تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1695 از 1805 اولاول ... 6951195159516451685169116921693169416951696169716981699170517451795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,941 به 16,950 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی از این بسته های حجمی خبر داره؟
    متاسفانه مخابرات اینا رو میزاره واسه خرید ولی هیچ اطلاع رسانی نمیکنه که مشتری بدونه چی هست چقد هست

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الان یه هفتس نت من عالی شده.البته غیر این قطعی هایی که به گفته خودشون سرراسریه.من مشکل پینگ داشتم همیشه پینگم بالای 500 بود.اصلا نمیشد با نت کار کرد.هرچی هم به بیست بیست هم زنگ میزدم جواب نمیدادن.منم گفتم بزار یه شکایت بکنم ببینم چی میشه.شکایت فرستادم سایت 195 ولی فک نمیکردم جواب بده.بعد سه روز از مخابرات تماس گرفتن واسه حل مشکل که صبح و ظهر رو شب تماس میگرفتن مشکل و بررسی میکردن که همون موقع به من میگفتن پینگ بگیر که میگرفتم پینگ رو 290 بود که خوده اپراتور مخابراتم قبول کرد پینگ افتضاحه و خلاصه تا سه روز تماس میگرفتن که فایده نداشت یه روز از 195 بهم زنگ زدن گفتن مشکلتون برطرف شده گفتم نه.که باز عصرش دوباره از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن بررسی کن.منم پینگ گرفتم دیدم پینگم شده 50.از اون روز تا الان خداروشکر پینگم دو رقمی شده.البته بعضی وقتا میره بالا پینگ ولی باز خوب میشه.طوری ک من همیشه مشکل پینگ داشتم
    پینگ از سرور داخلی 50 ؟ اگه خارجی 50 باشه که عالیه
    خداییش مگه تو خواب پینگ زیر 100 با سرور خارجی ببینیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آره سرویس دو سالس , شبانه هم رو 150 محدوده
    ولی من وقتی با اینترنت ایرانسل همزمان استفاده می کنم سرعت رو 20 مگه , از 4 تا 9 حدودا 30 گیگ می تونم دانلود کنم ! البته آسون نیست

......................................

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پینگ از سرور داخلی 50 ؟ اگه خارجی 50 باشه که عالیه
    خداییش مگه تو خواب پینگ زیر 100 با سرور خارجی ببینیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من از دیشب برام اصلا وصل نمیشد یا خطای 628 یا 691 میداد الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

من از دیشب برام اصلا وصل نمیشد یا خطای 628 یا 691 میداد الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    حداقل همین طرح هست که شبانه داره.
    در صورت داشتن بازه زمانی و تمام شدن شارژ حجمی ، میشه حجم خرید .
    توی تایم رایگان تا 1.5 گیگ میشه دانلود کرد ، اما به شرطی که این قطع شدنهای مکرر بگذارند.

سرعت روزشم ، چی بگم ...
    برای کار من که خوبه.

برای بازی و دانلود رو از باقی دوستان بپرسید.
    آقا خدا خیرت بده جواب ما رو دادی.فقط یه سوال .الان سرویس طلایی دارم سرعت دانلودم نهایتا تا 300 میره .در حالت عادی هم 200 هست.آیا این طرح سرعتش روزش بیشتره؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آقا خدا خیرت بده جواب ما رو دادی.فقط یه سوال .الان سرویس طلایی دارم سرعت دانلودم نهایتا تا 300 میره .در حالت عادی هم 200 هست.آیا این طرح سرعتش روزش بیشتره؟ ممنون
    سلام
    این طرح ، مزیتش همون شبانه رایگانش هست ،نسبت به طرح طلایی .

سرعت روز به منطقه هم ربط داره ، به سیم کشی ساختمان و ... / برای وبگردی همون سرعت 200 تا 300 خوبه .
    ولی به لحاظ سرعت ماکسیمم ، باید بگم که بیشتر از این سرعتهایی رو که فرمودید رو ازش بهره بردم.

ولی بازم میگم در شرایط ایده ال سرعت های دو تا طرح رو میشه مقایسه کرد / اما با این قطعهای مکرر و پاره ای از مشکلات دیگه ، عملا تنها مزیت این طرح به طلایی همون شبانش هست(البته این نظر منه و ممکنه نظر دوست دیگه ای با من متفاوت باشه) که شبانشم نهایتش به 1.5 گیگ میرسه در بازه زمانی 4:30 تا 9.
    موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام
    این طرح ، مزیتش همون شبانه رایگانش هست ،نسبت به طرح طلایی .

سرعت روز به منطقه هم ربط داره ، به سیم کشی ساختمان و ... / برای وبگردی همون سرعت 200 تا 300 خوبه .
    ولی به لحاظ سرعت ماکسیمم ، باید بگم که بیشتر از این سرعتهایی رو که فرمودید رو ازش بهره بردم.

ولی بازم میگم در شرایط ایده ال سرعت های دو تا طرح رو میشه مقایسه کرد / اما با این قطعهای مکرر و پاره ای از مشکلات دیگه ، عملا تنها مزیت این طرح به طلایی همون شبانش هست(البته این نظر منه و ممکنه نظر دوست دیگه ای با من متفاوت باشه) که شبانشم نهایتش به 1.5 گیگ میرسه در بازه زمانی 4:30 تا 9.
    موفق باشید

8. این کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دانلود رایگان از ساعت 4 هست یا 4.30؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دانلود رایگان از ساعت 4 هست یا 4.30؟
    ساعت 4 تا 9

11. این کاربر از moji07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز 9 اذر دانلود شبانه رو رایگان حساب نکرده همه نگاه کنید اگر درست بود زنگ بزنید اعتراض کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •