تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1695 از 2605 اولاول ... 69511951595164516851691169216931694169516961697169816991705174517952195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,941 به 16,950 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ئا ئا ! این تعرفه نامحدودو من الان دیدم ! چرا 2 برابر کردن نامردا ! اخه یکی بیاد بگه چطوره 512 ماهی 23 تومنه ، بعد 1 مگ که 2 برابرش میشه مبلغشم باید 2 برابر بشه چرا دیگه نه 4 برابر ! رو چه منطقی اخه خدایی مملکته ؟ قشنگ میدونم ، گفتن ما گرون مییکنیم ملت میخرن دیگه تشنه سرعتن :|

والا ما که با همین 512 با همین قیمت راضیم! نه پولشو داریم ، از همه مهمتر اینکه هارد اضافی نداریم بخوایم بریم 2 مگ یا 4 مگ با این قیمت بگیریم
    Last edited by Bensonw3x; 31-12-2015 at 11:32.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنج جدید گرفتن قبلا ماله روسیه بوده هنوز تو تمام دیتابیس ها آپدیت نشده.
    ئا ئا ! این تعرفه نامحدودو من الان دیدم ! چرا 2 برابر کردن نامردا ! اخه یکی بیاد بگه چطوره 512 ماهی 23 تومنه ، بعد 1 مگ که 2 برابرش میشه مبلغشم باید 2 برابر بشه چرا دیگه نه 4 برابر ! رو چه منطقی اخه خدایی مملکته ؟ قشنگ میدونم ، گفتن ما گرون مییکنیم ملت میخرن دیگه تشنه سرعتن :|

والا ما که با همین 512 با همین قیمت راضیم! نه پولشو داریم ، از همه مهمتر اینکه هارد اضافی نداریم بخوایم بریم 2 مگ یا 4 مگ با این قیمت بگیریم
    دقیقا به همین خاطر گرونش کردن که کسی سمتش نره. هدف اصلی مخابرات فروش حجمیه.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

3. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان سرویس Prepaid گرفتم الان دارم سعی میکنم براش شارژ بخرم ولی توی این لینک گیر میکنه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خرید ازشون روش خاصی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوستان

وضعيت نت مخابرات خوب هستش.ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مخابرات whatsapp رو قیلتر کرده ؟ برنامرو نصب کردم پیام تایید برا سیم کارت نمیاد چرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مخابرات whatsapp رو قیلتر کرده ؟ برنامرو نصب کردم پیام تایید برا سیم کارت نمیاد چرا
    اگه با همراه اول امتحان کردی اس نیومد با ایرانسل امتحان کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عزیزان، بنده از پریروز تا حالا به هیچ آی پی از رنج 5.160 نمیتونم وصل بشم. همون رنج آی پی شرکت رسپینا و سرویس های کاهش پینگ و .... مشکل از سمت سیستم من نیست چون با ایرانسل وصل میشم. حتی پینگ هم به رنج مورد نظر انجام نمیشه. کس دیگه ای هم از دوستان همچین مشکلی پیدا کرده؟ یا تجربش رو داشته؟ سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان، بنده از پریروز تا حالا به هیچ آی پی از رنج 5.160 نمیتونم وصل بشم. همون رنج آی پی شرکت رسپینا و سرویس های کاهش پینگ و .... مشکل از سمت سیستم من نیست چون با ایرانسل وصل میشم. حتی پینگ هم به رنج مورد نظر انجام نمیشه. کس دیگه ای هم از دوستان همچین مشکلی پیدا کرده؟ یا تجربش رو داشته؟ سپاس
    به بقیه رینج آی پی ها چطور؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی می‌تونه با مخابرات تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنه؟
    مربوط به سرویس VAT می‌شه که تازه راه‌اندازی کرده اما انگار تنظیمات PVC‌خاصی می‌خواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام. جدیدا مخابرات با سرویس های کاهش پینگ یا به عبارت دیگه سرور هاشون مشکل پیدا کرده. اگه مشکلتون همینه به پشتیبانی کاهش پینگ اطلاع بدید یه کانکشن دیگه براتون بفرستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •