تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1696 از 3195 اولاول ... 696119615961646168616921693169416951696169716981699170017061746179621962696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,951 به 16,960 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا میشه هاردی رو که در مدل Elite وجود داره، به مدل Arcade وصل کرد؟

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سوتی با حال به عکس دت کنید بعد توضیح دهید که فوتوشاپی و یا غیره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

آیا میشه هاردی رو که در مدل Elite وجود داره، به مدل Arcade وصل کرد؟
    yesss

4. 2 کاربر از valapeji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

میگم اگه کابل hdmi خوب نباشه امکان داره افت فریم بوجود بیاره؟
    پس یکی جواب بده

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش

وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)

وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست

با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن

چی کار کنم پس من؟ اعصابم خورده

حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:

مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بله فكر ميكنم تو كيفيت تصوير تاثير داشته باشه.آخه اين كابل با همه قيمتي گير مياد و مسلمآ اوني كه مثلآ 5 هزار تومن هست با اوني كه 4 برابرش قيميت داره كلي اختلاف داره تو كيفيت!
    (قيمتها رو واسه مثال گفتم دوستان)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه! اشتباه نکنید!
    کنسولم دو-سه هفته پیش 3 چراغ شد. بردمش پیش تعمیرکار و گفتش که مشکل از GPU یا CPU نیست. بلکه مشکل از جای دیگری که ممکنه حل بشه ممکنه حل نشه. بعد اون قطعه ی مشکل دار رو به قول خودش عوض کرد. و مشکل 3 چراغ الان حل شده و من به راحتی وارد داشبورد و منوی بازی ها می شم. اما مشکل جدید اینه که به محض آغاز بازی، تصویر Freez میشه.

در ضمن دوباره هارد رو وصل کردم. اینبار پیغام میاد که کنسول شما برای اجرای این بازی نیاز به Update داره. آیا مایلید Update رو نصب کنم. من هم میگم نصب کن! بعد از مدتی دستگاه ReStart میشه و بعد دوباره همین پیغام رو میده که باید Update رو نصب کنی. به همین ترتیب بعد از نصب هر Update و بعد از Restart دوباره و دوباره همین پیغام تکراری میاد. انگار نه انگار که Update رو نصب کرده. مشکل از کجاست؟
    خب مشکل دوم شما که با هارد هست , برای اینه که باید کپی خور دستگاهتون رو Update کنید و همچنین اینکه داشبورد شما حتما
    باید ورژن 9199 باشه.

در مورد مشکل اول شما هم همانطور که گفتم بر میگرده به CPU و یا احتمال بیشتر GPU .
    البته شما اگه به من بگی که Error دستگاه شما در زمان 3 چراغ شدن دستگاه(قبل از تعمیر) چی بوده خیلی بهتر میتونم کمکتون بکنم .

اگه اشتباه نکنم اینم عکس اون قطعه ای هست که تعمیر کار برای شما عوض کرده:

دوستان رو جعبه این دستگاه جدیدا نوشته KINNET READY یعنی چی؟ مگه با دستگاههای ما نمیشه به KINNET وصل شد
    منظور این Port هست که تو Xbox 360 Slim وجود داره :

سلام
    ایا گیر کردن و روان نبودن در 360طبیعیه؟چون توی بازی های red dead و alan wake توی جاهای شلوغ و پر جزییات افت فریم داره و کمی گیر میکنه.ولی توی بازی های دیگه اینطوری نیست.مشکل از چیه؟
    شما با H.D.D بازی میکنید یا با FlashRam یا با DVD ؟

گیر کردن و Freez شدن مداوم اصلا طبیعی نیست !
    میگم اگه کابل hdmi خوب نباشه امکان داره افت فریم بوجود بیاره؟
    امکان افت فریم که نه ولی امکان قاطی شدن رنگ ها , امکان واقعی نبودن رنگ ها , امکان پرش پیکسل , امکان پر نور شدن یا کم نور شن تصویر درش هست.
    سلام.
    من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش

وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)

وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست

با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن

چی کار کنم پس من؟ اعصابم خورده

حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:

مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.
    2 حالت بیشتر نداره , یکی اینکه تنظیمات دستگاهتون درست نیست و دومی اینکه کابلتون مشکل داره.
    Last edited by SamGun; 05-08-2010 at 18:31.

9. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب مشکل دوم شما که با هارد هست , برای اینه که باید کپی خور دستگاهتون رو Update کنید و همچنین اینکه داشبورد شما حتما
    باید ورژن 9199 باشه.

در مورد مشکل اول شما هم همانطور که گفتم بر میگرده به CPU و یا احتمال بیشتر GPU .
    البته شما اگه به من بگی که Error دستگاه شما در زمان 3 چراغ شدن دستگاه(قبل از تعمیر) چی بوده خیلی بهتر میتونم کمکتون بکنم .

اگه اشتباه نکنم اینم عکس اون قطعه ای هست که تعمیر کار برای شما عوض کرده:
    الان تمام مشکلات حل شده. مشکل دوم ( Freez شدن ) بوسیله ی ریختن صحیح LT 1.1 حل شد و الان بدون مشکل دارم از کنسول استفاده می کنم.
    در مورد تصویر هم باید بگم که احتمال زیاد درست تشخیص دادید. همون قطعه ای در تصویر مشخص شده رو عوض کرد.

11. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

الان تمام مشکلات حل شده. مشکل دوم ( Freez شدن ) بوسیله ی ریختن صحیح LT 1.1 حل شد و الان بدون مشکل دارم از کنسول استفاده می کنم.
    در مورد تصویر هم باید بگم که احتمال زیاد درست تشخیص دادید. همون قطعه ای در تصویر مشخص شده رو عوض کرد.
    خب خداروشکر که مشکلتون حل شد ولی واسم خیلی عجیبه چون هیچ جا نه خونده بودم و نه کسی به این مشکل بر خورده بود که

به خاطر مشکل داشتن iXtreme تصویر Freez بشه !! چون هر مشکلی در iXtreme باعث میشه که شما حتی نتونید وارد بازی بشید !

13. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیر مشکلی در فریم ایجاد نمیکنه فقط ممکنه تصویر ویا صدا گهگاهی قطع و وصل شوند.

15. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •