فقط یک عیبی که داره اینه که بازیکن حریفو تحت فشارقرارنمیده که یکسال تواستقلال باشه یادمیگیره![]()
فقط یک عیبی که داره اینه که بازیکن حریفو تحت فشارقرارنمیده که یکسال تواستقلال باشه یادمیگیره![]()
به نظر من هم شكوري مدافع بسيار خوبيهاتفاثا به نظر من شکوری از همه مدافعان تیممون بهتره
هم سرزنه هم سرعتی هم باهوش
لااقل از پژمان منتظري بهتره.من اكثر گل هاي استقلال رو كه ميديدم رد پايي هم از اشتباه پژمان ديده ميشد
مصاحبه خياليهمبعلى: احتمال استقلالى شدنم بيشتر است
در ديداري دوستانه
بازيكن سابق استقلال براي ياران مهدوي كيا گل زد
خبرگزاري فارس: بازيكن كامروني سابق تيم هاي استقلال و استيل آذين در ديداري دوستانه براي ياران مهدوي كيا گل زد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت شب گذشته در ديداري دوستانه به مصاف تيم گرويتر فورت آلمان رفت.
در اين ديدار كه مهدي مهدوي كيا نيز 45 دقيقه اول در تركيب تيمش حضور داشت، كوئيكه بازيكن كامروني سابق تيم هاي استقلال و استيل آذين؛ گل سوم تيمش را زد.
مهدوي كيا در ابتداي نيمه دوم جاي خود را به اشتاين هوفر، هافبك آلماني داد.
بينامين كهلر 10 و 14و كوئيكه در دقيقه 68 گل هاي اينتراخت را به ثمر رساندند.
تيم گرويتر فورت به وسيله كوتليچ دردقيقه 89 يكي از سه گل دريافتي را پاسخ گفت.
تركيب تيم اينتراخت فرانكفورت در اين بازي به شرح زير بود:
پرول، اوكس، كريس، وازسوسكي(66 بلاد)، پتكويچ (66 كروك)، مهدوي كيا (46 اشتاين هوفر)، فينك، ماير (46 كايو)، كهلر (66 ليبويچ)، كوئيكه، ليبروپولوس
انتهاي پيام/ا
مظلومي در گفت و گو فارس:
عواقب جدايي رحمتي را به مسئولان باشگاه مس اعلام كردهام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: عواقب ناخوشايند جدايي رحمتي را به مسئولان باشگاه گفته ام.
پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره وضعيت مس، تيم لي و ساير مسائل فوتبال صحبت كرد. متن اين مصاحبه را در زير مي خوانيد:
فارس : بازي با پرسپوليس و كسب نتيجه تساوي برابر اين تيم چطور بود؟
ما براي پيروزي به ميدان آمده بوديم و مي خواستيم پرسپوليس را در ورزشگاه خانگي شكست دهيم. حتي به مساوي هم قانع نبوديم. در نيمه اول يك بر صفر عقب افتاديم در حالي كه در همان نيمه چند موقعيت خطرناك داشتيم و مي توانستيم با برتري به رختكن برويم.
فارس: پرسپوليس را در اين بازي چطور ارزيابي كرديد؟
پرسپوليس تيمي بود كه در كرمان چشم به ضد حملات دوخته بود و مي خواست نهايت استفاده را از ضد حملات ببرد. آنها با همين شيوه نيز به گل رسيد. در نيمه دوم با آوردن يك مهاجم ديگر با چهار مهاجم به دروازه پرسپوليس حمله كرديم. اين تاكتيك نشان داد كه مس در انديشه پيروزي بود و مي خواست 3 امتياز بازي را به دست آورد.
فارس: چرا در اين مسابقه روح ا... بيگدلي يك نيمه روي نيمكت بود؟
اين بازيكن از جمله نفرات كليدي ماست، اما مصدوم بود و براي جلوگيري از تشديد مصدوميت، او را يك نيمه از تركيب بيرون گذاشتيم. به دليل آنكه در اين مسابقه به فكر پيروزي و كسب 3 امتياز بوديم، مجبور شديم در نيمه دوم با چهار مهاجم بازي كرده و وي را به ميدان آورديم.
فارس: در جريان مسابقه به رحيم رحيمي مقدم، داور مسابقه اعتراض مي كرديد. علت چه بود؟
داور مسابقه در جريان بازي اشتباهاتي داشت و من گاهي اوقات به نحوه سوت زدن او اعتراض كردم، هرچند اشتباهات اين داور در نتيجه پاياني مسابقه تاثير گذار نبود.
فارس: به نظر مي رسد روز قبل از مسابقه ميهمان نوازي خوبي از پرسپوليسي ها انجام نشد؟
نمي دانم عامل انتشار چنين مسايل حاشيه اي چه كساني هستند، اما هواداران و ليدر هاي ما به هيچ يك از بازيكنان پرسپوليس توهين نكردند و در روز مسابقه نيز فقط تيم خود را تشويق مي كردند. حتي پس از تساوي در ورزشگاه خانگي نيز هيچ بي احترامي به پرسپوليس نكردند. من معتقدم اين ادعاي پرسپوليسي ها صحت ندارد.
فارس: به عنوان سرمربي آيا با انتقال سيد مهدي رحمتي به پرسپوليس موافق هستيد؟
من هرگز نمي توانم با چنين انتقالي موافقت كنم. رحمتي از مهره هاي كليدي تيم ما است. باشگاه مس از اوايل فصل تاكنون زحمات فراواني را براي او كشيده است و به همين دليل نمي توانم با جدايي اين دروازه بان موافقت كنم.
فارس: اگر مسئولان مس با مديران پرسپوليس به توافق برسند؛ چطور؟
مسئولان مس طي آخرين مشورت ها نظر نهايي مرا خواستند. من با قدرت تاكيد كردم كه به حضور رحمتي در مس نياز دارم. چنانچه آنها با خواسته مسئولان پرسپوليس موافقت كنند، عواقب نتايج بعدي را به خودشان واگذار مي كنم.
فارس: اما پرسپوليسي ها با تقويت خط دروازه شان مي خواهند از اعتبار فوتبال ايران در آسيا دفاع كنند؟
اين موضوع را مي پذيرم كه پرسپوليسي ها به همراه سه تيم ديگر در ليگ قهرمانان آسيا نماينده هاي ايران در اين مسابقات هستند و موفقيت آنها موفقيت فوتبال ايران است، اما ما هم در شرايط بسيار حساسي قرار داريم. پس از بررسي هاي انجام شده به اين نتيجه رسيديم كه رحمتي نمي تواند در يك زمان محدود براي پرسپوليس در آسيا، تيم ملي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 و همچنين براي مس بازي كند و بدون شك با چنين فعاليت هاي فشرده اي افت خواهد كرد. اگر مسئولان پرسپوليس اوايل فصل چنين خواسته اي از ما داشتند، مي توانستيم به آنها كمك كنيم، اما در چنين وضعيتي انتقال رحمتي به تيم تهراني منتفي است.
فارس: مدت ها شما گزينه اول سرمربيگري تيم ملي اميد بوديد، اما در پايان غلامحسين پيرواني اين سمت را عهده دار شد. نظرتان در اين زمينه چيست؟
خوشحالم كه يك مربي توانا و شناخته شده در ايران با تصميم نهايي مسئولان فدراسيون فوتبال به عنوان سرمربي تيم اميد انتخاب شد. من آرزوي موفقيت براي او دارم. تصميم گيرنده؛ مسئولان ارشد فدراسيون بودند كه به اين نتيجه رسيدند و من فقط مي توانم آرزوي موفقيت براي او داشته باشم.
فارس: آيا پيرواني مي تواند خواسته 36 ساله مردم ايران از دوري مسابقات المپيك را برآورده كند؟
قهرماني تيم نوجوانان ايران در آسيا نشان داد كه ما از قدرت بالايي برخوردار هستيم. به نظر من جوانان نيز مي توانست مقام قهرماني را به دست آورد. تا شروع مسابقات المپيك 2012 سه سال زمان در اختيار داريم. اين زمان اندكي نيست و با برنامه ريزي مطلوب ميتوان اين خواسته را بر آورده كرد.
فارس: علت اصلي ناكامي تيم ملي اميد در صعود با المپيك چه بوده است؟
به نظر من عدم برنامه ريزي صحيح يكي از بزرگ ترين موانع براي راهيابي به مسابقات المپيك بود. شنيدم كه پيرواني برنامه سه ساله خود را به فدراسيون داده است. معتقدم وي با برنامه ريزي صحيح مي تواند تيم اميد را المپيكي كند.
فارس: آيا فدراسيون فعلي شرايط مطلوب براي فراهم كردن امكانات و برنامه ريزي حرفه اي را دارد؟
بله من معتقدم مديران فعلي فدراسيون تمركز خوبي در اين زمينه دارند و بدون شك شرايط را براي صعود تيم ملي اميد به المپيك 2012 را فراهم خواهند كرد.
فارس: وضعيت تيم ملي را با حضور علي دايي چطور ارزيابي مي كنيد؟
تاكنون ما نتايج قابل قبولي را در مسابقات مقدماتي جام جهاني و جام ملت ها كسب كرده ايم. به نظر من صعودمان از مرحله مقدماتي قطعي و مشكلي در اين زمينه نخواهيم داشت.
فارس: نظرتان در مورد ديدار با كره جنوبي در مرحله مقدماتي جام جهاني چيست؟
بدون شك اين مسابقه حساس ترين ديدار تيم ملي در اين مرحله خواهد بود . با غلبه بر اين تيم مي توانيم تا 70 درصد راه صعود به جام جهاني را طي كنيم.
فارس: كره جنوبي فعلي چه تفاوتي با سال هاي اخير دارد؟
نتايج اخير اين تيم نشان مي دهد كه از قدرت بالاي كره كاسته شده است. معتقدم كه ما مي توانيم در ورزشگاه آزادي با قدرت از سد اين حريف بگذريم.
فارس: چند درصد به صعود ايران به جام جهاني خوش بين هستيد؟
تيم ايران يكي از حاضران در مسابقات جام جهاني خواهد بود. با غلبه بر كره جنوبي خوش بيني ام دو چندان خواهد شد.
انتهاي پيام/ا
سه گزینه ایرانی برای قضاوت دربی مشخص شدند.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از سه داور ایرانی به عنوان گزینه های اصلی قضاوت شصت و ششمین دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس نام برد.
مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن بیان این مطلب خاطر نشان کرد: با توجه به در نظر گرفتن تمامی جهات محسن ترکی ، خداداد افشاریان و سعید مظفری زاده سه گزینه ای هستند که از شانس بیشتری برای قضاوت دیدار برگشت تیم های استقلال و پرسپولیس برخوردارند.
وی تصریح کرد: فدراسیون فوتبال همچنان بر روی استفاده از داور ایرانی برای این مسابقه تاکید دارد. از همین رو کمیته داوران در تلاش است تا بهترین و آماده ترین داور کشور را که تجربه قضاوت در دیدارهای بین المللی و بزرگ را داشته باشد برای این دیدار انتخاب کند.
کمیته داوران پیش از این نام ۷ داور کشورمان را برای قضاوت دربی شصت و ششم اعلام کرده بود که مرادی، ممبینی ، جهانبازی و قهرمانی از دیگر داوران مورد نظر کمیته داوران برای قضاوت این دیداربودند.
دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز ۲۵ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
اینا که همشون پرسپولیسین.سه گزینه ایرانی برای قضاوت دربی مشخص شدند.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از سه داور ایرانی به عنوان گزینه های اصلی قضاوت شصت و ششمین دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس نام برد.
مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن بیان این مطلب خاطر نشان کرد: با توجه به در نظر گرفتن تمامی جهات محسن ترکی ، خداداد افشاریان و سعید مظفری زاده سه گزینه ای هستند که از شانس بیشتری برای قضاوت دیدار برگشت تیم های استقلال و پرسپولیس برخوردارند.
وی تصریح کرد: فدراسیون فوتبال همچنان بر روی استفاده از داور ایرانی برای این مسابقه تاکید دارد. از همین رو کمیته داوران در تلاش است تا بهترین و آماده ترین داور کشور را که تجربه قضاوت در دیدارهای بین المللی و بزرگ را داشته باشد برای این دیدار انتخاب کند.
کمیته داوران پیش از این نام ۷ داور کشورمان را برای قضاوت دربی شصت و ششم اعلام کرده بود که مرادی، ممبینی ، جهانبازی و قهرمانی از دیگر داوران مورد نظر کمیته داوران برای قضاوت این دیداربودند.
دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز ۲۵ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
مظفری رو اگه بزارن از پرس عقب باشه تا مساوی نکنه بازی رو ادامه میده اون ترکی هم هر زور بتونه از استقلال یکی دوتا اخراج میکنه.
اون یکی هم تا بتونه پنالتی میگیره....
مبعلی: به استقلال یا پرسپولیس می روم تا پیشرفت کنم.
ایمان مبعلی در نیم فصل لیگ امارات تصمیم گرفته از الوصل جدا شود. او از شایعات چند روز اخیر ناراحت و عصبانی است اما به شایعات توجهی ندارد. مبعلی قصد بازگشت به ایران و بازی در استقلال یا پرسپولیس را دارد و در این راه پول هم اهمیت خاصی برایش ندارد.
• می گویند برای حضور در استقلال و پرسپولیس اعلام آمادگی کرده ای، این خبر صحت دارد؟
- از قبل با باشگاه صحبت کرده بودم که اگر بشود رضایتنامه مرا بدهند. قرار است این هفته ۲ جلسه با مدیران باشگاه داشته باشم و در این رابطه صحبت کنیم که اجازه می دهند من بروم یا نه.
• چرا تصمیم به جدایی از الوصل گرفته ای؟
- از شروع فصل ۴ ۵، مربی عوض کردیم، شانسی هم برای قهرمانی نداریم و جو بدی نسبت به تیم وجود دارد. از نظر فوتبالی به نفعم است که از تیم جدا شوم.
• برای جدایی تصمیم قطعی گرفته ای؟
- خودم دوست دارم جدا شوم اما باید نظر باشگاه را بدانم. اگر قرار باشد در الوصل بمانم کاری می کنم که تیم به رده های بالای جدول بیاید.
• چرا مقابل الخلیج بازی نکردی؟
- زانویم درد می کرد و به همین دلیل بازی نکردم اما بازی را ۲ بر ۱ بردیم، البته نتیجه بازی برای هیچ کدام از ۲ تیم اهمیت نداشت.
• لژیونرهای اماراتی ما امسال خوب نبودند، دلیلش چه بود؟
- قبول دارم امسال مثل همیشه نبودیم.
• چرا؟
- فوتبال است و خیلی وقت ها چرا معنی ندارد. آدم متوجه نمی شود چرا بعضی از اتفاقات می افتد. بدشانسی، بد بودن تیم ها، اشتباه انتخاب کردن تیم و مصدومیت همه اینها تاثیر دارند.
• در رابطه با حضورت در استقلال یا پرسپولیس صحبت نمی کنی؟
- صحبت هایی بین من با استقلال و پرسپولیس شده است و به یکی از این تیم ها خواهم رفت.
• خودت کدام یک از این تیم ها را ترجیح می دهی؟
- هنوز تصمیم قطعی نگرفته ام، نمی دانم چه بگویم. هیچ حرفی در این رابطه نمی توانم بزنم. صحبت هایی شده اما این هفته باید تکلیفم با الوصل روشن شود و بعد از آن تصمیم می گیرم. البته ۲ تیم اماراتی هم با من صحبت کرده اند اما اول باید تکلیفم را با الوصل روشن کنم.
• اگر قرار باشد به استقلال یا پرسپولیس بروی پول در این رابطه چقدر تاثیر دارد؟
- پول مهم نیست. فقط دوست دارم جایی باشم که به فوتبالم لطمه زده نشود و بتوانم پیشرفت کنم.
پورمحمدی: بعضی از سازمان ها توقعات نابه جایی از ما دارند.
پورمحمدی مدیر شبکه سوم سیما حمایت همه جانبه خود را از برنامه ۹۰ و عادل فردوسی پور را اعلام کرد و گفت: برنامه ۹۰ دوشنبه شب طبق روال گذشته و با همان قدرت پخش خواهد شد و علاقه مندان به این برنامه نگران تغییر یا حذف نباشند.وی با اشاره به اینکه صدا و سیما دستگاه مستقلی است افزود: نمی توانیم سخنگوی سازمان یا نهاد خاصی باشیم. توقعاتی که از تلویزیون هست زیاد و بعضاً نابه جاست. تصور برخی از سازمان ها این است که اگر کسی می خواهد در مورد مسائل آنها صحبت کند باید با آنها هماهنگ باشد که این درخواست برای ما قابل قبول نیست.پورمحمدی با اشاره به فعالیت های صدا و سیما در چند سال اخیر افزود: صدا و سیما از قدیم و به خصوص چند سال اخیر، حامی ورزش و جامعه ورزش ایران بوده و بیشتر از همه دوره ها مسابقات ورزشی در کلیه رشته ها و افتتاح ورزشگاه ها را به صورت مستقیم پخش کرده ایم، تا جایی که اکثر روسای فدراسیون ها قبول دارند که با پخش مستقیم باعث پیشرفت رشته های ورزشی آنها شده ایم.
کفاشیان: فردا شب حتماً ۹۰ را می بینم.
علی کفاشیان مواضع تند خود نسبت به برنامه ۹۰ را کم کم عوض می کند. او که قبلاً گفته بود منظورم از خاله زنکی با برنامه ۹۰ نبود، بعد هم گفت ما نمی توانیم بگوییم ۹۰ نباشد.
• بازی های لیگ را دنبال می کنید؟
- بله، بازی های پرسپولیس و استقلال را دیدم. به نظر من استقلال شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ دارد هرچند که هنوز کار تمام نشده و ۱۱ هفته باقی است.
• حمایت مردم در ورزشگاه ها از عادل فردوسی پور را دیدید؟
- (می خندد) خب مردم دوستش دارند. من هم او را دوست دارم اما حرفم این است که در بیان انتقادات باید یکسری از مسائل را رعایت کند و هر حرفی را نزند. ما که نگفتیم انتقاد نکند. گفتیم لااقل اگر فدراسیون به یک افتخار ملی می رسد او همه چیز را به باد استهزا نگیرد.
• برنامه قبلی ۹۰ را دیدید؟
- نه، اما فردا شب حتماً این برنامه را می بینم. فکر نمی کنم مشکل خاصی برای پخش این برنامه باشد و الحمدالله بین سازمان صدا و سیما و فدراسیون فوتبال هم تعامل لازم برقرار است.
• فکر می کنید فرداشب چند نفر sms بزنند؟
- نمی دانم. این چیزها را شما می دانید اما اعتقاد دارم ۹۰ می تواند مفیدتر از این حرف ها باشد.
•نظرتان در مورد برنامه های خنثی که از طریق تلویزیون پخش می شود چیست ؟
- آنها هم خوبند!
• یعنی همه باید خنثی باشند!
- نه، منظورم این نبود. یعنی همه باید به فوتبال کمک کنند. حالا این کمک کردن یک موقع از طریق انتقاد است و یک موقع هم از طریق حمایت کردن.
خطر محرومیت در انتظار مدافع مطرح لیگ برتری
تصاویر تلویزیونی گرفته شده از یکی از مدافعان مطرح لیگ برتری او را در خطر محرومیت سنگین ازسوی کمیته انضباطی قرار داده است.
در جریان یکی از دیدارهای هفته بیست و سوم مسابقات لیگ برتر دوربین های تلویزیونی تصاویر یکی از بازیکنان مطرح راضبط کرده که در حال فحاشی و ناسزا گفتن به یکی از مربیان است! این تصاویر توسط دوربین های تلویزیونی به ثبت رسیده و خود این بازیکن هم متوجه آن شده است.
احتمال دارد این پرونده به زودی در کمیته انضباطی مفتوح شود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)