تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1696 از 2403 اولاول ... 69611961596164616861692169316941695169616971698169917001706174617962196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,951 به 16,960 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آخر هم متوجه نشدم قضیه ی این سرور عوض شدن ها چیه ؟ تو این ریپورت زده اصفهان ! یه بار مبین نت بود!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی چی این سرورها عوض میشن؟ یعنی اون زمانی که نوشته بود مبین نت ، شرکت مبین نت داشت به ضحی کیش کمک میکرد؟ این شرکت ضحی کیش با اسم مخابرات اومد تا کلاهبرداری کنه و موفق هم شد! آخه چقدر آدمخوار داریم که این ملتی که پول نتش رو با زحمت بدست میاره رو میچاپه! تفـــــــــــــــــــــــ ـ تو روحشون!

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Chill bro!

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

اوکی چون شما از سرویس نامحدود استفاده میکنید شبها سرعت شما باید نصف بشه تا کاربرای حجمی بتونن با سرعت خوبی دانلود در ساعات رایگان رو انجام بدن برای همه سرویسهای نامحدود این کار انجام میشه شما میتوند دانلود خود را در روز انجام بدین که به مشکل بر نخورید اما کاربری که سرویس حجمی داره نمیتونه روزا دانلود کنه و اگر دانلود در ساعات رایگان رو هم سرعتش کم باشه که دیگه قابل درک نخواهد بود ما باید هر دو طرف رو راضی داشته باشیم
    بخاطر همین سرعت سرویس نامحدود در ساعات رایگان به نصف تبدیل میشود این چنچ سرعت برای همه سرویهای نامحدود انجام میشه
    شما در مورد این توضیح بدید که چرا در نقاط دیگر دنیا بر حسب کیلوبایت بر ثانیه و مگابایت بر ثانیه سرویس ارایه میدن و میزان دانلود و آپلودشون همون قدره ولی تو ایران این امر فقط اسمیه و سرعت دانلود بر حسب کیلوبیت محاسبه میشه و سرعت سرویس اسمی 256 میشه 50 و حتی در شرکت درپیت ضحی کیش میشه زیر 30 .آیا اسم این دزدی تو روز روشن نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahimgms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شما در مورد این توضیح بدید که چرا در نقاط دیگر دنیا بر حسب کیلوبایت بر ثانیه و مگابایت بر ثانیه سرویس ارایه میدن و میزان دانلود و آپلودشون همون قدره ولی تو ایران این امر فقط اسمیه و سرعت دانلود بر حسب کیلوبیت محاسبه میشه و سرعت سرویس اسمی 256 میشه 50 و حتی در شرکت درپیت ضحی کیش میشه زیر 30 .آیا اسم این دزدی تو روز روشن نیست؟

سلام عزیز من این چیزا دست ما نیست از سازمان نظارت دستور به همه ISP ها هست دوست عزیز اینجا ایران هست هیچ ISP بدش نمیاد که به کاربراش سرعت زیاد بده اما وقتی شما صاحب ISP باشی و دستور بدن که نت رو لیمیتد کنی باید انجام بدی در غیر این صورت درت تخته خواهد شد ما نمیتونم چنین کاری بکنیم از زیر ساخت مشکل داره

تو این تاپیک دیدم یه سری از دوستان عزیز گفتن اندیشه دزده با ورد به ISP دیگه میتوند بفهمید که کی دزده با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عجب...
    الان سرویسم 128 با حجمه 5 گیگه، سرعته من واسه چی نصف میشه؟!

128، 8 گیگم که ظاهرا ورداشتین

سرعت شما اگرم کم بشه در روزها کم میشه نه شبها

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بسیار خوب ، 1 مگ محدود شما رو داشتم .
    روز سرعت 200 ، شبانه 90 .
    اینو میشه توضیح بدید ؟

همیشه اینطور نبود 100% اگر این طور بود 100% مشکا فنی بود از طرف شما

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در اخر باید به شما دوستان عزیز عرض کنم این چیزها رو من فقط برای روشن شدن شما گفتم هیچ کارمندی به خودش اجازه نمیده که چیزهای امنیتی یه شرکت رو بازگو کنه اونم بزارید پای دوست داشتن گیلان و گیلانی نا سلامتی من یه رشتی هستم

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در اخر باید به شما دوستان عزیز عرض کنم این چیزها رو من فقط برای روشن شدن شما گفتم هیچ کارمندی به خودش اجازه نمیده که چیزهای امنیتی یه شرکت رو بازگو کنه اونم بزارید پای دوست داشتن گیلان و گیلانی نا سلامتی من یه رشتی هستم
    اون آقایی که مسوول دفتر لاهیجانتون هست اسمش چیه ؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اوکی چون شما از سرویس نامحدود استفاده میکنید شبها سرعت شما باید نصف بشه تا کاربرای حجمی بتونن با سرعت خوبی دانلود در ساعات رایگان رو انجام بدن برای همه سرویسهای نامحدود این کار انجام میشه شما میتوند دانلود خود را در روز انجام بدین که به مشکل بر نخورید اما کاربری که سرویس حجمی داره نمیتونه روزا دانلود کنه و اگر دانلود در ساعات رایگان رو هم سرعتش کم باشه که دیگه قابل درک نخواهد بود ما باید هر دو طرف رو راضی داشته باشیم
    بخاطر همین سرعت سرویس نامحدود در ساعات رایگان به نصف تبدیل میشود این چنچ سرعت برای همه سرویهای نامحدود انجام میشه
    شما کارمند اندیشه هستید ؟ خود رشت ؟
    میشه بپرسم سرعت خودتون چنده ؟ و چه سرویسی استفاده میکنید ؟؟؟
    اصلا هم اینجوری نیست ... سرویس های نامحدود اندیشه سرعتشون چه شب چه روز زیاد تغییر نمیکنه ... 256 دارم - نامحدود ، که همونطور که گفته شد سرعت از 35 تا 50 در نوسان و بیشتر اوقات رو 40
    512 نامحدود هم چند بار داشتم که سرعتش بین 70 تا 90 بوده
    سرویس های حجمی روزها سرعتشون میره بالا چون حجم مصرف بشه ... ساعات رایگان هم کلا ملت میریزن برای دانلود و کلا میترکه

در کشورهای دیگه هم همچین نیست ... اونها هم سرویس های حجمی دارن ولی ترافیشکون مثل ما 1 گیگ - 2 گیگ - 3 گیگ نیست ... 50 - 60 یا 100 گیگ هست و اونا هم ساعات رایگان دارن ... و بعد از مصرف مثلا 40 گیگ از ترافیک ، سرعت دانلودشون کاهش هم پیدا میکنه ... البته همه جا اینجوری نیست ... سرعت آپلود معمولا کمتر از سرعت دانلود هم هست

Videotron
    50mb down
    1mb up soon to be 2mb
    125gb limit +90gb that I pay and extra for
    About 105$ a month

Virgin Media
    50Mbps
    Unlimited
    $59 USD/month

ComHem AB
    Bandwidth: 100 mbps down/ 10 mbps up
    Traffic: Unlimited
    59.60USD

I have AT&T
    bandwidth: 6mbps down/768kbps
    traffic: unlimited
    35USD

Time Warner Cable
    Cost: $107 month
    15mbps Turbo Download / 1 mbps Upload
    HD DVR Digital Cable

Beam Telecom
    20Mbps - Down
    15Mbps - Up
    60gb limit. After that speed get reduced to 6Mbps Down
    I'm paying Rs.2500/- pm(50 USD PM
    I'm from Hyderabad, INDIA

40mb down, 10mb up. Unlimited usage with NO traffic shaping
    £20 a month

Last edited by nits; 05-07-2013 at 11:22.

10. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همیشه اینطور نبود 100% اگر این طور بود 100% مشکا فنی بود از طرف شما
    اتفاقا منم هم حجمی داشتم هم نامحدود و در هر دو حالت شبا از 1 به بعد سرعت تقریبا نصف میشه!!
    و در ضمن تو این 3سالی که اندیشه دارم همیشه همینطوری بوده و از هرکس دیگه ای هم که اندیشه داره سوال کردم همین مشکل رو داشته..!!

12. این کاربر از mahyar2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •