تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1694 از 4105 اولاول ... 694119415941644168416901691169216931694169516961697169817041744179421942694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,931 به 16,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سایت پلیس +10 محل کد ها رو مشخص کرده؟ اگر آدرس سایت رو بگین ممنون میشم
    فردا با 09680 تماس بگیرید بعد داخلی 2 و بعد 0 به اپزاتور وصل میشین شماره ملی بدین میگن کجا افتادین

2. این کاربر از m_sardaari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M S F's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیره سایه خدا

پيش فرض

سلام عزیزان،

برادر بنده سال سوم دانشگاه اخراج شد، و رسما از مهر پارسال دیگه دانشجو نیست. چند جا خونده بودیم که اگر یک برادر سربازی بره، اون برادر دیگه موقتا نمی تونه سربازی بره. برادر من به همین هوا کنکور شرکت کرد، و برادر دیگر بنده هم شهریور پیش رو اعزام میشه. حالا آیا برادر دیگه ی بنده که اخراج شده و کنکور شرکت کرده، اگر قبول شد می تونه دانشگاه ثبت نام کنه یا خیر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فردا با 09680 تماس بگیرید بعد داخلی 2 و بعد 0 به اپزاتور وصل میشین شماره ملی بدین میگن کجا افتادین
    دوست عزیز این شماره از شنبه تا چهار شنبه وقتای اداری پاسخ گو هست ... ایشلا شنبه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام مجدد
    دوستان اینجا اگه کسی میتونه مارو راهنمایی کنه ...
    1- من که خاتم افتادم و دوره تکمیلی هم دارم، ظاهرا میگن حدود 10 روزی باز هم باید بریم پادگان، ظاهرا بچه های خاتم همه هم این 10 روز رو باید برن تهران، یه توضیحی بدید این 10 روز حتما تهرانه(من بچه ااستان فارسم)؟ بعد توی این 10 روز برنامه چیه؟ ما که تکمیلی داریم که دیگه نباید آموزشی داشته باشیم...
    2- کلا در ورد خاتم توضیح بدین، کاراش چیه؟ ساعتای کاری؟ حقوق؟ شرایط خوابگاهی؟ غذا؟ و ... ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ...
    آقا قربون دستتون یکی هم مارو راهنمایی کنه

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

دوستان من به 09680 زنگ میزنم اصلا اپراتوری نیست که جواب بده قضیه چطوره؟
    در مورد معفی کفالت هم سوال کنم واقعا جواب درست میدن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام برم برا اعزام اقدام کنم...مرحله به مرحله بنویسید به ترتیب چه کارهایی باید انجام بدم مثلا یهو نرم پلیس +10 بفهمم یه چیزی نبردم یا از این موارد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوستان من میخوام برم برا اعزام اقدام کنم...مرحله به مرحله بنویسید به ترتیب چه کارهایی باید انجام بدم مثلا یهو نرم پلیس +10 بفهمم یه چیزی نبردم یا از این موارد .
    دوست عزیز ... نیازی نیست کسی مرحله به مرحله بنویسه شما چیکار کنید ... برادر من هم که 15 سالشه میدونه که اولین مرحله اقدام برای اعزام؛معافیت و.. خریدن دفترچه هست .
    شما دفترچه خدمت رو بخرید همه موارد مورد نیاز درونش درج شده ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

آقا قربون دستتون یکی هم مارو راهنمایی کنه

در مورد آموزشی توضیح میدم :
    نگاه کن دوست گرامی به طور کلی کسانی که برگ تکمیلی بسیج دارن باید به پادگان های آموزشی سپاه مراجعه کنن و برگ تکمیلی رو تحویل پادگان بدن ... ممکنه پادگان یه سری استعلاماتی بخواد بگیره از وضعیت شما و محلی که پذیرش کردید تا شما رو اونجا عودت بده .
    این روند ممکنه بین یک روز تا یک هفته طول بکشه ... اما معمولا کاری با کسانی که برگ تکمیلی دارن ندارن و حتی گاها اونا رو جدا از سربازای دیگه اسکان میدن ...
    از لحاظ حقوقی هم حقوق هم درجه خودت رو میگیری دوست گرامی فرقی نداره ...
    قرار گاه خاتم هم قرار گاه سازندگی ( فنی مهندسی )هست ... بیشتر توی کار احداث پل؛ سد ؛ تونل ؛ راه و... فعالیت داره ممکنه از شما کار بکشن حسابی ... ممکن هم هست دفتری بشید ... اونش رو تخصصتون مشخص میکنه .
    در کل به نظر من خدمت یه فرد تحصیل کرده توی پادگان از لحاظ آسونی خیلی بهتر از امریه شدن باشه .

10. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد آموزشی توضیح میدم :
    نگاه کن دوست گرامی به طور کلی کسانی که برگ تکمیلی بسیج دارن باید به پادگان های آموزشی سپاه مراجعه کنن و برگ تکمیلی رو تحویل پادگان بدن ... ممکنه پادگان یه سری استعلاماتی بخواد بگیره از وضعیت شما و محلی که پذیرش کردید تا شما رو اونجا عودت بده .
    این روند ممکنه بین یک روز تا یک هفته طول بکشه ... اما معمولا کاری با کسانی که برگ تکمیلی دارن ندارن و حتی گاها اونا رو جدا از سربازای دیگه اسکان میدن ...
    از لحاظ حقوقی هم حقوق هم درجه خودت رو میگیری دوست گرامی فرقی نداره ...
    قرار گاه خاتم هم قرار گاه سازندگی ( فنی مهندسی )هست ... بیشتر توی کار احداث پل؛ سد ؛ تونل ؛ راه و... فعالیت داره ممکنه از شما کار بکشن حسابی ... ممکن هم هست دفتری بشید ... اونش رو تخصصتون مشخص میکنه .
    در کل به نظر من خدمت یه فرد تحصیل کرده توی پادگان از لحاظ آسونی خیلی بهتر از امریه شدن باشه .
    نظر شما کاملا محترمه عزیز ولی یکی از دوستای خودم خاتمه تو پروژه ی عسلویه میگفت روز اول گفتن میخواین کار کنین یا نه؟ اگه نمیخواستیم یه کار راحت اداری یا سرکشی به کارگرا اینا میدادن ...
    خودم کلی تو وقتای اداری زنگ میزدم و باهاش حرف میزدم در حالی که سر کارم بود ...
    اینا به کنار، یکی دیگه از دوستان میگفت ما ساعت 7 صبح قانونا باید سر کار باشیم ولی من خودم 9 هم میرم کاریم هم ندارن! میگفت اکثرا 8-9 میرم و تا عصر ساعت 2 وای میستادم و عصرا هم نمی رفتم و مینشستم واسه ارشد درس میخوندم!!!
    حالا شما که اینطوری میگی عجیب بود برام
    آخه تو پادگان علاوه بر اینکه سختگیری بیشتره چند شبی یبار پست داری، بعدشم نظامی محسوب میشی لباس نظامی باید بپوشی و .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من به 09680 زنگ میزنم اصلا اپراتوری نیست که جواب بده قضیه چطوره؟
    در مورد معفی کفالت هم سوال کنم واقعا جواب درست میدن؟
    عزیز اولا این شماره از شنبه تا چهارشنبه اونم وقتای اداری پاسخ گو هست
    ثانیا شما باید داخلی 2 و بعدش 0 رو بزنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •