کسی از این بسته های حجمی خبر داره؟
متاسفانه مخابرات اینا رو میزاره واسه خرید ولی هیچ اطلاع رسانی نمیکنه که مشتری بدونه چی هست چقد هست
کسی از این بسته های حجمی خبر داره؟
متاسفانه مخابرات اینا رو میزاره واسه خرید ولی هیچ اطلاع رسانی نمیکنه که مشتری بدونه چی هست چقد هست
پینگ از سرور داخلی 50 ؟ اگه خارجی 50 باشه که عالیه![]()
خداییش مگه تو خواب پینگ زیر 100 با سرور خارجی ببینیم .
![]()
......................................
من از دیشب برام اصلا وصل نمیشد یا خطای 628 یا 691 میداد الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
من از دیشب برام اصلا وصل نمیشد یا خطای 628 یا 691 میداد الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا خدا خیرت بده جواب ما رو دادی.فقط یه سوال .الان سرویس طلایی دارم سرعت دانلودم نهایتا تا 300 میره .در حالت عادی هم 200 هست.آیا این طرح سرعتش روزش بیشتره؟ ممنون
سلام
این طرح ، مزیتش همون شبانه رایگانش هست ،نسبت به طرح طلایی .
سرعت روز به منطقه هم ربط داره ، به سیم کشی ساختمان و ... / برای وبگردی همون سرعت 200 تا 300 خوبه .
ولی به لحاظ سرعت ماکسیمم ، باید بگم که بیشتر از این سرعتهایی رو که فرمودید رو ازش بهره بردم.
ولی بازم میگم در شرایط ایده ال سرعت های دو تا طرح رو میشه مقایسه کرد / اما با این قطعهای مکرر و پاره ای از مشکلات دیگه ، عملا تنها مزیت این طرح به طلایی همون شبانش هست(البته این نظر منه و ممکنه نظر دوست دیگه ای با من متفاوت باشه) که شبانشم نهایتش به 1.5 گیگ میرسه در بازه زمانی 4:30 تا 9.
موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام
این طرح ، مزیتش همون شبانه رایگانش هست ،نسبت به طرح طلایی .
سرعت روز به منطقه هم ربط داره ، به سیم کشی ساختمان و ... / برای وبگردی همون سرعت 200 تا 300 خوبه .
ولی به لحاظ سرعت ماکسیمم ، باید بگم که بیشتر از این سرعتهایی رو که فرمودید رو ازش بهره بردم.
ولی بازم میگم در شرایط ایده ال سرعت های دو تا طرح رو میشه مقایسه کرد / اما با این قطعهای مکرر و پاره ای از مشکلات دیگه ، عملا تنها مزیت این طرح به طلایی همون شبانش هست(البته این نظر منه و ممکنه نظر دوست دیگه ای با من متفاوت باشه) که شبانشم نهایتش به 1.5 گیگ میرسه در بازه زمانی 4:30 تا 9.
موفق باشید
دانلود رایگان از ساعت 4 هست یا 4.30؟
ساعت 4 تا 9
سلام
دوستان امروز 9 اذر دانلود شبانه رو رایگان حساب نکرده همه نگاه کنید اگر درست بود زنگ بزنید اعتراض کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)