تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1696 از 2376 اولاول ... 69611961596164616861692169316941695169616971698169917001706174617962196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,951 به 16,960 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خطر محرومیت در انتظار مدافع مطرح لیگ برتری

تصاویر تلویزیونی گرفته شده از یکی از مدافعان مطرح لیگ برتری او را در خطر محرومیت سنگین ازسوی کمیته انضباطی قرار داده است.
    در جریان یکی از دیدارهای هفته بیست و سوم مسابقات لیگ برتر دوربین های تلویزیونی تصاویر یکی از بازیکنان مطرح راضبط کرده که در حال فحاشی و ناسزا گفتن به یکی از مربیان است! این تصاویر توسط دوربین های تلویزیونی به ثبت رسیده و خود این بازیکن هم متوجه آن شده است.
    احتمال دارد این پرونده به زودی در کمیته انضباطی مفتوح شود.
    نکنه پیروز باشه به کریمی ناسزا گفته...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ناراحتی قلعه نویی از قربانی

به نظر می رسد رفتاری که دیروز قربانی در جریان بازی با صبا انجام داد باعث ناراحتی امیر قلعه نویی شده است. چند روز قبل از انجام این بازی سرمربی استقلال از کاپیتان تیمش خواسته بود تا گذشته ها را فراموش کند و با دسته گل سراغ فیروز کریمی برود و ضمن رخصت گرفتن از وی برای حضوردر میدان باعث رنگ باختن کدورت های قبلی گردد اما قربانی این کار را نکرد و داستان به سوژه ای در کنفرانس مطبوعاتی فیروز کریمی بدل شود. قلعه نویی دوست داشت قربانی به سوی کریمی می رفت تا دیگر این ماجرا پیش از آنچه که تاکنون شده دنباله دار نشود اما ظاهراً کاپیتان جوان استقلال به هیچ عنوان نمی خواهد زیر بار برود و حاضر نیست گذشته را فراموش کند. قربانی فصل قبل با فیروز کریمی دچار مشکل شد و همین مساله باعث شد تا چیزی حدود یک ماه با تیم تمرین نکند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آذری: از برد استقلال خوشحال شدم.

