دوره تکمیلی همان روز بر می گردی خانه ، موهاتو هم نزن
خودشون نامه ها رو می فرستن پادگان مربوطه ، یه نامه می دن که شما رو ارجاع داده به مرکزی که امریه یا پذیرش گرفتید
دوره تکمیلی همان روز بر می گردی خانه ، موهاتو هم نزن
خودشون نامه ها رو می فرستن پادگان مربوطه ، یه نامه می دن که شما رو ارجاع داده به مرکزی که امریه یا پذیرش گرفتید
Last edited by LoveLIfe; 31-07-2013 at 23:10.
بله بهداری موافقت نمیکنه با یک ماه.نظام وظیفه کاری نداره.به تاریخ اعزام نگاه میکنن و تاییدیه بهداری.ولی یک هفته ای بهتره.من خودم 5 روز از مرخصی یک هفته ایم رو تایید کردن بازهم تمدید شد.درضمن وظیفم هست که جواب بدم آخه دردش رو کشیدم.موفق باشی
ممنون دوست عزیز شما لطف میکنی جواب میدی نه وظیفه
راستش چند هفته پیش رفتم بهداری با یکماه موافقت کرد. ولی چون قبل از تاریخ اعزامم مهلت استراحت پزشکی یکماهه که بهداری تایید کرده بود تمام میشد به دکتر بهداری گفتم به تاریخ اعزامم نمیرسه این مدتی که تایید کردین. گفت که زود اومدی برو 20 یا 15 روز مونده به اعزامت یک گواهی بگیر بیا برات اصلاح میکنیم و منم دیگه اون گواهی رو که بهداری تایید کرده بود رو نبردم پلیس +10 .
در ضمن اون گواهی اولی که برده بودم پزشک متخصص 2ماه برام استراحت پزشکی زده بود که دکتر بهداری یکماه رو بیشتر تایید نکرد.
ترسم از این بود که نظام وظیفه موافقت نکنه وگرنه بهداری برام تایید میکنه.
سوالی دارم شما کد جدیدتون اومده؟ تغییر کرده؟ هر وقت امد وتغییر کرد یه لطف کنین به منم خبر بدین که تغییر کرده
با تشکر
اون دکتر هم زرنگه.کارشه دیگه.نگاه به تاریخ اعزامت کرده دیده قبلش 1 ماه تموم میشه یک ماه رو تایید کرده.نزدیک اعزام برو که اگه گفت یک هفته تایید میکنم به مشکل برنخوری.کد من هم تغییر کرد.سپاه شهدای کرمانشاه بودم البته امریه آموزش و پرورش سرباز معلم بودم.قانون کسری ها اومد.امریه کسری نمیدن.تمدید کردم الانم 6 ماه کسری جبهه پدرم رو گرفتم بعدا هم 3 ماه کسری بسیج میگیرم.کد جدید هم اومد.ارتش 01 تهران جای توپیه.خدمت هم 21 ماهه 3 ماه از امریه کمتره.با این حساب 1 سال به نفعم شد.1 سال از عمرم کمتر تلف میشه.امیدوارم شماهم به خواستت برسی و هرجا بخوای بیوفتی
به نظر من اگر ارتش و 01 افتادی برو و تمدید نکن.سپاه هم دیگه مثل قدیم نیست و الکی 2 ماه وقت تلف نکن و استرس به خودت وارد نکن.ولی هرکس شزایط خودش رو بهتر میدونه.موفق باشی
من هم شنبه تماس میگیرم
در مورد معافی بگم این شرایط رو دارم برا گرفتن معافی
جواب درست میگن؟
دوستان منو هم دریابید!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام...
دوست گرامی از سال 91 به بعد که با کمبود شدید نیرو روبرو هستن معمولا همه افراد در اولین فرصت اعزام میشن .
اگر کسی 15 تیر دفترچه رو پست کنه احتمالش خیلی زیاده برج 6 اعزام بشه اگر مدرک کاردانی یا بالاتر داشته باشه (اگر هم دیپلمه باشه که مرداد اعزامه)
معمولا بیشترین تعداد سرباز ها رو هم نیروی انتظامی میگیره در مرحله بعد ارتش و بعد هم سپاه ... سپاه خودش نیرو هاش رو انتخاب میکنه معمولا.
بعد از آموزشی تقسیم بر عهده پادگان آموزشی هست بر اساس در خواست یگان های هم رده مثلا نیروی زمینی ... دریایی و...
افراد شرایط دار معمولا در نزدیک ترین ارگان محل سکونت به کارگیری میشن.
به غیر از سپاه هم میشه برای امریه شدن درخوست داد ... فکر نکنم نیرو های دیگه پذیرش داشته باشن.
.................................................. ...............................
فکر این که دو تا دوست با هم برن یه جا دفترچه بفرستن و یه جا بیفتن رو به کل از سرتون بیرون کنید ... نمونش زیاد بوده که یکیش افتاده نیروی انتظامی ؛ یکیش سپاه و یکیش هم ارتش !.
1- گرفتن حداقل 3 قطعه عکس (مرتب و با لباس شخصی)
2- خرید دفترچه ی نظام وظیفه از پست (1000 الی 2000 تومنه)
3- کپی از کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
4- خرید یک پوشه ی مقوایی
5-افتتاح حساب عابر بانک از بانک سپه و گرفتن کارت و شماره حساب
6- گرفتن گواهی معرفی به نظام وظیفه از دانشگاه و بردن این برگه به پلیس+10 یا نظام وظیفه و عوض کردن وضعیت معافیت تحصیلی به وضعیت مشمول
7- رفتن به پلیس+10
8 - پر کردن برگه ی شماره ی 1 (برگ وضعیت)
9- پر کردن برگ شماره ی 2 (معاینه)
10-پر کردن برگ شماره ی 5
11- مراجعه به پلیس+10 در 48 ساعت بعد و گرفتن برگه تاریخ اعزام (که توی این برگه می نویسه که تاریخ اعزامت مثلا 1/2/92 است و چیزی دیگه مثل پادگان آموزشی و یگان خدمتی (ارتش-سپاه-ناجا و ...) رو نداره)
12- دو هفته قبل از تاریخ اعزام مراجعه به پلیس+10 و گرفتن برگ محل مراجعه (توش پادگان آموزشی و یگان خدمتی و محلی که باید مراجعه کنی داره. مثلا می نویسه یگان خدمتی : نیروی زمینی ارتش پادگان آموزشی : مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا محل مراجعه : ساعت 7 صبح جمعه 1/2/92 معاونت نظام وظیفه - میدان سپاه تهران)
موفق باشی
Last edited by global_id; 01-08-2013 at 10:48.
بله
شک نکن
این تلفن مرگز مشاوره نظام وظیفه مرکزی (تهران) هست که وقتی کد خورده میشه اول رو سیستم اینا قرار میگیره
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)