فردا با 09680 تماس بگیرید بعد داخلی 2 و بعد 0 به اپزاتور وصل میشین شماره ملی بدین میگن کجا افتادین
فردا با 09680 تماس بگیرید بعد داخلی 2 و بعد 0 به اپزاتور وصل میشین شماره ملی بدین میگن کجا افتادین
سلام عزیزان،
برادر بنده سال سوم دانشگاه اخراج شد، و رسما از مهر پارسال دیگه دانشجو نیست. چند جا خونده بودیم که اگر یک برادر سربازی بره، اون برادر دیگه موقتا نمی تونه سربازی بره. برادر من به همین هوا کنکور شرکت کرد، و برادر دیگر بنده هم شهریور پیش رو اعزام میشه. حالا آیا برادر دیگه ی بنده که اخراج شده و کنکور شرکت کرده، اگر قبول شد می تونه دانشگاه ثبت نام کنه یا خیر؟
دوست عزیز این شماره از شنبه تا چهار شنبه وقتای اداری پاسخ گو هست ... ایشلا شنبه ...
آقا قربون دستتون یکی هم مارو راهنمایی کنه
دوستان من به 09680 زنگ میزنم اصلا اپراتوری نیست که جواب بده قضیه چطوره؟
در مورد معفی کفالت هم سوال کنم واقعا جواب درست میدن؟
دوستان من میخوام برم برا اعزام اقدام کنم...مرحله به مرحله بنویسید به ترتیب چه کارهایی باید انجام بدممثلا یهو نرم پلیس +10 بفهمم یه چیزی نبردم یا از این موارد .
دوست عزیز ... نیازی نیست کسی مرحله به مرحله بنویسه شما چیکار کنید ... برادر من هم که 15 سالشه میدونه که اولین مرحله اقدام برای اعزام؛معافیت و.. خریدن دفترچه هست .
شما دفترچه خدمت رو بخرید همه موارد مورد نیاز درونش درج شده ....
در مورد آموزشی توضیح میدم :
نگاه کن دوست گرامی به طور کلی کسانی که برگ تکمیلی بسیج دارن باید به پادگان های آموزشی سپاه مراجعه کنن و برگ تکمیلی رو تحویل پادگان بدن ... ممکنه پادگان یه سری استعلاماتی بخواد بگیره از وضعیت شما و محلی که پذیرش کردید تا شما رو اونجا عودت بده .
این روند ممکنه بین یک روز تا یک هفته طول بکشه ... اما معمولا کاری با کسانی که برگ تکمیلی دارن ندارن و حتی گاها اونا رو جدا از سربازای دیگه اسکان میدن ...
از لحاظ حقوقی هم حقوق هم درجه خودت رو میگیری دوست گرامی فرقی نداره ...
قرار گاه خاتم هم قرار گاه سازندگی ( فنی مهندسی )هست ... بیشتر توی کار احداث پل؛ سد ؛ تونل ؛ راه و... فعالیت داره ممکنه از شما کار بکشن حسابی ... ممکن هم هست دفتری بشید ... اونش رو تخصصتون مشخص میکنه .
در کل به نظر من خدمت یه فرد تحصیل کرده توی پادگان از لحاظ آسونی خیلی بهتر از امریه شدن باشه .
نظر شما کاملا محترمه عزیز ولی یکی از دوستای خودم خاتمه تو پروژه ی عسلویه میگفت روز اول گفتن میخواین کار کنین یا نه؟ اگه نمیخواستیم یه کار راحت اداری یا سرکشی به کارگرا اینا میدادن ...
خودم کلی تو وقتای اداری زنگ میزدم و باهاش حرف میزدم در حالی که سر کارم بود ...
اینا به کنار، یکی دیگه از دوستان میگفت ما ساعت 7 صبح قانونا باید سر کار باشیم ولی من خودم 9 هم میرم کاریم هم ندارن! میگفت اکثرا 8-9 میرم و تا عصر ساعت 2 وای میستادم و عصرا هم نمی رفتم و مینشستم واسه ارشد درس میخوندم!!!
حالا شما که اینطوری میگی عجیب بود برام
آخه تو پادگان علاوه بر اینکه سختگیری بیشتره چند شبی یبار پست داری، بعدشم نظامی محسوب میشی لباس نظامی باید بپوشی و .....
عزیز اولا این شماره از شنبه تا چهارشنبه اونم وقتای اداری پاسخ گو هست
ثانیا شما باید داخلی 2 و بعدش 0 رو بزنی
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)