول
راستی سعید برو ته توشو در بیار ببین این آیتم های تقیم دائمی هستند یا بعد کریسمس از بین میرن ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این optimization of profits چطور فعال میشه؟
من فکر میکردم tomorrows headline رو که تموم کنیم این میاد (مثل duel tactics و unforgiven) ولی نشد!
ویرایش: مخلص داش سروش هم هستیم![]()
Last edited by amin_fixfox; 02-12-2010 at 19:24.
ها؟چی شدش الان؟
برای اینکه علی نیاد حذف کنه:
اسکریپتی هست که بگه چه لباس هایی برای فورت خوبه؟برای کار که داریم.برای فورت چطور؟
اسکریپت نمیدونم ولی یه add on فایر فاکس هست. من نصبش کردم اسمش the saloon bar هست. بگرد توی سایت موزیلا. قبلا همین add on بود ولی چیزی برای فورت نداشت. پس حواست باشه اگه سرچ کردی و چند تا جواب بهت داد هر کدوم که جدیدتره نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یکی دیده بودم فکر کنم !! تو لیست اسکریپ هایی که گذاشتیم نبود؟؟اسکریپتی هست که بگه چه لباس هایی برای فورت خوبه؟برای کار که داریم.برای فورت چطور؟
راستی سعید این سئوال منو جواب نداد !
فعلا دارم مخ zet را می زنم تا برام world 2 را فعال کنه
این سوال برا خودمم هست و سر فرصت می پرسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)