تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1695 از 1783 اولاول ... 695119515951645168516911692169316941695169616971698169917051745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,941 به 16,950 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه hotaxis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Iran♥Esf

پيش فرض

به نظر شما اینا دزدی هست یا نیست؟

مودم رو خاموش و روشن کردم، فایلی به حجم 2 گیگ و 790 مگ رو گذاشتم برای دانلود، در این مدت هیچ چیز دیگه نه دانلود شد و نه آپلود، سایت صبانت دانلود رو 3 گیگ و 190 مگ محاسبه کرده و آپلود رو 104 مگ !
    400 مگ دانلود رو اضافه تر و 104 مگ الکی آپلود حساب میکنن.

تماس گرفتن با هام بعد از پر کردن شکایت نامه توی سایتشون، ویروس داره کامپیوترتون... وای فای حجم رو خورده ، دانلود منیجر دقیق نیست ، و چرندیات دیگه، نهایاتا با نرم افزار ترافیک رو کنترل کنید و بعد با محاسبه سایت چک کنید. گفتیم چشم ، باز مودم رو خاموش روشن کردیم نرم افزار نت لمیتر رو ریست کردیم که همه چیز از دانلود و آپلود صفر بشه ، شروع کردیم به دانلود یه فایل 1 گیگ و 300 مگ ، پس از پایان نت لمیتر حمجم دانلود رو 1گیگ و 300 نشون داد و مقدار آپلود رو 183 کیلوبایت ، سایت جناب صبانت مقدار دانلود رو 1 گیگ و 525 مگ و مقدار آپلود رو 48 مگ. یعنی 273 مگ اضافه تر از مقداری که دانلود کردم. لعنت به دزدای این زمان
    صبانت اصفهان

2. 3 کاربر از hotaxis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر شما اینا دزدی هست یا نیست؟

مودم رو خاموش و روشن کردم، فایلی به حجم 2 گیگ و 790 مگ رو گذاشتم برای دانلود، در این مدت هیچ چیز دیگه نه دانلود شد و نه آپلود، سایت صبانت دانلود رو 3 گیگ و 190 مگ محاسبه کرده و آپلود رو 104 مگ !
    400 مگ دانلود رو اضافه تر و 104 مگ الکی آپلود حساب میکنن.

تماس گرفتن با هام بعد از پر کردن شکایت نامه توی سایتشون، ویروس داره کامپیوترتون... وای فای حجم رو خورده ، دانلود منیجر دقیق نیست ، و چرندیات دیگه، نهایاتا با نرم افزار ترافیک رو کنترل کنید و بعد با محاسبه سایت چک کنید. گفتیم چشم ، باز مودم رو خاموش روشن کردیم نرم افزار نت لمیتر رو ریست کردیم که همه چیز از دانلود و آپلود صفر بشه ، شروع کردیم به دانلود یه فایل 1 گیگ و 300 مگ ، پس از پایان نت لمیتر حمجم دانلود رو 1گیگ و 300 نشون داد و مقدار آپلود رو 183 کیلوبایت ، سایت جناب صبانت مقدار دانلود رو 1 گیگ و 525 مگ و مقدار آپلود رو 48 مگ. یعنی 273 مگ اضافه تر از مقداری که دانلود کردم. لعنت به دزدای این زمان
    صبانت اصفهان

راستش من در یکسالی که صبانت داشتم چیزی بنام حجم اضافه حساب کردن و دزدی و این موارد که به چشم بیاد ندیدم دایم هم چک میکردم. در مورد آپلود چیزی که هست حداقل حدود 15 درصد دانلود حساب میشه یعنی حتی اگه هیچ آپلودی هم شما نکنی و فقط دانلود کنی چون بهرحال اینترنت دوطرفه و مبادله هست و اون حداقل آاپلود رو داره. الان یه بسته یک گیگ ایرانسل هم بگیری و فقط یه فایل آماده رو باهاش دانلود کنی میبینی که 850 مگ بیشتر بهت نمیده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

4. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Iran♥Esf

پيش فرض

راستش من در یکسالی که صبانت داشتم چیزی بنام حجم اضافه حساب کردن و دزدی و این موارد که به چشم بیاد ندیدم دایم هم چک میکردم. در مورد آپلود چیزی که هست حداقل حدود 15 درصد دانلود حساب میشه یعنی حتی اگه هیچ آپلودی هم شما نکنی و فقط دانلود کنی چون بهرحال اینترنت دوطرفه و مبادله هست و اون حداقل آاپلود رو داره. الان یه بسته یک گیگ ایرانسل هم بگیری و فقط یه فایل آماده رو باهاش دانلود کنی میبینی که 850 مگ بیشتر بهت نمیده.
    بله آپلود رو برای خودشون محاسبه میکنن، برای دانلود یه فایل 1 گیگ من واقعا 1 مگابایت آپلود دارم، ولی محاسبه اونا برای خودشونه وبا این کار از کل اعتبار حجم کم میکنن، آدمای عاقل به این میگن دزدی ، چیرو استفاده نکردیم ،رضایتی هم شرکتها از ما نگرفتن برای محاسبه اینجوری آپلود، به این میگن حق خوری و ظلم حتی اگر در مقیاس 15 درصدی باشه،
    نکته دیگه برای اینکه متوجه بشید دانلود رو هم دارن الکی محاسبه میکنن نه واقعی اینه که یه فایل 1 گیگ یا بالاتر از یک گیگ دانلود کنید، اونوقت ببنید سایتشون چقدر حجم دانلود رو بالاتر از 1 گیگ ثبت میکنه، البته باتوجه به اینکه در حین دانلود از هیچ جای دیگه اینترنت هرز نرفته باشه فقط دانلود کنید،
    با نرم افزارهای کنترل ترافیک همه چیز رو مشاهده کنید اونوقت ببنید چقدر بالاتر حساب میکنن، تو فایلهای 100 مگ و یا زیر یک گیگ این اختلاف نشون داده نمیشه،
    اما در مورد اینترنت سیم کارت، بنده هم از ایرانسل هم از همراه اول 1 گیگ اینترنت خریدم و با سیستم از طریق گوشی دانلود کردم، جزئیات محاسبه 1 گیگ و 60 مگابایت ثبت شده بود، یعنی در واقع 940 مگابایت قابل استفاده بوده. ولی صبانت از 1 گیگ 800 مگ قابل استفاده هست ، حالا ببنید اگه 10 گیگ خریده باشید در واقع چقدر بهتون حجم فروختن...
    بنده 8 ساله صبانت دارم ، همیشه محاسبه آپلود رو بهشون ایراد میگرفتم ومتوجه بودم که آپلود رو برای خودشون دارن محاسبه میکنن ، این مقدار آپلود که ثبت میکنن واقعی نیست، ولی به مقدار محاسبه دانلود دقت نکرده بودم چون همیشه فایلهای سنگین رو میذاشتم شبانه دانلود میشد، الان که توی سرویسهای جدیدشون دانلود شبانه رو حذف کردن ، وقتی فایلهای بالاتر از 1 گیگ رو دانلود میکنم میبینم خیلی اضافه تر از 1 گیگ محاسبه شده... از چه زمانی اینطوری محاسبه میکردن رو نمیدونم چون من 2 هفته هست که دارم دقت میکنم...73
    Last edited by hotaxis; 05-09-2017 at 13:09.

6. این کاربر از hotaxis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من که رفتم سمت ایرانسل واقعا راضیم ...
    با بسته شبانه 2 هزارتومنی 50 گیگ دانلودم میکنم !