مدیرعامل ذوب‌آهن گفت: با توجه به اینکه داور مسابقه استقلال و صبا اصفهانی بود، از پیروزی استقلال خوشحال شدم.
    سعید آذری در مورد مسابقه ذوب‌آهن برابر ابومسلم اظهار داشت: راجع به مسابقه حرفی برای گفتن ندارم. ابومسلم بسیار بهتر از ما فوتبال بازی کرد. در مقابل ذوب‌آهن حرفی برای گفتن نداشت و بسیار بد بازی کرد. ما مستحق این شکست بودیم. امیدوارم بازیکنان ما به خود بیایند و این فکر را نکنند که لیگ برتر ۴۰ هفته دیگر ادامه دارد. در یک چشم‌ به هم زدن لیگ تمام می شود. اگر بخواهیم با همین شیوه پیش برویم امتیازات را یک به یک از دست خواهیم داد.
    وی ادامه ‌داد: با پیروزی ابومسلم ثابت شد که به همه تیم‌ها باید با دیده احترام نگاه کرد و تا لحظه آخر مقابل آنها جنگید. باید سعی کنیم در خانه دیگر امتیاز از دست ندهیم.
    آذری در مورد فاصله ۵ امتیاز ایجاد شده با استقلال گفت: احساسم این است که هیچ تیمی از دیگر تیم‌های جدول جدا نشده است. ما همین فاصله را با دو تیم پایین‌تر از خود داریم. به نظر من ۵ امتیاز حاشیه امنیت برای هیچ تیمی نیست.
    آذری افزود: موضوعی که مرا بسیار خوشحال کرد برد استقلال بود. چون داور مسابقه استقلال و صبا، اصفهانی بود؛ ما خدا را شکر کردیم که استقلال برنده شد. هر نتیجه ای غیر از برد استقلال منجر به حرف و حدیث‌هایی می‌شد. این صحبت‌ها پیش می‌آمد که چون داور اصفهانی است و نایب رئیس فدراسیون هم اصفهانی است و استقلال هم با اصفهانی‌ها رقابت دارد؛ آنها این برداشت را می‌کردند که این هم سازماندهی جدیدی است که علیه آنها شکل گرفته است، اما با پیروزی استقلال این مشکلات احتمالی برطرف شد.
    مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن در مورد داوری مسابقه تیمش با ابومسلم تصریح کرد: داور هیچ مشکلی نداشت، افشاریان با جدیت خاصی بازی را سوت زد و تمام تلاش خود را کرد تا مسابقه بدون اشکال به پایان برسد.
    آذری با اشاره به اینکه وقفه‌های لیگ هیچ تاثیری روی شکست ذوب‌آهن برابر ابومسلم نداشت؛ تاکید کرد: وقتی تیمی شکست می خورد باید به سمت واقعیت برود. اینکه شکست را به گردن دیگران بیاندازیم درست نیست. ما باختیم چون فوتبال بازی نکردیم، چون بد بودیم و چون ابومسلم برای پیروزی شایسته‌تر از ما بود.
    مدیرعامل ذوب‌آهن در مورد دیدار هفته آینده بین دو تیم همشهری ذوب‌آهن و سپاهان خاطرنشان کرد: سپاهان روند رو به رشد خوبی داشته است و تغییرات در این تیم جواب داده است.
    وی ادامه داد: در حال حاضر دو باشگاه از هر لحاظ شرایط مشابهی را دارند. اعتقاد من این است که این مسابقه هم یک بازی زیبا و جذاب خواهد شد. بازیکنان ذوب‌آهن باید مثل بازی‌های قبل با شجاعت و دلاوری بازی کنند تا به پیروزی برسند. باخت مقابل ابومسلم را به حساب یک حادثه گذاشته و من با توجه به نگرشی که نسبت به کادر فنی و باشگاه دارم مطمئن هستم شرایط دوباره مناسب خواهد داشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز یکشنبه ۶ بهمن ماه به شرح زیر می باشد:
    *خبر ورزشی
    این بار بلیت بازی استقلال – پرسپولیس پیش فروش نمی شود
    ۲۵ بهمن تاریخ قطعی دربی ۶۶
    خط حمله استقلال در آستانه شکستن یک رکورد تاریخی
    امروز معارفه فرشاد به بازیکنان برق شیراز
    شکایت علیه مس کرمان و پرسپولیس
    نیکبخت واحدی: پنالتی صبا علیه استقلال صد در صد بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*توپ ورزشی
    امروز خطاکاران مرغوبکار محاکمه می شوند
    پرواز ملی پوشان با امید شکست تایلند
    قلعه نویی در تمرین سرخپوشان
    کلانی: چک سفید، توهین بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*دنیای فوتبال
    فیروز همه را سر کار گذاشت: ئکمه کت به جای استوک!
    گفتگوی عجیب حجازی با رادیو آلمان: هر چیز را نباید به مردم گفت
    فرشاد پیوس با ۵۰۰ میلیون به کمک می آید: قول دادم برق را در لیگ نگه دارم
    بازگشت محسن خلیلی به تمرینات پرسپولیس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*جهان فوتبال
    ستاره های کهکشان پرسپولیس در نقش کبریت بی خطر
    نیکبخت از دیدن خلیلی رفت تو لک
    پیروانی: این جا شده باغ وحش!
    پرسپولیس هیچ تغییری نکرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*البرز ورزشی
    پورمحمدی: نود با عادل و با همان قدرت قبلی روی آنتن می رود
    عامل اغتشاش علیه پرسپولیسی ها در کرمان شناخته شد: الف – طوطی
    تیم ملی پرید
    حسین محمدی علیه مایلی کهن: شده نخود و لوبیای هر آش و مفتش همه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*۹۰
    خلیلی: پرسپولیس شانس اول قهرمتنی است، نه استقلال!
    قلعه نویی: هر کس ناراحت است برود
    خلیلی نیکبخت را به ccu فرستاد
    عباسفرد: به حرق فیروز کریمی خندیدم
    منصوریان: من نباید استعفا بدهم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •