من هشتا رون پیج دارم شاید ده تاش کردم![]()
من هشتا رون پیج دارم شاید ده تاش کردم![]()
برو بچ؟
الان شما غیر از لول بازی آنلاین چی بازی می کنید؟
البته ار پی جی نباشه
من یک سرچی کردم تو بازی های شوتر
یک بازی ای هستش به اسم ARK که یک ورژنی داره فعلا فری هستش چون آزمایشی هستش ( ورژن فول هم داره پولیه )
بعد شما با نیزه یا تیرکمون یا اسلحه به جون بقیه ملت یا دایناسورها میفتید
قلعه میسازید بازیش باحاله
ولی چون مجانیش 11 گیگ بود زورم اومد دانلود کنم
=======================================
راستی
برای دوستانی که با اکانتشون بازی نمی کنند و میخوان بدوند که دموت میشن یا نه
از برنز تا گلد شما بازی نکنی دموت نمی شی. مگر اینکه امتیازت 0 باشه و چندین بازی بازی کنی و ببازی و اون موقع دموت میشی
ولی دیویژنهای دیگه اگر تا 28 روز بازی نکنی
پلات
35 امیتاز از دست میدی. اگر بازم آدم نشدی و بازی نکردی هر هفته 35 دیگه از دست میدی
دیاموند
28 روز بازی نکردی 50 امتیاز. هفته ای هم 50 امیتاز باز
مستر و چلنجر
اگر در مستر 10 روز بازی نکنی. یعنی آدم نیستی. پس 250 امتیاز از دست میدی که دیگه از این غلت ها نکنی. 250و هفته ای هم 250 تا.....
یعنی ریوت میگه اگر با اسکیل و تیم ورک
تاکید می کنم
اسکیل و تیم ورک
اومدی بالا و شدی دیاموند به بالا مخصوصا مستر و چلنجر حتی اگر سرکار نرفتی نرو. ولی بیا بازی کن به اینکه حالت رو جا میارم
================================================== ==
من فکر کردم ریوت بنده خدا حروم زا ده تشریف دارند
داشتم تو سایت میچرخیدم گفتم یک سری برم خونه همسایه DOTA 2
بعد طرف اومده بود نوشته بود اقا چه کار کنم اکانتم از حالت لیمیت ( محدود ) در بیاد که بتونم:
آدم ادد کنم
چت کنم
بعد یارو جواب داده بود
باید 5 دلار یعنی 15 16 تومان پول بدی والت بخری اکانتت انلیمیت بشه
ریوت تخ..... میخورم
بابا این ریوت با همه حرومزاده بودنش بنده خدا دیگه چت ادد کردن مجانیه
عجب دزدیه این دوتا 2![]()
Last edited by tygod4everything; 30-05-2016 at 08:48.
واقعا این ریوت چقدر مسخره بازی درمیاره ؛ الان 8 تا Chest دارم اما حتی 1 دونه Key هم ندارم تا حالا نزدیک 11 تا بازی بردم 1 دونه هم Key نداده
باید کاری میکرد که وقتی S+ و S- و S گرفتی ، Key بده نه اینکه بازی رو ببری و شانسی بده که اونم شانسش به 10% هم نمیرسهکه اگه یه نفر هم خوب پلی بده ولی چون نبرده نباید Key بگیره
![]()
شانس شما خیلی خرابه انگا چون جوری ک من خودم هم دیدم و هم شنیدم بازی میکنی بهت کلید میده هرچقدر بیشتر کلید میگیری کمتر بهت کلید میده کمتر و کمتر تا ماه بعدی ریست میشه و دوباره کلید میده بیشتر بگیری کمتر میده و...![]()
واقعا این ریوت چقدر مسخره بازی درمیاره ؛ الان 8 تا Chest دارم اما حتی 1 دونه Key هم ندارم تا حالا نزدیک 11 تا بازی بردم 1 دونه هم Key نداده
باید کاری میکرد که وقتی S+ و S- و S گرفتی ، Key بده نه اینکه بازی رو ببری و شانسی بده که اونم شانسش به 10% هم نمیرسهکه اگه یه نفر هم خوب پلی بده ولی چون نبرده نباید Key بگیره
اولا با یک چمپ یکبار می تونی چست یا کی بگیریشانس شما خیلی خرابه انگا چون جوری ک من خودم هم دیدم و هم شنیدم بازی میکنی بهت کلید میده هرچقدر بیشتر کلید میگیری کمتر بهت کلید میده کمتر و کمتر تا ماه بعدی ریست میشه و دوباره کلید میده بیشتر بگیری کمتر میده و...![]()
تو ماه منظوزمه
دوما برای اینکه کی بگیری باید آرام بازی کنی و تو آرام خوب بازی کنی. نه بری نرمال یا رنکد
من کلی چست باز کردم
تو رنک چست میده
تو آرام کی میده
================================
حالا در مورد لول 6 یا 7 گرفتن
حالت اول اینطوری هستش که شما باید 2 تا اس بگیری و 500 الماس آبی داشته باشی
حالت دوم 2 تا اس و ؟ این premanent چیه؟
حالت سوم 2تا اس و ؟ این Shard چیه؟
من حالت 2 و 3 رو نفهمیدم![]()
Last edited by tygod4everything; 30-05-2016 at 19:25.
چست روبا هر چمپ یبار میده توی ماه نیس توی یک ساله ک سیزن تموم ش ولی کی رو با هر چمپ هرچقدر بخوای میده ربطی نداره
درمورد prement وقتی بهت چمپ یا اسکین میده از تو چست یا prement ه یا shard ک اولیه نمیخواد بابتش essence بدی ولی دومیه باید یا essence بدی یا rent کنیش
عزیز صفحه Hextech رو خوندی ?
تو هر Season با هر Champion فقط میتونی ۱ دونه Chest بگیری و اونم در صورتی هست که شما S+ یا S- یا S بگیری و ربطی به Ranked نداره و تو Normal هم میشه گرفت.
در مورد Key هم به ماه و Champion ارتباطی نداره و فقط باید شما ببری و به هیچ چیز دیگه ای کار نداره و کاملا شانسی هست
Aram بازی کردن هم هیچ فرقی تو شانس بدست آوردن Key نداره و تو همه مپ ها شانسش مساوی هست![]()
Last edited by Dark_Priest; 31-05-2016 at 08:29.
مرسیچست روبا هر چمپ یبار میده توی ماه نیس توی یک ساله ک سیزن تموم ش ولی کی رو با هر چمپ هرچقدر بخوای میده ربطی نداره
درمورد prement وقتی بهت چمپ یا اسکین میده از تو چست یا prement ه یا shard ک اولیه نمیخواد بابتش essence بدی ولی دومیه باید یا essence بدی یا rent کنیش
والا من کلا با یی و ویگار بیشتر بازی می کنمعزیز صفحه Hextech رو خوندی ?
تو هر Season با هر Champion فقط میتونی ۱ دونه Chest بگیری و اونم در صورتی هست که شما S+ یا S- یا S بگیری و ربطی به Ranked نداره و تو Normal هم میشه گرفت.
در مورد Key هم به ماه و Champion ارتباطی نداره و فقط باید شما ببری و به هیچ چیز دیگه ای کار نداره و کاملا شانسی هست
Aram بازی کردن هم هیچ فرقی تو شانس بدست آوردن Key نداره و تو همه مپ ها شانسش مساوی هست![]()
و فکر می کنم تو ماه یک چست رو میگیرم.
یعنی با این 2تا معمولا S S- S+ میگیرم
و تا به اینجا ماهی یک چست حداقل داشتم
البته گاهی ملت خوب بازی می کنند باز به من چست میده
کلید هم من معمولا تو آرام بهم میده
وقتی مثلا اسکورم این شکلی بوده
20 5 20
شایدم شانسی هستش
برای من که اینجوری بوده. معمولا با یی بازی کردم تو ماه اس گرفتم یک چست داده. حالا شاید باگه. شاید من اشتباه می کنم
نمیدونم
فعلا 2 تا چست دارم
کلید ندارم.شاید ریوت منتظر من برم کلید بخرم =)) عمرا
با هزار امید چست باز می کنی
بعد بهت یک اسکین یا چمپ تکراری یا چمپی که بازی نمی کنی میده
یک بار به من اسکین لگندری یا لگاسی تریس همون آتش نشانیه. 1800 ار پی هستش داد. منم چون تریس بازی نمی کنم فروختمش
البته این گرفتن لول 6 7 کشکه. یعنی من مثلا با رایون لول 5 بودم. ولی بازیم باهاش مالی هم نبود. حالا رایونم لول 10 هم باشه. بازم باهاش بازیم مالی نیست
ریوت باید این لول رو به جای 6 7 میزاشت لول مثلا 10 20
بعد اینطوری که هرکی مثلا 4 5 بار اس بگیره. با اون چمپ یک لول بره بالا
اینطوری معلوم میشد طرف واقعا با یک چمپی مثلا لول بالاست. نه اینکه 6 7 تا بازی بکنی بشی لول 5![]()
سلام دوستان .
برای اینکه تو این بازی ip بیشتری بدست بیارم باید چیکار کنم؟ می خوام چمپ جدید بخرم ولی هر بازی که میکنم بیتشر از ۷۰ تا نمیده.
اکانت من اینه tokenM برونز ۲ هستم هنوز آماتورم خوشحال میشم از تجربیات اساتید این بازی استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)