با صبانت شبی 2 گیگ میشد دانلود کرد برا این دو گیگ 6 ساعت سیستم روشن بود !
    هزینه برق و استهلاک سیستم و اضافه بر اون امواج مضر وای فای رو در نظر بگیریم واقعا احمق بودم..فکر میکردم چقدر خوبه که میتونم شبی 2 گیگ دانلود کنم
    یعنی برا دانلود 50 گیگ حدود 20 روز زمان میبرد !!!
    صبانت متچکریم دانلود شبانه رو برداشتی من یکی رو که راحت کردی و اشتباهم اگاه کردی

پ.ن: دو به شک بودم اینار رو بنویسم یا نه چون اگه مشترکین نت ایرانسل بیشتر بشه ممکنه طرح شبانه رو بردارند

9. این کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هزینه برق و استهلاک سیستم و اضافه بر اون امواج مضر وای فای رو در نظر بگیریم واقعا احمق بودم..فکر میکردم چقدر خوبه که میتونم شبی 2 گیگ دانلود کنم
    صبانت متچکریم دانلود شبانه رو برداشتی من یکی رو که راحت کردی و اشتباهم اگاه کردی

پ.ن: دو به شک بودم اینار رو بنویسم یا نه چون اگه مشترکین نت ایرانسل بیشتر بشه ممکنه طرح شبانه رو بردارند
    نه نگران نباش بر نمیداره [emoji1] اتفاقا دقیقا مشابه همین کامنت شما رو من سه چهار ماه پیش که هنوز هم بحث حذف دانلود شبانه در میون نبود گذاشتم در صفحات پیش هست و گفتم در شرایطی که ساعتی ده بیست گیگ رو میشه با هزینه خیلی کم با اینترنت موبایل دانلود کرد سرعت 120 کیلوبایت و ساعتی چهارصد مگ ارزش دانلود سنگین و هزینه برق و استهلاک و زمان رو نداره و این فقط بدرد استفاده روزمره و نهایت استریم ویدئو ها میخوره. الان در اکثر نقاط ایرانسل یا همراه اول حداقل یکیش ممکنه سرعت خوب داشته باشه.

11. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Iran♥Esf

پيش فرض

سته شبانه 2 تومنیش که 3 ساعت بیتشر زمان نداره، چطور شما 50 گیگ دان میکنی؟
    ب68

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سته شبانه 2 تومنیش که 3 ساعت بیتشر زمان نداره، چطور شما 50 گیگ دان میکنی؟
    ب68
    سیمم 4g سرعت دانلودم حدود 5 مگ هست.
    گوشی وصل میکنی به کامپیوتر نت اشتراک میزاری با IDM میزنی دانلود .

این تست همین الان با گوشی گرفتم با این سرعت شما تو 3 ساعت حدود 20 گیگ میتونی دانلود داشته باشی تو شب چون پهنای باند خلوته راحت سرعت تا 5 مگ هم میرسه !
    Last edited by AMIN 2014; 07-09-2017 at 10:01.

14. 2 کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اینم تستی که از صبانت گرفتم جالبه پینگ سیمکارتم کمتر از وای فای شده !!!! سرویس 2 تا 16 مگابیت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AMIN 2014; 07-09-2017 at 10:34.

16. این کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Iran♥Esf

پيش فرض

سیمم 4g سرعت دانلودم حدود 5 مگ هست.
    گوشی وصل میکنی به کامپیوتر نت اشتراک میزاری با IDM میزنی دانلود .

این تست همین الان با گوشی گرفتم با این سرعت شما تو 3 ساعت حدود 20 گیگ میتونی دانلود داشته باشی تو شب چون پهنای باند خلوته راحت سرعت تا 5 مگ هم میرسه !
    سیم کارت من 3g هست، سرعت بیشتر از 630 کیلو بایت در ثانیه نشده. ( به اصطلاح 6مگ)
    همراه اول سرعت دانلود تا 1 مگابایت در ثانیه میرسه
    Last edited by hotaxis; 07-09-2017 at 16:05.

18. این کاربر از hotaxis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •